Pasen

Om je te inspireren heb ik mijn leukste Paas do it yourselfs voor je op een rij gezet. Deze paas DIY’s maak je heel gemakkelijk zelf. Ik hoop met onderstaande blogs je genoeg inspiratie te geven om zelf lekker aan de slag te gaan.

Wanneer is het pasen dit jaar?

Paasdagen vallen elk jaar tussen 22 maart en 25 april. Dit jaar; 2022 is Pasen op zondag 17 april en maandag 18 april.

Paas diy’s

Om het binnen extra gezellig te maken tijdens de paasdagen kan je prima zelf aan de slag met het maken van bijvoorbeeld een paasboeket of ga zelf eens aan de slag met het maken van een heerlijk panbrood.

Geverfde paaseieren

Ik weet zeker dat je met deze eieren hoge ogen gooit bij het paasontbijt of moederdagontbijt. Paaseieren met bloemsilhouetten: je moet er even de tijd voor maken.Maar het is erg makkelijk om te doen.

MIJN 60 FAVORIETE ZELFMAKERS EN RECEPTEN

In mijn boek Smûk laat ik zien dat iedereen kan knutselen, bakken en handwerken. Dat je met eenvoudige instructies (en spullen die je vaak al in huis hebt) indrukwekkende dingen maakt. Én dat je zo je eigen geluk creëert. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen.

Smûk is verdeeld in de vier seizoenen. Zo laat ik je zien hoe je zelf buitenkaarsen kunt maken van oude augurkenpotten – superleuk voor die lange zomeravond! -, of hoe je in de lente limonade kunt maken van zelfgeplukte vlierbloesem en gekookte eieren een afdruk geeft van de eerste madeliefjes. Maak ik in de winter zelf de mooiste kransen en zoek in de herfst naar tamme kastanjes. Gepoft in eigen oven zijn ze het allerlekkerst!

  • 5 sterren via Bol.com ★★★★★ 4,9/5 (34 reviews)
  • 60 zelfmakers & recepten
  • 256 pagina’s
  • 17,95 en gratis verzending!
Bestel direct
Meer informatie

ps. Bestel je mijn boek liever via Bol.com? gebruik dan deze link