Uittips

Boshuis Nij Hildenberg

Meer heb je niet nodig om tot rust te komen: een fijn huisje midden in het bos en een paar zonnige dagen. Vrijdag eind van de middag kwamen we aan bij dit prachtige Scandinavische boshuisje in Appelscha. Veel tijd hadden we niet. De badpakken en bikini’s moesten aan en we stapten op de fiets naar het zwembad om de hoek. De eerste zomerdag kon niet beter beginnen.

We bakten hamburgers en gamba’s op de barbecue. Ook de eerste van dit jaar. Madee werd steeds stiller en kreeg koorts. Het eerste zomergriepje. Ze sliep veel op de bank en Bente verzorgde iedereen. Ze dekte ‘s ochtends de tafel en serveerde drinkyoghurt met een rietje voor de zieke.
En omdat Madee ziek bleef, trokken we er niet op uit. We bleven lekker bij het huisje. Genoeg tijdschriften, spelletjes, een trampoline, schommel en een thuisbios op de slaapkamer. We knutselden een slingertje, haalden een krant bij de supermarkt en staken ‘s avonds de houtkachel aan. Eigenlijk was een weekend veel te kort om helemaal op te laden.Madee ligt nu thuis in bed heerlijk te slapen en de koorts zakt. We hebben besloten nog een keer naar dit huisje te gaan. In de herfst of winter zal het hier ook fantastisch zijn en in de omgeving is genoeg te doen.

Het was een fijn weekend!

No Comments

    Leave a Reply