Kleurinspiratie

Kleurinspiratie nodig? Ik werk al een tijdje als merk ambassadeur voor Flexa en heb vele kleuren mogen toepassen in ons huis. Zo heb ik onze slaapkamer van al eens van Sandy beach voorzien en heb ik sinds kort tranquil dawn op de muren van de de slaapkamer gedaan. Voor de kamer van Bente gebruikte ik Rich Butterscotch en deed ik al eens bakery brown op onze muren in de woonkamer. En ook wopke zijn werkkamer boven hebben we aangepakt. De kleur op de muur daar is Lush indigo geworden. Een andere kleur van Flexa die ik al eens heb gebruikt is Gentle red. En vind je het leuk om oude meubeltjes te voorzien van een nieuw kleurtje gebruik dan zeker eens mooi makkelijk van Flexa.

Lush Indigo

Jep, ik bestelde de Lush Indigo Pure van Flexa, een super donkerblauwe kleur voor de werkkamer. En dat was best…
Lees meer…

Bestel je verf makkelijk online

Flexa brengt kleur in je leven! Ontdek de prachtige kwalitatieve lakken en muurverven van Flexa in sprekende kleuren voor je huis en interieur. Flexa biedt een breed assortiment verfproducten voor binnen en buiten en helpt je graag bij het kiezen van de juiste kleuren en type verf. Ga voor de klassieke basics van Flexa Strak in de Lak en Strak op de Muur, de trendy kleuren van Flexa Creations, of extra bescherming met Flexa Expert. Let’s colour!

Nog meer kleurinspiratie: De Flexa kleur van het jaar

Ieder jaar gaan de Flexa-kleurexperts wereldwijd aan de slag om de opkomende trends op het gebied van kleur te vertalen naar een nieuwe klaar. En zo iedereen weer van de nodige kleurinspiratie te voorzien. Voor 2020 is dit Tranquil Dawn geworden welke ik heb toegepast in onze slaapkamer. In 2019 was de kleur van het jaar Spiced Honey en heb ik deze in onze woonkamer gebruikt. 2018 was het jaar van Heart Wood en mocht ik onze dochter Madee blij maken met een nieuwe kinderkamer in deze kleur.

Kleurinspiratie voor in de slaapkamer