Persoonlijk

Bloemen voor Moeder

Het allerbeste cadeau voor moederdag vind ik een uitgebreid ontbijtje op een gezellig gedekte tafel inclusief zelfgebakken broodjes, een zacht gekookt eitje en cadeautjes! Ieder jaar krijg ik een armbandje, de meisjes zoeken zelf eentje uit met Wopke. Een fijn armbandje, met kraaltjes of een subtiel hangertje eraan. De armbandjes draag ik altijd en gaan nooit af. En er liggen zelfgemaakte knutselwerkjes in de kast op mij te wachten.

(lees verder onder de foto’s)

Bloemen horen bij Moederdag

Moederdag zonder bloemen is een als een taart zonder slagroom. En een boeketje is al snel gevonden. Kijk om je heen, er staan vast wel een paar in een vaas, in de berm of de eerste bloeiers in de tuin. Knip een paar af. Maak een klein boeketje van een paar eenvoudige takjes, grassprieten, bloemen .. en wikkel ze in een lapje stof.

Boeketje in stof

Misschien heb je nog ergens een lapje stof liggen, maar een oude theedoek, gordijn of zakdoek is ook prima :). Ik maakte deze zelfmaker al eerder, het is een succesnummer.

Vakantie naar Denemarken

Ondertussen ben ik ook bezig met een extra lange blog over onze vakantie naar Denemarken, Noord Jutland. Een megaklus, want het zijn zoveel foto’s dat ik eerst andere foto’s van mijn computer moet verwijderen vanwege te weinig opslagruimte :). Ik weet zeker dat je na het lezen er ook een keer naartoe wilt. Wij zijn in ieder geval fan. Je kunt alle stories op mijn Instagramaccount terugkijken. Mocht je het gemist hebben. En mocht je hem nog niet gelezen hebben, onze vakantie in Denemarken van vorig jaar staat nog steeds online.

Moederdag tip!

Eén voor je moeder en één voor jezelf. Bestel nu 2 Smûk boeken voor: € 25,- incl. verzendkosten ipv € 36,- Let op! Bestel 2 boeken en gebruik de kortingscode: moederdag Bestellen kan je makkelijk doen via deze pagina.

Smûk: het boek dat je inspireert om creatief te zijn

Wil jij leren hoe je knutselt, bakt en handwerkt? Met eenvoudige instructies en spullen die je vaak al in huis hebt, maak je indrukwekkende dingen. En zo creëer je je eigen geluk. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen.

In dit boek laat ik je zien hoe je zelf buitenkaarsen kunt maken van oude augurkenpotten, limonade kunt maken van zelfgeplukte vlierbloesem en gekookte eieren een afdruk kunt geven van de eerste madeliefjes. In de winter maak ik zelf de mooiste kransen en zoek ik in de herfst naar tamme kastanjes. Gepoft in eigen oven zijn ze het allerlekkerst!

Smûk is verdeeld in de vier seizoenen, zodat je altijd iets kunt vinden dat bij het seizoen past. Of je nu wilt ontspannen met een creatief project, je huis wilt versieren of een cadeautje wilt maken voor een vriend of familielid, in Smûk vind je inspiratie voor iedereen.

Bestel nu Smûk en ontdek hoe leuk en ontspannend knutselen, bakken en handwerken kan zijn!

ps. Bestel je mijn boek liever via Bol.com? gebruik dan deze link

No Comments

    Leave a Reply