Do it yourself

Origami birds maken / DIY

Hij lijkt misschien heel gemakkelijk, maar valt dat even vies tegen! Op Pinterest staan zat van beschrijvingen hoe je deze origami mus moet maken. Maar ik bleef al steken bij stap 5 (bekijk hieronder). Dus ben ik op youtube gaan zoeken naar ‘how to fold an origami bird’. Aan de hand van onderstaande video was mijn eerste origami bird een feit en er volgde al snel een hele familie. Maar ik heb hem ook even stapsgewijs voor je uitgewerkt op foto, misschien lukt het jou wel :). Laat je het me even weten als het gelukt is?

(tekst loopt door onder de foto’s)

Origami Bird

How to fold an origami bird

Hoe maak je een Origami Bird stap voor stap

Hoe maak je een Origami Bird stap voor stap

Het resultaat is geweldig. Je kunt ze bij een klein cadeautje geven of als decoratie in de kamer zetten. Heb jij deze vouwkunst ook toegepast? Deel je foto op Instagram en of Facebook en tag me hierin. Dan kan ik ook jullie mussen bewonderen. Heb je mijn andere DIY / Zelfmakers al bekeken?

Waar kan ik Origami papier kopen?

Via deze link vind je veel origami papier.

Groetjes
Wimke

Tadaa! Een Origami bird

Een origami bird (vogel)
IN MIJN BOEK SMÛK LAAT IK ZIEN DAT IEDEREEN KAN KNUTSELEN, BAKKEN EN HANDWERKEN

60 zelfmakers en recepten

In mijn boek Smûk laat ik zien dat iedereen kan knutselen, bakken en handwerken. Dat je met eenvoudige instructies (en spullen die je vaak al in huis hebt) indrukwekkende dingen maakt. Én dat je zo je eigen geluk creëert. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen. 

Bestel
Informatie

€ 17,95 en gratis verzending!

Smûk is beoordeeld met 5 sterren via Bol.com

Wat is Origami?

Origami is de uit Japan afkomstige kunst van het vouwen van papier (折り紙, Japans: ‘ori’, vouwen, en ‘kami’, papier). … De kunst ontstond in China in de eerste of tweede eeuw, kort na de uitvinding van het papier. Daarvandaan is origami naar Japan overgewaaid, waar het de huidige, bekende vorm heeft gekregen. Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Origami

Hieronder vind je een paar van mijn andere zelfmakers

No Comments

    Leave a Reply