Persoonlijk

Witte keuken krijgt kleur

Ken je deze blog nog? Onze nieuwe witte keuken, mijn pride & joy :). Vier jaar geleden zochten we de keuken uit. Ik wist precies wat ik wilde, alles moet wit. Zelfs de stootrandjes bij de kastjes moesten wit worden. Kleur kon ik wel toevoegen met accessoires. Op wat houten schalen en snijplanken, wat kruiden en een roze pan heeft de keuken nooit veel kleur gekregen.

Stevige basis

Er is niks mis met een stevige basis, maar toch vind ik het lastig om er sfeer in te krijgen. Tijd om te verven! Ik ging voor Flexa aan de slag en pakte de muren aan boven de tegeltjes. Zelfs de witte ombouw van de afzuigkap kreeg kleur. Benieuwd naar het eindresultaat? Ik maakte een uitgebreid blog voor Flexa. En ik kan je vertellen dat ik blij ben met het eindresultaat! Je leest de blog via deze link.

Ik maakte deze blog in samenwerking met Flexa. Al ruim zes jaar mag ik mijzelf trotse ambassadeur noemen. Lees hier alle blogs die ik voor Flexa maakte.

Fijne dag!

No Comments

    Leave a Reply