Samenwerken

Ik hou van mooie samenwerkingen en doe dit alleen met bedrijven en merken die bij mij en mijn blog passen. Ik ben dan ook altijd open en transparant over mijn samenwerkingen, wel zo duidelijk. Om met mij samen te werken zijn er verschillende mogelijkheden, deze heb ik hieronder voor je uitgewerkt. Heb je zelf een idee, neem dan gerust contact met me op.

Met wie werk ik op dit moment samen?

Ik werk samen met o.a.  FLEXAMisterDesign, fonQVisitDenmark en ben sinds dit jaar ambassadeur van Brabantia.

Eerdere samenwerkingen

Ook heb ik blogs geschreven voor HEMA, Love Peace & Joy en Moodkids. NOOSA Amsterdam, Mona, IXXI design, Auping, Bloemenbureau Holland, Marktplaats, Labello, Greetz, PSikhouvanjou, Chalrose, Vacansoleil & Bryck

Productpresentatie

Wil je graag dat ik jouw artikelen gebruik in een blog? Dan verwerk ik deze in een blogpost. De link deel ik op de blog en de social media kanalen. Voorbeelden kan je zien op deze pagina’s;  FLEXAMisterDesign, fonQVacansoleil.

Gastblog

Wil jij dat ik een gastblog schrijf voor / over jouw bedrijf, merk of product? Dat kan zolang het product bij mij en mijn blog past.

Social Media samenwerking

Wil jij je bedrijf of merk een boost geven op Pinterest, Instagram of Facebook? Hier zijn verschillende samenwerkingen in mogelijk, bijvoorbeeld een campagne op Pinterest of gastpinnen / Instagrammen voor jouw merk of bedrijf.

Affiliates

Ik ben lid van het affiliate programma van Bol.com. Deze links hebben geen invloed op de prijs van het product, en je betaalt nog steeds hetzelfde bedrag als via een normale link. Alleen krijg ik een kleine commissie als je iets aanschaft via deze links.

Samenwerken? Leuk!

Wil je mij iets vragen, samenwerken, opsturen of uitnodigingen voor een event? Vul dan onderstaande contactformulier in.

Samenwerken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.