Persoonlijk

Muziek om te delen / Smûk playlist

Marshall speaker van fonQ met Smûk playlist www.wimke.nl

Eerlijk zeggen, hebben jullie al een beetje Kerstsfeer in huis? Of lukt het jullie om te wachten tot dat Sint weer het land uit is. Ik vind het, nu de meiden niet meer in Sinterklaas geloven, moeilijker om niet al helemaal los te gaan met de Kerstspullen. Langzaamaan sluipen steeds meer spullen van zolder naar de woonkamer. Op de adventskaarsen, eucalyptustakken en een kerstster na gaat het best goed. Ook de kerstmuziek moet nog even op zich laten wachten, na 5 december knalt Mariah Carey weer uit de speaker.

Marshall speaker van fonQ met Smûk playlist www.wimke.nlMarshall speaker van fonQ met Smûk playlist www.wimke.nl

Interieurvriendelijke speaker

Ik vind deze stormachtige, ‘pre-kerst’ en herfst-periode erg gezellig. We brengen veel tijd door aan de keukentafel, muziekje aan, flinke schaal kruidnootjes op tafel en samen mooie dingen maken. Samen met Madee maakte ik deze week de sinterklaassurprise. Op de keukentafel staat nu de vrouw- én interieurvriendelijke speaker van Marshall. Hij is is zo simpel te bedienen, dat zelfs Madee snapt hoe het werkt: bluetooth verbinding maken, spotifylijst klaarzetten en afspelen. En het mooie is, ik hoef Marshall Acton speaker niet te verstoppen achter een plant of stapel boeken. Deze retro-beauty mag gezien worden.

Marshall speaker van fonQ met Smûk playlist www.wimke.nlMarshall speaker van fonQ met Smûk playlist www.wimke.nl

Zaterdagmiddagliedjes delen

Tijdens de making-off van mijn boek zette ik vaak de muziek op van Janne Schraa, Racoon, Dixie Chicks, Bløf en Micheal Jackson. Heerlijke muziek om lekker aan de keukentafel te werken en waar ik een goed gevoel van krijg. Inmiddels zijn deze liedjes mijn ‘lievelings’ geworden en heb ik de mooisten in een Smûk-playlist gezet. Kunnen jullie ook genieten van mijn lievelingsliedjes.

Hebben jullie ook favoriet nummer, zet ze erbij! De lijst is openbaar en moet aangevuld worden. Als jullie allemaal jullie favoriete zaterdagmiddagliedje (zo noem ik ze) in de lijst zetten, hebben we de prachtige playlist. Laat je weten als je een nummer hebt toegevoegd? Je mag ze natuurlijk ook hieronder noemen, dan zet ik ze ervoor je bij.

Marshall speaker van fonQ met Smûk playlist www.wimke.nl

Black Friday bij fonQ

De speaker bestelde ik bij fonQ. Mocht je ook zo’n gave speaker op je verlanglijst hebben, morgen begint Black Friday en krijg je een lekkere korting. Kijk maar even op de website van fonQ voor mooie aanbiedingen.

Lees onderstaande blogs voor nog meer inspiratie

1 Comment

Leave a Reply