Nieuwe website

Mijn blog is verhuisd. Het werd tijd voor een volgende stap. Mijn blog is volwassen geworden en omdat ik wil blijven vernieuwen heb ik een nieuwe website, deze dus. Eentje waar de foto’s nog mooier op uit komen en de blog beter is te lezen op je mobiel en tablet. Je bent (hoogstwaarschijnlijk) op deze pagina terecht gekomen via mijn oude website. Ik heb zoveel als mogelijk blogs over proberen te zetten. Om je toch een beetje verder te helpen hieronder een overzicht van de laatste 3 blogs. Mocht je echt eentje missen, stuur me dan gerust een berichtje

Bestel mijn boek Smûk voor nog meer inspiratie!

Je kunt nu ook mijn boek bij mij bestellen; Smûk! Met 60 zelfmakers en recepten om met elkaar te genieten. Makkelijk, snel en met groots resultaat. Ik schrijf er dan een persoonlijk kaartje bij, voor je zelf of als je het boek cadeau wilt geven. Dat maakt het boek nog even wat persoonlijker! Een boek bij mij bestellen kost 27,50 euro (incl. verzendkosten).

Koop bij bol.com

p.s. bestel je een boek bij mij dan doe ik er een persoonlijk kaartje bij!

Mijn laatste 3 blogs