Do it yourself

Zelf je eigen lichtslinger maken

Volgend weekend gaat de klok weer een uur terug (trucje als je het even niet weet, ik gebruik altijd deze zin; fall back en spring forward). Fall (herfst) back, een uur terug dus. Ik hou van sfeerverlichting, kleine lampjes, gezellige kaarsjes en snoeren kerstversiering hangen hier het hele jaar door in huis. Omdat onze slaapkamer weinig sfeerverlichting en kleur heeft, vouwde ik kleurige origami-lampionnetjes. Hieronder heb ik stap voor stap uitgewerkt hoe je de lampionnetjes vouwt.

De verlichting voor de lichtslinger

Voor de verlichting gebruikte ik een pakje kerstverlichting (HEMA). Ik gebruikte de led-verlichting omdat deze lampjes kleiner zijn en de lampionnetjes er goed overheen vallen. Druk de lampjes in het gaatje waarmee je de lampionnetjes opblaast.

Kijk eens hoe mooi en sfeervol. Ik ga nog eens 20 lampionnetjes vouwen om ook een lichtslinger te maken voor Bente haar nieuwe kamertje. Je kunt deze lampionnetjes ook gemakkelijk met kinderen vanaf 8 jaar vouwen. Leuke herfstvakantie-tip!

IN MIJN BOEK SMÛK LAAT IK ZIEN DAT IEDEREEN KAN KNUTSELEN, BAKKEN EN HANDWERKEN

60 zelfmakers en recepten

In mijn boek Smûk laat ik zien dat iedereen kan knutselen, bakken en handwerken. Dat je met eenvoudige instructies (en spullen die je vaak al in huis hebt) indrukwekkende dingen maakt. Én dat je zo je eigen geluk creëert. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen. 

Bestel
Informatie

€ 17,95 en gratis verzending!

Smûk is beoordeeld met 5 sterren via Bol.com

No Comments

    Leave a Reply