Het lijkt erop dat deze pagina niet (meer) bestaat of misschien verhuisd is. Je kunt natuurlijk altijd naar de homepage gaan. Mocht je dan nog niet verder geholpen zijn, wil je me dan een berichtje doen?
Lees mijn laatste blogs hieronder

Recept bokkenpootjestaart
Terug van weg geweest: het recept bokkenpootjestaart met tokkelroom. Anja is een goede vriendin en jaren geleden serveerde ze deze bokkenpootjestaart. Een familierecept en een dikke hit op…

Crochet Pannenlappen (ook leuk aan de muur!)
Oke het klinkt best wel suf, pannenlappen haken. Maar je hoeft ze natuurlijk niet als pannenlap te gebruiken, je kunt ze ophangen als wanddecoratie, superleuk! Ik zocht mijn…

Blondies met kokos, witte chocolade en frambozen
O, o, o wat zijn de dagen tussen Kerst en oud & nieuw gezellig! Volgepropt met leuke uitjes, nog teveel lekkers in de kasten en uitslapen. Volgende week…

Aubergine dip (baba ganoush)
Het duurde even dat ik ze lekker vond. Ik weet nog precies waar dat omslagpunt lag. Tijdens een etentje bij wereldrestaurant Dara in Amersfoort kwam ik erachter hoe…

Ontdek de natuur op Rømø
We mochten weer! Een week naar de rust, prachtige natuur en het land van de mooiste vakantiehuisjes. We gingen in de herfstvakantie een week naar Denemarken, naar het…

Make & Take – een lunch van restjes
Voorkom voedselverspilling en maak met de Make & Take collectie van Brabantia de lekkerste lunches voor onderweg
MIJN 60 FAVORIETE ZELFMAKERS EN RECEPTEN
In mijn boek Smûk laat ik zien dat iedereen kan knutselen, bakken en handwerken. Dat je met eenvoudige instructies (en spullen die je vaak al in huis hebt) indrukwekkende dingen maakt. Én dat je zo je eigen geluk creëert. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen.
Smûk is verdeeld in de vier seizoenen. Zo laat ik je zien hoe je zelf buitenkaarsen kunt maken van oude augurkenpotten – superleuk voor die lange zomeravond! -, of hoe je in de lente limonade kunt maken van zelfgeplukte vlierbloesem en gekookte eieren een afdruk geeft van de eerste madeliefjes. Maak ik in de winter zelf de mooiste kransen en zoek in de herfst naar tamme kastanjes. Gepoft in eigen oven zijn ze het allerlekkerst!
ps. Bestel je mijn boek liever via Bol.com? gebruik dan deze link