Persoonlijk

Margriet x Wimke

Hoe vet leuk is dit! Een samenwerking met Margriet, iets wat ik natuurlijk helemaal te gek vind, want ik ben gek op mooie mokjes, fijne kommetjes en keramiek vaasjes. Wat een geluk dat ik Margriet ken. Ze is supercreatief en ook nog eens keramist. Alles wat Margriet van klei maakt is prachtig. We wilden heel graag samen wat gaan doen. Na een paar dates zijn we eruit! We hebben een Margriet x Wimke mokjes lijn! Precies de mokjes zoals wij ze het liefst hebben, vrolijk, handgemaakt van gespikkeld klei en in blije kleuren. Er zijn 4 verschillende varianten: blauwe strepen, gele- en oranje stippen en paarse strepen met oranje stippen. Margriet ging aan de slag. Eerst draaide ze van het gespikkelde klei zorgvuldig de mokjes op de draaitafel, gingen ze in de oven, werden ze geglazuurd, gingen ze nog een keer in de oven en na 6 weken staat er een geweldige mokjes lijn.

Vanaf vandaag kun je de Margriet x Wimke mokjes kopen bij Margriet in de webshop. Maar we hebben ook een vet leuke winactie voor jullie.

Winnen

Je kunt 2 mokken (kleur naar keus) samen met mijn boek Smûk winnen! En dat is heel simpel. Je gaat naar Instagram, volgt Margriet (@margrietkeramiek) en mij en je laat bij de winactie-post weten wie je dit setje cadeau wilt doen. En we snappen dat je dit setje het liefst zelf houdt endat mag natuurlijk ook! We maken op zondag 7 mei de winnaar bekend.

(lees verder onder de foto)

Te koop

Ben je net als ons helemaal verliefd op de Margriet x Wimke mokjes? Je kunt ze ook los kopen in de webshop van Margriet. Ik vind persoonlijk de oranje heel tof en de gele of toch de licht blauwe.. Je kunt ook 4 mokjes kopen dan krijg je Smûk er gratis bij!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van onze serie mokjes vinden! O ja, goed om te weten… het is een limited edition en een beperkte oplage.

Fijne zondag!

Groetjes Margriet en Wimke

MIJN 60 FAVORIETE ZELFMAKERS EN RECEPTEN

In mijn boek Smûk laat ik zien dat iedereen kan knutselen, bakken en handwerken. Dat je met eenvoudige instructies (en spullen die je vaak al in huis hebt) indrukwekkende dingen maakt. Én dat je zo je eigen geluk creëert. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen.

Smûk is verdeeld in de vier seizoenen. Zo laat ik je zien hoe je zelf buitenkaarsen kunt maken van oude augurkenpotten – superleuk voor die lange zomeravond! -, of hoe je in de lente limonade kunt maken van zelfgeplukte vlierbloesem en gekookte eieren een afdruk geeft van de eerste madeliefjes. Maak ik in de winter zelf de mooiste kransen en zoek in de herfst naar tamme kastanjes. Gepoft in eigen oven zijn ze het allerlekkerst!

Bestel direct
Meer informatie

ps. Bestel je mijn boek liever via Bol.com? gebruik dan deze link

No Comments

    Leave a Reply