Zelfmaken

Krans van herfstbladeren diy

maak zelf een herfstkrans met eikenbladeren en gipskruidHet lijkt hier rustig, maar niks is minder waar. Offline ben ik bezig met een grote klus, leuke samenwerkingen en mijn parttime baan op school. En dan heb ik het nog niet over de meiden en Wopke die ook wat aandacht verdienen, mijn sport en het huishouden. Het hoort er allemaal bij. Binnenkort komen er allemaal leuke onderwerpen online. Er komt volgende week een interview over Fries Geluk, ik heb weer een wand geschilderd en vertel ik meer over de grote klus.

Meet the Blogger Award

Ander groot nieuws…ik ben weer genomineerd voor de Meet the Blogger Awards. Vorige jaar (en dat jaar ervoor) was ik genomineerd voor de publieksprijs. Dit keer ben ik genomineerd in de categorie Evergreen. Evergreen betekent dat je langer dan twee jaar blogt. Inmiddels blog ik alweer bijna 5 jaar (!) en nog steeds vind ik het zo leuk! Ik heb nog zoveel ideeen. Voorlopig ga ik nog wel even door.

Zaterdagavond wordt de winnaar bekend gemaakt. Zo spannend! Volg Meet the Blogger op Instagram en Facebook voor de laatste updates. O ja, nog even op de valreep.  Ik maak ook nog kans op de publieksprijs. Je kunt tot morgen (1 november) stemmen via deze link. maak zelf een herfstkrans met eikenbladeren en gipskruidmaak zelf een herfstkrans met eikenbladeren en gipskruidmaak zelf een herfstkrans met eikenbladeren en gipskruid

Herfstkrans DIY

Het werd weer eens tijd voor een easy zelfmaker. De prachtige herfstbladeren vragen om een DIY, een herfstkrans. Je kunt zelf een ring maken van bijvoorbeeld wilgentakken, een borduurring of ijzerdraad. Ik maakte het mezelf nog makkelijker en bestelde bij Dille & Kamille een handige ring waarmee je mooie ronde kransen maakt. Wat heb je verder allemaal nodig voor de herfstkrans:

 • ring
 • herfsttakken (eikenbladeren)
 • gipskruid
 • touw en kabelbinders
 • schaar

Bind de takken stevig vast rondom aan de ring. Dikkere takken binden gemakkelijker met kabelbinders. Als de eerst laag takken aan de ring vast zitten, kun je gemakkelijk kleinere takje ertussen steken. Vul je ring met wat jij mooi vindt. Ook leuk om bessentakken toe te voegen, of eucalyptus…

Tip: mocht nog wat blaadjes over hebben, maak dan nog even deze leuke zelfmaker 🙂

Groetjes,

Wimke

maak zelf een herfstkrans met eikenbladeren en gipskruid

1 Comment

 • Reply
  Alet
  1 november 2017 at 07:18

  Mooie sfeervolle herfstkrans Wimke.
  Spannend voor je dat je bent genomineerd!
  Ik ga voor je duimen hoor.
  De deken kwam afgelopen zaterdag aan. Ik ben er echt zeer blij mee.
  In het echt nog mooier En de kleur is schitterend. Nu een mooi plekje voor zoeken! Nogmaals hartstikke bedankt hoor. XxX

Leave a Reply