Je bent (hoogstwaarschijnlijk) op deze pagina terecht gekomen via mijn oude website. Ik heb zoveel als mogelijk blogs over proberen te zetten. Om je toch een beetje verder te helpen hieronder een overzicht van mijn laatste 6 blogs. Mocht je echt eentje missen, stuur me dan gerust een berichtje

Mijn laatste 6 blogs

Naanbrood pizza

Door de staking in het onderwijs waren de kinderen afgelopen vrijdag vrij. Een extra lang weekend. Echt een cadeautje. Omdat ik de meiden langzaamaan wil…
Lees meer

Go Tonone!

We kunnen weer eentje afvinken van de wishlist; de Tonone Bolt lamp. Als ik kijk naar mijn Pinterestaccount, dan komt de Tonone lamp verrassend vaak…
Lees meer

Mooi Makkelijk

Met de Mooi Makkelijk verf van Flexa knap je in no-time oude meubeltjes op. Je hoeft niet te grondverven en dekt in 1 keer, handig!
Lees meer