Persoonlijk

Margriet x Wimke

Hoe vet leuk is dit! Een samenwerking met Margriet, iets wat ik natuurlijk helemaal te gek vind, want ik ben gek op mooie mokjes, fijne kommetjes en keramiek vaasjes. Wat een geluk dat ik Margriet ken. Ze is supercreatief en ook nog eens keramist. Alles wat Margriet van klei maakt is prachtig. We wilden heel graag samen wat gaan doen. Na een paar dates zijn we eruit! We hebben een Margriet x Wimke mokjes lijn! Precies de mokjes zoals wij ze het liefst hebben, vrolijk, handgemaakt van gespikkeld klei en in blije kleuren. Er zijn 4 verschillende varianten: blauwe strepen, gele- en oranje stippen en paarse strepen met oranje stippen. Margriet ging aan de slag. Eerst draaide ze van het gespikkelde klei zorgvuldig de mokjes op de draaitafel, gingen ze in de oven, werden ze geglazuurd, gingen ze nog een keer in de oven en na 6 weken staat er een geweldige mokjes lijn.

Vanaf vandaag kun je de Margriet x Wimke mokjes kopen bij Margriet in de webshop. Maar we hebben ook een vet leuke winactie voor jullie.

Winnen (afgelopen)

Je kunt 2 mokken (kleur naar keus) samen met mijn boek Smûk winnen! En dat is heel simpel. Je gaat naar Instagram, volgt Margriet (@margrietkeramiek) en mij en je laat bij de winactie-post weten wie je dit setje cadeau wilt doen. En we snappen dat je dit setje het liefst zelf houdt endat mag natuurlijk ook! We maken op zondag 7 mei de winnaar bekend.

(lees verder onder de foto)

Te koop

Ben je net als ons helemaal verliefd op de Margriet x Wimke mokjes? Je kunt ze ook los kopen in de webshop van Margriet. Ik vind persoonlijk de oranje heel tof en de gele of toch de licht blauwe.. Je kunt ook 4 mokjes kopen dan krijg je Smûk er gratis bij!

Ik ben heel benieuwd wat jullie van onze serie mokjes vinden! O ja, goed om te weten… het is een limited edition en een beperkte oplage.

Fijne zondag!

Groetjes Margriet en Wimke

Smûk: het boek dat je inspireert om creatief te zijn

Wil jij leren hoe je knutselt, bakt en handwerkt? Met eenvoudige instructies en spullen die je vaak al in huis hebt, maak je indrukwekkende dingen. En zo creëer je je eigen geluk. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen.

In dit boek laat ik je zien hoe je zelf buitenkaarsen kunt maken van oude augurkenpotten, limonade kunt maken van zelfgeplukte vlierbloesem en gekookte eieren een afdruk kunt geven van de eerste madeliefjes. In de winter maak ik zelf de mooiste kransen en zoek ik in de herfst naar tamme kastanjes. Gepoft in eigen oven zijn ze het allerlekkerst!

Smûk is verdeeld in de vier seizoenen, zodat je altijd iets kunt vinden dat bij het seizoen past. Of je nu wilt ontspannen met een creatief project, je huis wilt versieren of een cadeautje wilt maken voor een vriend of familielid, in Smûk vind je inspiratie voor iedereen.

Bestel nu Smûk en ontdek hoe leuk en ontspannend knutselen, bakken en handwerken kan zijn!

  • 5 sterren via Bol.com ★★★★★ 4,9/5 (34 reviews)
  • 60 zelfmakers & recepten
  • 256 pagina’s
  • 24,95 en gratis verzending!

No Comments

    Leave a Reply