Leuke activiteiten en uitstapjes voor het gezin en de mooiste vakantiebestemmingen

Op deze pagina geef ik je inspiratie voor leuke activiteiten en uitstapjes voor het gezin, of je nu op zoek bent naar een dagje uit of een weekendje weg. Van outdoor activiteiten tot culturele bezienswaardigheden, van eet- en drinkgelegenheden tot winkelen, er is voor elk wat wils. Ik geef je ook tips voor de beste vakantiebestemmingen, zodat je het perfecte uitje kunt plannen. Of je nu een citytrip, een strandvakantie of een avontuur in de natuur zoekt.

MIJN 60 FAVORIETE ZELFMAKERS EN RECEPTEN

In mijn boek Smûk laat ik zien dat iedereen kan knutselen, bakken en handwerken. Dat je met eenvoudige instructies (en spullen die je vaak al in huis hebt) indrukwekkende dingen maakt. Én dat je zo je eigen geluk creëert. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen.

Smûk is verdeeld in de vier seizoenen. Zo laat ik je zien hoe je zelf buitenkaarsen kunt maken van oude augurkenpotten – superleuk voor die lange zomeravond! -, of hoe je in de lente limonade kunt maken van zelfgeplukte vlierbloesem en gekookte eieren een afdruk geeft van de eerste madeliefjes. Maak ik in de winter zelf de mooiste kransen en zoek in de herfst naar tamme kastanjes. Gepoft in eigen oven zijn ze het allerlekkerst!

  • 5 sterren via Bol.com ★★★★★ 4,9/5 (34 reviews)
  • 60 zelfmakers & recepten
  • 256 pagina’s
  • 20 euro en gratis verzending!
Bestel direct
Meer informatie

ps. Bestel je mijn boek liever via Bol.com? gebruik dan deze link