Samenwerken

Samenwerken met mij en mijn blog betekent dat je je merk of bedrijf kunt laten zien aan een publiek dat geïnteresseerd is in wat jij te bieden hebt. Ik ben altijd op zoek naar samenwerkingen die goed bij mijn blog en persoonlijkheid passen, en ben daarbij altijd open en transparant. Als je interesse hebt om met mij samen te werken, neem dan gerust contact met me op. Er zijn verschillende manieren om samen te werken, dus laat me weten wat jij in gedachten hebt en we kunnen er samen uitkomen!

Met wie werk ik op dit moment samen?

Ik werk samen met o.a.  FLEXAMisterDesign, fonQVisitDenmark en ben sinds dit jaar ambassadeur van Brabantia.

Eerdere samenwerkingen

Ik ben trots om te kunnen zeggen dat ik al heb samengewerkt met geweldige merken zoals HEMA, Love Peace & Joy, Moodkids, NOOSA Amsterdam, Mona, IXXI design, Auping, Bloemenbureau Holland, Marktplaats, Labello, Greetz, PSikhouvanjou, Chalrose, Vacansoleil & Bryck.

Elk van deze samenwerkingen was een unieke ervaring en heeft me geholpen om mijn blog naar een hoger niveau te tillen. Ik ben dankbaar voor de kans om met deze fantastische merken te mogen samenwerken en ik kijk ernaar uit om in de toekomst nog veel meer geweldige samenwerkingen aan te gaan.

Productpresentatie

Wil je graag dat ik jouw artikelen gebruik in een blog? Dan verwerk ik deze in een blogpost. De link deel ik op de blog en de social media kanalen. Voorbeelden kan je zien op deze pagina’s;  FLEXAMisterDesign, fonQVacansoleil.

Gastblog

Wil jij dat ik een gastblog schrijf voor / over jouw bedrijf, merk of product? Dat kan zolang het product bij mij en mijn blog past.

Social Media samenwerking

Ben je op zoek naar een manier om je merk of bedrijf te laten opvallen op social media? Samenwerken met mijn blog is een geweldige manier om je doelgroep te bereiken en je merk of bedrijf een boost te geven. Ik ben actief op verschillende social media-platforms, waaronder Pinterest, Instagram en Facebook. Er zijn verschillende samenwerkingen mogelijk, zoals het uitvoeren van een campagne op Pinterest of het gastheren van pinnen of Instagram-berichten voor jouw merk of bedrijf. Neem gerust contact met me op om te praten over wat ik voor jou kan betekenen!

Affiliates

Ik ben aangesloten bij het affiliate programma van Bol.com. Als je iets koopt via een link op mijn blog, betaal je hetzelfde bedrag als via een normale link. Deze links hebben geen invloed op de prijs van het product. Ik ontvang alleen een kleine commissie als je iets koopt via deze links. Dit is een manier voor mij om mijn blog te ondersteunen zonder dat het jou extra kosten oplevert.

Samenwerken? Leuk!

Heb je zin om samen te werken, of heb je een vraag voor mij? Stuur me dan gerust een berichtje via het onderstaande contactformulier. Wil je me uitnodigen voor een leuk event? Laat het me weten!

Samenwerken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.