Persoonlijk

Kerst in de slaapkamer met Crisp(mas) Sheets

Zo aan het einde van het jaar slaap ik wat slechter. Om 5 uur ‘s ochtends ben ik al lijstjes aan het maken wat er allemaal nog moet gebeuren. Zoals sneeuwschoenen kopen voor Madee, een kerstrecept bedenken voor het kerstfeest op school, mailtje versturen en vooruit werken voor de week dat we op vakantie zijn. En dan niet te vergeten alle kerstborrels en jaarafsluitingen. Maar toch vind ik de weken voor Kerst het allerleukste, het voelt als voorpret.

Kerst en Crisp Sheets in de slaapkamer

Dit jaar besloten we niet alle kerstspullen van zolder te halen omdat we er toch niet zijn en we haalden een kleine kerstboom om toch dat kerstgevoel te hebben. De meiden vinden het altijd heel gezellig om ook een paar kerstspulletjes in hun kamertje te zetten, zoals een sneeuwbol en wat kerststerren. Ik besloot ook onze kamer een kleine kerstsfeer te geven. De donkergroene muren zijn een fijne basis met kransen, eucalyptus en lichtjes is het een fijne kerstsfeer.

Cognackleurige dekbedovertrekken

Wat vinden jullie van mijn nieuwe cognackleurige dekbedovertrekken van Crisp Sheets? Ik had ze al een paar keer gespot op Instagram en de woonbladen, maar dekbedovertrekken is niet iets wat ik vaak koop. Zolang het oude beddengoed niet stuk is hoeft het ook niet weg toch? Ik zeg steeds dekbedovertrekken omdat Wopke en ik ieder ons eigen dekbed hebben. Heel ongezellig (I know) maar wel beter. Wopke heeft het snel koud en ligt onder een dubbel dekbed en ik slaap het hele jaar onder een zomerdekbed. Je begrijpt dat het voor mij veel te warm is voor een twee persoons dekbed.

In onze caravan hebben we ook een cognackleurig overtrek. Door deze even bij de kleuren van de muur en gordijnen te houden zag ik dat het een topcombinatie werd. De overtrekken hebben een subtiel wafeltje, dat maakt dat de overtrekken een sjieke uitstraling hebben. Ik moet steeds even in de slaapkamer kijken, zo gezellig. Nu heb ik in de slaapkamer constant het fijne gevoel van vakantie in de caravan en kerst. Dat is toch maximaal genieten!

fonQ

Deze blog maakte ik in samenwerking met fonQ. Ik werk alleen samen met merken en bedrijven die goed bij mij en mijn blog passen.

Smûk: het boek dat je inspireert om creatief te zijn

Wil jij leren hoe je knutselt, bakt en handwerkt? Met eenvoudige instructies en spullen die je vaak al in huis hebt, maak je indrukwekkende dingen. En zo creëer je je eigen geluk. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen.

In dit boek laat ik je zien hoe je zelf buitenkaarsen kunt maken van oude augurkenpotten, limonade kunt maken van zelfgeplukte vlierbloesem en gekookte eieren een afdruk kunt geven van de eerste madeliefjes. In de winter maak ik zelf de mooiste kransen en zoek ik in de herfst naar tamme kastanjes. Gepoft in eigen oven zijn ze het allerlekkerst!

Smûk is verdeeld in de vier seizoenen, zodat je altijd iets kunt vinden dat bij het seizoen past. Of je nu wilt ontspannen met een creatief project, je huis wilt versieren of een cadeautje wilt maken voor een vriend of familielid, in Smûk vind je inspiratie voor iedereen.

Bestel nu Smûk en ontdek hoe leuk en ontspannend knutselen, bakken en handwerken kan zijn!

  • 5 sterren via Bol.com ★★★★★ 4,9/5 (34 reviews)
  • 60 zelfmakers & recepten
  • 256 pagina’s
  • 24,95 en gratis verzending!

Smûk: het boek dat je inspireert om creatief te zijn

Wil jij leren hoe je knutselt, bakt en handwerkt? Met eenvoudige instructies en spullen die je vaak al in huis hebt, maak je indrukwekkende dingen. En zo creëer je je eigen geluk. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen.

In dit boek laat ik je zien hoe je zelf buitenkaarsen kunt maken van oude augurkenpotten, limonade kunt maken van zelfgeplukte vlierbloesem en gekookte eieren een afdruk kunt geven van de eerste madeliefjes. In de winter maak ik zelf de mooiste kransen en zoek ik in de herfst naar tamme kastanjes. Gepoft in eigen oven zijn ze het allerlekkerst!

Smûk is verdeeld in de vier seizoenen, zodat je altijd iets kunt vinden dat bij het seizoen past. Of je nu wilt ontspannen met een creatief project, je huis wilt versieren of een cadeautje wilt maken voor een vriend of familielid, in Smûk vind je inspiratie voor iedereen.

Bestel nu Smûk en ontdek hoe leuk en ontspannend knutselen, bakken en handwerken kan zijn!

  • 5 sterren via Bol.com ★★★★★ 4,9/5 (34 reviews)
  • 60 zelfmakers & recepten
  • 256 pagina’s
  • 24,95 en gratis verzending!

No Comments

    Leave a Reply