In de media

Hier vind je een overzicht van de artikelen die over mij en of mijn boek Smûk zijn verschenen op verschillende blogs. Mocht je ook graag eens een review en of blog willen schrijven over mijn boek Smûk doe me dan gerust een berichtje.

Smûk met Wimke Tolsma

Bron: Sjaartje.nl

Tijdens het wandelen afgelopen week vond Olle al weer kastanjes op straat. De herfst begint langzaam aan en dat vind ik heerlijk want het is mijn favoriete seizoen. Het zachte zonlicht en de warme kleuren in de bossen. Heerlijk binnenkomen met een kop warme thee of – beter nog – chocolademelk met smeltende marshmallows. Herfst is hygge. En daar past Smûk van Wimke Tolsma perfect bij.

Smûk: het boek en wat mij betreft hét woord van 2020

Geluk zit in kleine dingen en klein geluk is ook geluk. Het maakt het leven mooi. Om je eigen, kleine geluk te maken en thuis te genieten van Smûk, heb je niet veel nodig. Behalve dan dit boek, want dat is een echte musthave.

Smûk: een boek vol zelfmaak geluk

Voor mij is het boek een feest der herkenning. De thema’s die Wimke aansnijdt in haar boek, zijn ook voor mij belangrijk. Het zijn de kleine ‘genietmomentjes’ in mijn leven die smûk zijn. Het gaat niet om groots. Enjoy the little things. 

Fries geluk in een prachtig boek over styling en leuke DIY ideeën

Bron: Theo-Bert Pot

Een perfect cadeau dit boek voor jezelf, maar ook om te geven. Je kan van zoveel dingen in huis weer nieuwe dingen maken en daar word ik echt gelukkig van

Vier jaargetijden Friese Smûk in huis

Bron: Papaswereld.nl

Met 60 DIY (do it yourself) projecten is het boek Smûk een inspiratiebron voor de momenten dat je zin hebt om iets te ondernemen. 

Smûk: het boek dat je inspireert om creatief te zijn

Wil jij leren hoe je knutselt, bakt en handwerkt? Met eenvoudige instructies en spullen die je vaak al in huis hebt, maak je indrukwekkende dingen. En zo creëer je je eigen geluk. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen.

In dit boek laat ik je zien hoe je zelf buitenkaarsen kunt maken van oude augurkenpotten, limonade kunt maken van zelfgeplukte vlierbloesem en gekookte eieren een afdruk kunt geven van de eerste madeliefjes. In de winter maak ik zelf de mooiste kransen en zoek ik in de herfst naar tamme kastanjes. Gepoft in eigen oven zijn ze het allerlekkerst!

Smûk is verdeeld in de vier seizoenen, zodat je altijd iets kunt vinden dat bij het seizoen past. Of je nu wilt ontspannen met een creatief project, je huis wilt versieren of een cadeautje wilt maken voor een vriend of familielid, in Smûk vind je inspiratie voor iedereen.

Bestel nu Smûk en ontdek hoe leuk en ontspannend knutselen, bakken en handwerken kan zijn!

  • 5 sterren via Bol.com ★★★★★ 4,9/5 (34 reviews)
  • 60 zelfmakers & recepten
  • 256 pagina’s
  • 24,95 en gratis verzending!