Persoonlijk

Bloemen voor Moeder

Het allerbeste cadeau voor moederdag vind ik een uitgebreid ontbijtje op een gezellig gedekte tafel inclusief zelfgebakken broodjes, een zacht gekookt eitje en cadeautjes! Ieder jaar krijg ik een armbandje, de meisjes zoeken zelf eentje uit met Wopke. Een fijn armbandje, met kraaltjes of een subtiel hangertje eraan. De armbandjes draag ik altijd en gaan nooit af. En er liggen zelfgemaakte knutselwerkjes in de kast op mij te wachten.

(lees verder onder de foto’s)

Bloemen horen bij Moederdag

Moederdag zonder bloemen is een als een taart zonder slagroom. En een boeketje is al snel gevonden. Kijk om je heen, er staan vast wel een paar in een vaas, in de berm of de eerste bloeiers in de tuin. Knip een paar af. Maak een klein boeketje van een paar eenvoudige takjes, grassprieten, bloemen .. en wikkel ze in een lapje stof.

Boeketje in stof

Misschien heb je nog ergens een lapje stof liggen, maar een oude theedoek, gordijn of zakdoek is ook prima :). Ik maakte deze zelfmaker al eerder, het is een succesnummer.

Ondertussen ben ik ook bezig met een extra lange blog over onze vakantie naar Denemarken, Noord Jutland. Een megaklus, want het zijn zoveel foto’s dat ik eerst andere foto’s van mijn computer moet verwijderen vanwege te weinig opslagruimte :). Ik weet zeker dat je na het lezen er ook een keer naartoe wilt. Wij zijn in ieder geval fan. Je kunt alle stories op mijn Instagramaccount terugkijken. Mocht je het gemist hebben. En mocht je hem nog niet gelezen hebben, onze vakantie in Denemarken van vorig jaar staat nog steeds online.

Moederdag tip!

60 zelfmakers & recepten

In mijn boek Smûk laat ik zien dat iedereen kan knutselen, bakken en handwerken. Dat je met eenvoudige instructies (en spullen die je vaak al in huis hebt) indrukwekkende dingen maakt.

Smûk kost € 17,95 en de verzending is gratis!

No Comments

    Leave a Reply