Origami birds DIY

Origami BirdHij lijkt misschien heel gemakkelijk, maar valt dat even vies tegen! Op Pinterest staan zat van beschrijvingen hoe je deze origami mus moet maken. Maar ik bleef al steken bij stap 5 (bekijk hieronder). Dus ben ik op youtube gaan zoeken naar ‘how to fold an origami bird’. Aan de hand van onderstaande video was mijn eerste origami bird een feit en er volgde al snel een hele familie. Maar ik heb hem ook even stapsgewijs voor je uitgewerkt op foto, misschien lukt het jou wel :). Laat je het me even weten als het gelukt is?

Hoe maak je een Origami Bird stap voor stap

Hoe maak je een Origami Bird stap voor stap

Het resultaat is geweldig. Je kunt ze bij een klein cadeautje geven of als decoratie in de kamer zetten. Heb jij deze vouwkunst ook toegepast? Deel je foto op Instagram en of Facebook en tag me hierin. Dan kan ik ook jullie mussen bewonderen. Heb je mijn andere DIY / Zelfmakers al bekeken?

Waar kan ik Origami papier kopen?

Via deze link vind je veel origami papier.

Groetjes
Wimke

Tadaa! Een Origami bird

Een origami bird (vogel)

Wat is Origami?

Origami is de uit Japan afkomstige kunst van het vouwen van papier (折り紙, Japans: ‘ori’, vouwen, en ‘kami’, papier). … De kunst ontstond in China in de eerste of tweede eeuw, kort na de uitvinding van het papier. Daarvandaan is origami naar Japan overgewaaid, waar het de huidige, bekende vorm heeft gekregen. Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Origami

Hieronder vind je een paar van mijn andere zelfmakers

Bestel mijn boek Smûk voor nog meer inspiratie!

Bestel Smûk bij mij! Met 60 zelfmakers en recepten om met elkaar te genieten. Makkelijk, snel en met groots resultaat. Ik schrijf er dan een persoonlijk kaartje bij, voor je zelf of als je het boek cadeau wilt geven. Dat maakt het boek nog even wat persoonlijker! 

Meer informatie 
of bestel mijn boek via Bol.com

 

Samenwerken?

Ik werk samen met  FLEXAMinsterDesignfonQ en Vacansoleil. Verder heb ik blogs geschreven voor HEMA, Love Peace & Joy en Moodkids. Andere opdrachtgevers zijn NOOSA Amsterdam, Mona, IXXI design, Auping, Bloemenbureau Holland, Brabantia, Marktplaats, Labello en Greetz en PSikhouvanjou. Ik hou van mooie samenwerkingen en doe dit alleen met bedrijven en merken die bij mij en mijn blog passen.

Andere blogs...

Geen reacties

Laat een reactie achter