Persoonlijk

Klaar de Voorjaarsklus; make-over van de werkkamer

De werkkamer

Ik knipper met mijn ogen en er is alweer een week voorbij. De tijd gaat snel thuis. En daar helpt het mooie weer ook bij. Vorige week ben ik aan de slag gegaan met het opruimen van de zolder. Wopke deelt hier de werkkamer samen met Madee. Het is een mooie ruime kamer, maar stond vol met speelgoed, oude meubels en schoolspullen. Het werd tijd om hier eens flink de bezem door te halen.

#klaardeklus

Flexa vroeg mij om de uitdaging aan te gaan om deze voorjaarsklus op te pakken. En als het een challenge is, dan pak ik die graag aan! Dus toen ik begon, had ik meteen de hele zolder overhoop. De meubeltjes gingen op marktplaats en met een vuilniszak ging ik de kamer door. Wat is het heerlijk als alles weer overzichtelijk en opgeruimd is. De kleur op de muur, Lush Indigo, een donkerblauwe kleur vond ik te heftig. Hier moest een frisse kleur op. En wat is deze uitdag gaaf geworden. Zoveel licht en frisheid. De kamer is veel meer in balans! Bekijk hier het eindresultaat

(lees verder onder de foto’s)

Deel jouw Voorjaarsklus

Denk jij nu ook, jemig ik heb ook zin om aan de slag te gaan met de werkkamer, de slaapkamer, gang of woonkamer? Deel jouw voorjaarsklus met #klaardeklus en tag @flexanl in jouw verhaal. Zo kunnen we elkaar mooi inspireren! En zoek je nog meer kleurinspiratie kijk dan ook eens op deze pagina.

Een boek vol met zelfmakers en recepten, je vindt het in Smûk!

Met 60 zelfmakers en recepten laat ik zien dat iedereen kan knutselen, bakken en handwerken. Alles wat je nodig hebt zijn eenvoudige instructies.
Wedden dat jij met Smûk ook de meest indrukwekkende dingen maakt.

Nu te koop voor € 17,95 incl. verzendkosten 

No Comments

    Leave a Reply