Crafts for Kids

Ik was alweer vergeten dat ik vorig jaar voorjaar werd benaderd door de Spaanse uitgeverij Monsa of ik drie zelfmakers wilde aanleveren voor een nieuw boek ‘Crafts for Kids’.  Totdat ik vorige week op Instagram werd getagd in een foto van Monsa. Het boek was uit!  Blij verrast kwam gisteren het boek met de post.

In het boek staan drie oude zelfmakers welke nog steeds erg leuk zijn om te maken. Zoals deze Valentijns-armbandjes met lieve teksten.  Ook het sprookjesbos diorama is nog steeds een de leukste zelfmakers uit mijn bloggeschiedenis. Verder staan er het 189 pagina’s dikke boek 32 zelfmakers zoals het maken van een verenkroon tot een raket van dozen. Alle zelfmakers kun je maken door de fotobeschrijving.

Mocht je het boek graag willen hebben? Het is te koop via Amazon.

 

 

Andere blogs...

1 Reactie

  • Reageer
    Gertrud
    9 februari 2017 op 17:30

    Wat super leuk Wimke!

  • Laat een reactie achter