Wimke Tolsma

Wimke

Hey! Ik ben Wimke en in 2013 ben ik een blog begonnen omdat ik zoveel ideeën heb die ik wil delen. Samen met Wopke en onze dochters Bente (2007) en Madee (2010) wonen we in IJlst. Op mijn blog deel ik leuke uittips, recepten en eenvoudige zelfmakers.

Samenwerken, ja leuk!

Ik doe dit alleen met merken en bedrijven die dicht bij mij en mijn blog staan. Ik ben dan ook altijd open en transparant over mijn samenwerkingen. Wel zo duidelijk.

Mijn blog wordt iedere maand door +/- 15.000 unieke bezoekers gelezen en is nog steeds groeiend. Om met mij (en mijn blog) samen te werken zijn er verschillende mogelijkheden, deze heb ik hieronder voor je uitgewerkt. Maar misschien heb je zelf een idee.

Wie gingen je voor

Ik werk samen met  FLEXAMinsterDesign, fonQ en Vacansoleil. Verder heb ik blogs geschreven voor HEMA, Love Peace & Joy en Moodkids. Andere opdrachtgevers zijn NOOSA Amsterdam, Mona, IXXI design, Auping, Bloemenbureau Holland, Brabantia, Marktplaats, Labello en Greetz en PSikhouvanjou. Ik hou van mooie samenwerkingen en doe dit alleen met bedrijven en merken die bij mij en mijn blog passen.

Sociale media

* Pinterest (+/- 95.000 volgers)
* Instagram (+/- 11.000 volgers)
* Twitter (+/- 950 volgers)
* Facebook (+/- 1850 volgers)
* En ik ben blij met mijn +/- 30.000 pageviews per maand

Contact

Wil je mij iets vragen, samenwerken, opsturen of uitnodigingen voor een event? Vul onderstaande contactformulier in of stuur een mailtje naar hallo@wimke.nl.