Persoonlijk

Muziek om te delen / Smûk playlist

Eerlijk zeggen, hebben jullie al een beetje Kerstsfeer in huis? Of lukt het jullie om te wachten tot dat Sint weer het land uit is. Ik vind het, nu de meiden niet meer in Sinterklaas geloven, moeilijker om niet al helemaal los te gaan met de Kerstspullen. Langzaamaan sluipen steeds meer spullen van zolder naar de woonkamer. Op de adventskaarsen, eucalyptustakken en een kerstster na gaat het best goed. Ook de kerstmuziek moet nog even op zich laten wachten, na 5 december knalt Mariah Carey weer uit de speaker.

(lees verder onder de foto’s)

Marshall speaker van fonQ met Smûk playlist www.wimke.nl
Marshall speaker van fonQ met Smûk playlist www.wimke.nl
Marshall speaker van fonQ met Smûk playlist www.wimke.nl

De interieurvriendelijke speaker van marshall

Ik vind deze stormachtige, ‘pre-kerst’ en herfst-periode erg gezellig. We brengen veel tijd door aan de keukentafel, muziekje aan, flinke schaal kruidnootjes op tafel en samen mooie dingen maken. Samen met Madee maakte ik deze week de sinterklaassurprise. Op de keukentafel staat nu de vrouw- én interieurvriendelijke speaker van Marshall. Hij is is zo simpel te bedienen, dat zelfs Madee snapt hoe het werkt: bluetooth verbinding maken, spotifylijst klaarzetten en afspelen. En het mooie is, ik hoef Marshall Acton speaker niet te verstoppen achter een plant of stapel boeken. Deze retro-beauty mag gezien worden.

Marshall speaker van fonQ met Smûk playlist www.wimke.nl
Marshall speaker van fonQ met Smûk playlist www.wimke.nl

Zaterdagmiddagliedjes delen

Tijdens de making-off van mijn boek zette ik vaak de muziek op van Janne Schraa, Racoon, Dixie Chicks, Bløf en Micheal Jackson. Heerlijke muziek om lekker aan de keukentafel te werken en waar ik een goed gevoel van krijg. Inmiddels zijn deze liedjes mijn ‘lievelings’ geworden en heb ik de mooisten in een Smûk-playlist gezet. Kunnen jullie ook genieten van mijn lievelingsliedjes.

Wat is jullie favoriete nummer?

Hebben jullie ook favoriet nummer, zet ze erbij! De lijst is openbaar en moet aangevuld worden. Als jullie allemaal jullie favoriete zaterdagmiddagliedje (zo noem ik ze) in de lijst zetten, hebben we de prachtige playlist. Laat je weten als je een nummer hebt toegevoegd? Je mag ze natuurlijk ook hieronder noemen, dan zet ik ze ervoor je bij.

Marshall speaker van fonQ met Smûk playlist www.wimke.nl

Smûk: het boek dat je inspireert om creatief te zijn

Wil jij leren hoe je knutselt, bakt en handwerkt? Met eenvoudige instructies en spullen die je vaak al in huis hebt, maak je indrukwekkende dingen. En zo creëer je je eigen geluk. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen.

In dit boek laat ik je zien hoe je zelf buitenkaarsen kunt maken van oude augurkenpotten, limonade kunt maken van zelfgeplukte vlierbloesem en gekookte eieren een afdruk kunt geven van de eerste madeliefjes. In de winter maak ik zelf de mooiste kransen en zoek ik in de herfst naar tamme kastanjes. Gepoft in eigen oven zijn ze het allerlekkerst!

Smûk is verdeeld in de vier seizoenen, zodat je altijd iets kunt vinden dat bij het seizoen past. Of je nu wilt ontspannen met een creatief project, je huis wilt versieren of een cadeautje wilt maken voor een vriend of familielid, in Smûk vind je inspiratie voor iedereen.

Bestel nu Smûk en ontdek hoe leuk en ontspannend knutselen, bakken en handwerken kan zijn!

  • 5 sterren via Bol.com ★★★★★ 4,9/5 (34 reviews)
  • 60 zelfmakers & recepten
  • 256 pagina’s
  • 24,95 en gratis verzending!

1 Comment

Leave a Reply