Contact

Op mijn eigen, authentieke en eerlijke manier laat ik jullie kennismaken met een product of dienst. Daarnaast laat ik in blogs over mijn interieur, mijn gezin, lekkere recepten en uittips zien hoe je heel gemakkelijke de leukste dingen maakt. En hoe fijn het is om te genieten van de kleine, simpele dingen. Zo hoop ik ook jou te inspireren om je eigen geluk te maken!

Goede ideeën moet je delen

Toen ik zes jaar geleden begon met mijn blog, was mijn slogan; “Goede ideeën moet je delen’ En dit is het nog steeds. Ik maakte weleens een taart, een traktatie voor een jarige of een do it yourself project voor in huis. Na het zoveelste recept te appen naar een collega besloot ik al mijn ideeën te delen op een blog. Al mijn diy projecten die ik heb gemaakt heb ik hier voor je verzamelt.

In mijn boek Smûk laat ik aan de hand van 256 pagina’s zien dat iedereen kan knutselen, bakken en handwerken. Dat je met eenvoudige instructies indrukwekkende dingen maakt. Je hebt hem al voor €17,95 incl. verzendkosten in huis. O ja! Ik doe er altijd een persoonlijk kaartje bij.

Wil je mij iets vragen?

Vul dan onderstaande contactformulier in. Een antwoord krijg je altijd en probeer dit ook zo snel als mogelijk te geven. Mocht je met mij willen samenwerken, leuk! Op deze pagina vind je alle mogelijkheden.

Contactformulier

Vragen? Tips? Stuur me gerust een berichtje. Op mijn pagina over samenwerken vind je alle mogelijkheden om een samenwerking met mij aan te gaan.

  • Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.