Samenwerken

Ik hou van mooie samenwerkingen en doe dit alleen met bedrijven en merken die bij mij en mijn blog passen. Ik ben dan ook altijd open en transparant over mijn samenwerkingen. Wel zo duidelijk. Om met mij (en mijn blog) samen te werken zijn er verschillende mogelijkheden, deze heb ik hieronder voor je uitgewerkt. Maar misschien heb je zelf een idee, neem gerust contact met me op.

Wie gingen je voor

Ik werk samen met  FLEXAMisterDesign, fonQ  en Vacansoleil. Verder heb ik blogs geschreven voor HEMA, Love Peace & Joy en Moodkids. Andere opdrachtgevers zijn NOOSA Amsterdam, Mona, IXXI design, Auping, Bloemenbureau Holland, Brabantia, Marktplaats, Labello en Greetz en PSikhouvanjou.

Sociale media bereik

* Pinterest (+/- 95.000 volgers)
* Instagram (+/- 11.200 volgers)
* Facebook (+/- 2485 volgers)
* Twitter (+/- 950 volgers)

Adverteren

Op mijn blog heb ik ruimte voor een advertorials. Ook gesponsorde socialmedia-berichten op Facebook, Pinterest of Instagram zijn mogelijk.

Productpresentatie

Wil je graag dat ik jouw artikelen gebruik in een blog? Dan verwerk ik deze in een blogpost. De link deel ik op de blog en de social media kanalen.

Gastblog

Wil jij dat ik een gastblog schrijf voor / over jouw bedrijf, merk of product? Dat kan zolang het product bij mij en mijn blog past.

Social Media samenwerking

Wil jij je bedrijf of merk een boost geven op Pinterest, Instagram of Facebook? Hier zijn verschillende samenwerkingen in mogelijk, bijvoorbeeld een campagne op Pinterest of gastpinnen / Instagrammen voor jouw merk of bedrijf.

Opsturen of Uitnodigen

Wil je mij iets vragen, samenwerken, opsturen of uitnodigingen voor een event? Vul onderstaande contactformulier in of stuur een mailtje naar hallo@wimke.nl.

Contact