In de media

Hier vind je een overzicht van de artikelen die over mij en of mijn boek Smûk zijn verschenen op verschillende blogs. Mocht je ook graag eens een review en of blog willen schrijven over mijn boek Smûk doe me dan gerust een berichtje.

Smûk met Wimke Tolsma

Bron: Sjaartje.nl

Tijdens het wandelen afgelopen week vond Olle al weer kastanjes op straat. De herfst begint langzaam aan en dat vind ik heerlijk want het is mijn favoriete seizoen. Het zachte zonlicht en de warme kleuren in de bossen. Heerlijk binnenkomen met een kop warme thee of – beter nog – chocolademelk met smeltende marshmallows. Herfst is hygge. En daar past Smûk van Wimke Tolsma perfect bij.

Smûk: het boek en wat mij betreft hét woord van 2020

Geluk zit in kleine dingen en klein geluk is ook geluk. Het maakt het leven mooi. Om je eigen, kleine geluk te maken en thuis te genieten van Smûk, heb je niet veel nodig. Behalve dan dit boek, want dat is een echte musthave.

Smûk: een boek vol zelfmaak geluk

Voor mij is het boek een feest der herkenning. De thema’s die Wimke aansnijdt in haar boek, zijn ook voor mij belangrijk. Het zijn de kleine ‘genietmomentjes’ in mijn leven die smûk zijn. Het gaat niet om groots. Enjoy the little things. 

Fries geluk in een prachtig boek over styling en leuke DIY ideeën

Bron: Theo-Bert Pot

Een perfect cadeau dit boek voor jezelf, maar ook om te geven. Je kan van zoveel dingen in huis weer nieuwe dingen maken en daar word ik echt gelukkig van

Vier jaargetijden Friese Smûk in huis

Bron: Papaswereld.nl

Met 60 DIY (do it yourself) projecten is het boek Smûk een inspiratiebron voor de momenten dat je zin hebt om iets te ondernemen. 

MIJN 60 FAVORIETE ZELFMAKERS EN RECEPTEN

In mijn boek Smûk laat ik zien dat iedereen kan knutselen, bakken en handwerken. Dat je met eenvoudige instructies (en spullen die je vaak al in huis hebt) indrukwekkende dingen maakt. Én dat je zo je eigen geluk creëert. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen.

Smûk is verdeeld in de vier seizoenen. Zo laat ik je zien hoe je zelf buitenkaarsen kunt maken van oude augurkenpotten – superleuk voor die lange zomeravond! -, of hoe je in de lente limonade kunt maken van zelfgeplukte vlierbloesem en gekookte eieren een afdruk geeft van de eerste madeliefjes. Maak ik in de winter zelf de mooiste kransen en zoek in de herfst naar tamme kastanjes. Gepoft in eigen oven zijn ze het allerlekkerst!

Bestel direct
Meer informatie

ps. Bestel je mijn boek liever via Bol.com? gebruik dan deze link