Zelfmaken

Zelf je eigen lichtslinger maken

Volgend weekend gaat de klok weer een uur terug (trucje als je het even niet weet, ik gebruik altijd deze zin; fall back en spring forward). Fall (herfst) back, een uur terug dus. Ik hou van sfeerverlichting, kleine lampjes, gezellige kaarsjes en snoeren kerstversiering hangen hier het hele jaar door in huis. Omdat onze slaapkamer weinig sfeerverlichting en kleur heeft, vouwde ik kleurige origami-lampionnetjes. Hieronder heb ik stap voor stap uitgewerkt hoe je de lampionnetjes vouwt.


Voor de verlichting gebruikte ik een pakje kerstverlichting (HEMA). Ik gebruikte de led-verlichting omdat deze lampjes kleiner zijn en de lampionnetjes er goed overheen vallen. Druk de lampjes in het gaatje waarmee je de lampionnetjes opblaast.

Kijk eens hoe mooi en sfeervol. Ik ga nog eens 20 lampionnetjes vouwen om ook een lichtslinger te maken voor Bente haar nieuwe kamertje. Je kunt deze lampionnetjes ook gemakkelijk met kinderen vanaf 8 jaar vouwen. Leuke herfstvakantie-tip!
Fijne dag!

Met 60 verrassende en eenvoudige zelfmakers geeft Smûk je volop inspiratie voor elk seizoen.

Zelf buitenkaarsen maken van oude augurkenpotten. Limonade maken van zelfgeplukte vlierbloesem. Je zelfgemaakte wandkleed ophangen of zelfgeraapte tamme kastanjes poffen. Ideeën genoeg om je eigen geluk te creëren! Je kan Smûk hier bestellen

Bestel je Smûk bij mij dan schrijf ik er een persoonlijk kaartje bij, voor je zelf of als je het boek cadeau wilt geven. Dat maakt het boek nog even wat persoonlijker!

No Comments

    Leave a Reply