Persoonlijk

Kerst in de slaapkamer met Crisp(mas) Sheets

Zo aan het einde van het jaar slaap ik wat slechter. Om 5 uur ‘s ochtends ben ik al lijstjes aan het maken wat er allemaal nog moet gebeuren. Zoals sneeuwschoenen kopen voor Madee, een kerstrecept bedenken voor het kerstfeest op school, mailtje versturen en vooruit werken voor de week dat we op vakantie zijn. En dan niet te vergeten alle kerstborrels en jaarafsluitingen. Maar toch vind ik de weken voor Kerst het allerleukste, het voelt als voorpret.

Kerst en Crisp Sheets in de slaapkamer

Dit jaar besloten we niet alle kerstspullen van zolder te halen omdat we er toch niet zijn en we haalden een kleine kerstboom om toch dat kerstgevoel te hebben. De meiden vinden het altijd heel gezellig om ook een paar kerstspulletjes in hun kamertje te zetten, zoals een sneeuwbol en wat kerststerren. Ik besloot ook onze kamer een kleine kerstsfeer te geven. De donkergroene muren zijn een fijne basis met kransen, eucalyptus en lichtjes is het een fijne kerstsfeer.

Cognackleurige dekbedovertrekken

Wat vinden jullie van mijn nieuwe cognackleurige dekbedovertrekken van Crisp Sheets? Ik had ze al een paar keer gespot op Instagram en de woonbladen, maar dekbedovertrekken is niet iets wat ik vaak koop. Zolang het oude beddengoed niet stuk is hoeft het ook niet weg toch? Ik zeg steeds dekbedovertrekken omdat Wopke en ik ieder ons eigen dekbed hebben. Heel ongezellig (I know) maar wel beter. Wopke heeft het snel koud en ligt onder een dubbel dekbed en ik slaap het hele jaar onder een zomerdekbed. Je begrijpt dat het voor mij veel te warm is voor een twee persoons dekbed.

In onze caravan hebben we ook een cognackleurig overtrek. Door deze even bij de kleuren van de muur en gordijnen te houden zag ik dat het een topcombinatie werd. De overtrekken hebben een subtiel wafeltje, dat maakt dat de overtrekken een sjieke uitstraling hebben. Ik moet steeds even in de slaapkamer kijken, zo gezellig. Nu heb ik in de slaapkamer constant het fijne gevoel van vakantie in de caravan en kerst. Dat is toch maximaal genieten!

fonQ

Deze blog maakte ik in samenwerking met fonQ. Ik werk alleen samen met merken en bedrijven die goed bij mij en mijn blog passen.

MIJN 60 FAVORIETE ZELFMAKERS EN RECEPTEN

In mijn boek Smûk laat ik zien dat iedereen kan knutselen, bakken en handwerken. Dat je met eenvoudige instructies (en spullen die je vaak al in huis hebt) indrukwekkende dingen maakt. Én dat je zo je eigen geluk creëert. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen.

Smûk is verdeeld in de vier seizoenen. Zo laat ik je zien hoe je zelf buitenkaarsen kunt maken van oude augurkenpotten – superleuk voor die lange zomeravond! -, of hoe je in de lente limonade kunt maken van zelfgeplukte vlierbloesem en gekookte eieren een afdruk geeft van de eerste madeliefjes. Maak ik in de winter zelf de mooiste kransen en zoek in de herfst naar tamme kastanjes. Gepoft in eigen oven zijn ze het allerlekkerst!

  • 5 sterren via Bol.com ★★★★★ 4,9/5 (34 reviews)
  • 60 zelfmakers & recepten
  • 256 pagina’s
  • 20 euro en gratis verzending!
Bestel direct
Meer informatie

ps. Bestel je mijn boek liever via Bol.com? gebruik dan deze link

MIJN 60 FAVORIETE ZELFMAKERS EN RECEPTEN

In mijn boek Smûk laat ik zien dat iedereen kan knutselen, bakken en handwerken. Dat je met eenvoudige instructies (en spullen die je vaak al in huis hebt) indrukwekkende dingen maakt. Én dat je zo je eigen geluk creëert. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen.

Smûk is verdeeld in de vier seizoenen. Zo laat ik je zien hoe je zelf buitenkaarsen kunt maken van oude augurkenpotten – superleuk voor die lange zomeravond! -, of hoe je in de lente limonade kunt maken van zelfgeplukte vlierbloesem en gekookte eieren een afdruk geeft van de eerste madeliefjes. Maak ik in de winter zelf de mooiste kransen en zoek in de herfst naar tamme kastanjes. Gepoft in eigen oven zijn ze het allerlekkerst!

  • 5 sterren via Bol.com ★★★★★ 4,9/5 (34 reviews)
  • 60 zelfmakers & recepten
  • 256 pagina’s
  • 20 euro en gratis verzending!
Bestel direct
Meer informatie

ps. Bestel je mijn boek liever via Bol.com? gebruik dan deze link

No Comments

    Leave a Reply