Taart maken
Taarten maken is een leuke activiteit die niet moeilijk hoeft te zijn. Er zijn talloze recepten beschikbaar voor…
Lekkere recepten met appel
Mijn vader heeft een tuin vol appelbomen. Ideaal! Ik mag dan ook graag zelf aan de slag om…
Citroen
Wat kun je allemaal doen met een citroen? Ik was even door al mijn blogs aan het scrollen…
Limonade
Ga zelf eens aan de slag om limonade te maken. Wedden dat ook jij dit kan? En het…
Kleurinspiratie
Kleurinspiratie nodig? Ik werk al een tijdje als merk ambassadeur voor Flexa en heb vele kleuren mogen toepassen…
Citytrip inspiratie
Inspiratie nodig voor een citytrip? We hebben vanuit de samenwerkingen die we hebben met VisitGent en Vacansoleil al…
Heb je onderstaande blogs ook al eens gelezen?
Kwarkbrood met rozijnen
Je knippert met je ogen en het is al bijna Pasen! Ik ben dol op Pasen, maar nog…
Paris Paris
Vorige week hadden we het toch veel beter voor elkaar. In het zonnetje bij de Sacre Coeur zonder…
Loooove keramiek!
Ik heb een mokjes verslaving. Je maakt mij heel blij met een mokje met een mooi oor, een…
Recept bokkenpootjestaart
Terug van weg geweest: het recept bokkenpootjestaart met tokkelroom. Anja is een goede vriendin en jaren geleden serveerde…
Crochet Pannenlappen (ook leuk aan de muur!)
Oke het klinkt best wel suf, pannenlappen haken. Maar je hoeft ze natuurlijk niet als pannenlap te gebruiken,…
Blondies met kokos, witte chocolade en frambozen
O, o, o wat zijn de dagen tussen Kerst en oud & nieuw gezellig! Volgepropt met leuke uitjes,…
MIJN 60 FAVORIETE ZELFMAKERS EN RECEPTEN
In mijn boek Smûk laat ik zien dat iedereen kan knutselen, bakken en handwerken. Dat je met eenvoudige instructies (en spullen die je vaak al in huis hebt) indrukwekkende dingen maakt. Én dat je zo je eigen geluk creëert. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen.
Smûk is verdeeld in de vier seizoenen. Zo laat ik je zien hoe je zelf buitenkaarsen kunt maken van oude augurkenpotten – superleuk voor die lange zomeravond! -, of hoe je in de lente limonade kunt maken van zelfgeplukte vlierbloesem en gekookte eieren een afdruk geeft van de eerste madeliefjes. Maak ik in de winter zelf de mooiste kransen en zoek in de herfst naar tamme kastanjes. Gepoft in eigen oven zijn ze het allerlekkerst!
ps. Bestel je mijn boek liever via Bol.com? gebruik dan deze link