Kleurinspiratie

Kleurinspiratie nodig? Ik werk al een tijdje als merk ambassadeur voor Flexa en heb vele kleuren mogen toepassen in ons huis. Zo heb ik onze slaapkamer van al eens van Sandy beach voorzien en heb ik sinds kort tranquil dawn op de muren van de de slaapkamer gedaan.

De slaapkamer en werkkamer voorzien van kleur

Voor de kamer van Bente gebruikte ik Rich Butterscotch en deed ik al eens bakery brown op onze muren in de woonkamer. Ook wopke zijn werkkamer boven hebben we aangepakt. De kleur op de muur daar is Lush indigo geworden.

Meubeltjes voorzien van kleur?

Een andere kleur van Flexa die ik al eens heb gebruikt is Gentle red. En vind je het leuk om oude meubeltjes te voorzien van een nieuw kleurtje gebruik dan zeker eens mooi makkelijk van Flexa.

Nog meer kleurinspiratie

Ieder jaar gaan de Flexa-kleurexperts wereldwijd aan de slag om de opkomende trends op het gebied van kleur te vertalen naar een nieuwe klaar. En zo iedereen weer van de nodige kleurinspiratie te voorzien. Dit jaar is bright skies de kleur van het jaar 2022 geworden. Voor 2020 is dit Tranquil Dawn geworden welke ik heb toegepast in onze slaapkamer. In 2019 was de kleur van het jaar Spiced Honey en heb ik deze in onze woonkamer gebruikt. 2018 was het jaar van Heart Wood en mocht ik onze dochter Madee blij maken met een nieuwe kinderkamer in deze kleur. Genoeg kleurinspiratie dus om zelf aan de slag te gaan!

De Flexa kleur van het jaar

Kleurinspiratie voor in de slaapkamer

Kleurinspiratie

Wat is nu de beste verfkleur om te gebruiken voor je woonkamer, slaapkamer, werkkamer? Ik heb al heel veel kleuren in mijn huis mogen toepassen en iedere keer is het weer een feestje om de ruimtes van een andere kleur te voorzien. Ook heb ik ontdekt dat je heel makkelijk kleur kan toepassen op je (oude) meubeltjes. In mijn blogs welke ik in samenwerking met Flexa heb gemaakt hoop ik ook jou te voorzien van de nodige kleurinspiratie. Heb je mijn blog ook al gelezen waarin ik mijn tips deel van het kiezen van kleur in de woonkamer?