Nieuwe website

Mijn blog is verhuisd. Het werd tijd voor een volgende stap. Mijn blog is volwassen geworden en omdat ik wil blijven vernieuwen heb ik een nieuwe website, deze dus. Eentje waar de foto’s nog mooier op uit komen en de blog beter is te lezen op je mobiel en tablet. Je bent (hoogstwaarschijnlijk) op deze pagina terecht gekomen via mijn oude website. Ik heb zoveel als mogelijk blogs over proberen te zetten. Om je toch een beetje verder te helpen hieronder een overzicht van de laatste 3 blogs. Mocht je echt eentje missen, stuur me dan gerust een berichtje

Ikigai, Hygge, Lagom… SMÛK!

Smûk is eindelijk uit! Het boek dat mij de afgelopen maanden compleet in beslag nam. Fries geluk zit in kleine dingen. In een doosje verse eitjes van de kippen van mijn vader, uitwaaien op de dijk van Hindeloopen of een stukje oranjekoek bij de koffie. Het zijn de smûke, kleine momenten waarop ik mij realiseer hoe fijn het is om in Friesland te wonen. Om je eigen klein geluk te maken heb je niet veel meer nodig dan een paar tips. Die geef ik je in Smûk.

Bestel mijn boek Smûk voor nog meer inspiratie!

Je kunt nu ook een boek bij mij bestellen; Smûk! Met 60 zelfmakers en recepten om met elkaar te genieten. Makkelijk, snel en met groots resultaat. Ik schrijf er dan een persoonlijk kaartje bij, voor je zelf of als je het boek cadeau wilt geven. Dat maakt het boek nog even wat persoonlijker! Een boek bij mij bestellen kost 27,50 euro (incl. verzendkosten).

Bestel Smûk

 

Mijn laatste 3 blogs