Nieuwe website

Mijn blog is verhuisd. Het werd tijd voor een volgende stap. Mijn blog is volwassen geworden en omdat ik wil blijven vernieuwen heb ik een nieuwe website, deze dus ๐Ÿ™‚ ย Eentje in WordPress waar de foto’s nog mooier op uit komen en de blog beter is te lezen op je mobiel en tablet. Je bent (hoogstwaarschijnlijk) op deze pagina terecht gekomen via mijn oude website. Ik heb zoveel als mogelijk blogs over proberen te zetten. Om je toch een beetje verder te helpen hieronder een overzicht van de laatste 3 blogs. Mocht je echt eentje missen, stuur me dan gerust een berichtje

In English

My blog has moved. It was time for a next step. My blog has grown up and because I want to keep updating, I have a new website. One in WordPress where the pictures are even more beautiful and the blog is better readable on your phone and tablet. You have probably come to this page via my old website. I have tried to transfer as many blogs as possible. If you really miss one, please send me a message.

Mijn laatste 3 blogs

Andere blogs