Do it yourself Persoonlijk

Een vleugje roze – Stylish Pink

Stylish Pink is het geworden! Na alle tips en adviezen op mijn keuzeblog en op Instagram was ik erg gaan twijfelen. Moest ik dan toch voor Sweet Desire gaan, een beetje lef tonen. Hoe mooi ik de donkere roze keur ook vind, ik denk dat de lange wand heel snel een andere kleur had gekregen als ik voor deze kleur had gekozen.

Flexa - Een vleugje roze - www.wimke.nl

Stylish Pink is het geworden

Vorige week hakte in de kleurknoop door, bestelde de verf en ging aan de slag. Zaterdagmiddag sleepte de kasten de kamer in, veegde de stofvlokken en spinnenwebben weg en plakte alles vakkundig af. Een rol tekenpapier plakte ik langs de wand voor verfspetters en binnen twee uren was de helft van de wand al voorzien van de eerste poederroze laag. Ik moest even goed kijken want ik was bang dat ik het verkeerde blik geleverd had gekregen van Flexa. Het leek veel donkerder dan het stukje van de testroller

Flexa - Een vleugje roze - www.wimke.nl
Flexa - Een vleugje roze - www.wimke.nl

Nog mooier dan verwacht!

De pas geverfde laag moest natuurlijk even bijtrekken. De volgende ochtend was ik erg nieuwsgierig hoe de muur er bij ochtendzon eruit zou zien. Gelukkig was hij nog mooier dan mijn verwachting. Niks niet lila-paars, maar precies zoals ik had gehoopt, poederroze met een zacht warme gloed. Ik was wat stukjes vergeten en verfde zondagochtend de hele wand nog eens, en kijk wat een fantastisch resultaat, stijlvol roze.

Flexa - Een vleugje roze - www.wimke.nl

De grijze hoekbank hebben we verkocht vandaag. En de nieuwe bank staat ondertussen te pronken in de kamer. Nu nog even flink opruimen en kan het genieten van de nieuwe roze wand en de nieuwe bank kan beginnen.

Hoe vinden jullie de roze kleur geworden?
Fijne zaterdag!

Heb je deze blogs al gelezen?

Bright Skies bij lancering Kleur van het Jaar 2022

Hoe je een lancering moet organiseren, daar weet Flexa wel raadt mee! Wauw, Flexa vroeg kleurvrienden Marij (van Enter my Attic) voor de fantastische styling en Souraya deed de presentatie. Wij (Elske en ik) waren gisteren uitgenodigd voor de kleur van het Jaar 2022 in het Hoogtij in Amsterdam. Een locatie met uitzicht…

Lees meer…

Witte keuken krijgt kleur

Ken je deze blog nog? Onze nieuwe witte keuken, mijn pride & joy :). Vier jaar geleden zochten we de keuken uit. Ik wist precies wat ik wilde, alles moet wit. Zelfs de stootrandjes bij de kastjes moesten wit worden. Kleur kon ik wel toevoegen met accessoires. Op wat houten schalen en snijplanken,…

Lees meer…

Lila in de slaapkamer – Iets heide

Goedemorgen! Wat is het fijn wakker worden in een zomerse slaapkamer! Weet je nog vorig jaar, toen kreeg de slaapkamer een prachtige hotelkamerlook kreeg, met Greyed Green gecombineerd met de Kleur van het Jaar Tranquil Dawn. Wopke was er heel blij mee, stoer en sfeervol. Maar ik moest na een half jaar nog…

Lees meer…

Klaar de Voorjaarsklus; make-over van de werkkamer

De werkkamer Ik knipper met mijn ogen en er is alweer een week voorbij. De tijd gaat snel thuis. En daar helpt het mooie weer ook bij. Vorige week ben ik aan de slag gegaan met het opruimen van de zolder. Wopke deelt hier de werkkamer samen met Madee. Het is een mooie…

Lees meer…

Tranquil Dawn slaapkamer make-over

Aan de slag met de kleur van het jaar! Tranquil dawn. Ik was al heel blij met onze slaapkamer. Lekker naturel en basic, met een mooie zandkleur op de muur en oud roze gordijnen en het lekkerste bed wat je maar kunt bedenken. Ik werd aan het denken gezet toen ik het nieuwe…

Lees meer…

Rich Butterscotch voor een tienerkamer

Twaalf jaar is Bente geworden! Over twee weken mag ze haar boeken ophalen en gaat ze naar de brugklas. Voor haar verjaardag vroeg ze een outfit, schooltas en een make over van haar kamertje, eentje voor grotere meiden. Nu moet ik haar gelijk geven, het kamertje kon wel wat kleur gebruiken. Ik haalde…

Lees meer…

Terug naar een roze basis met Flexa Gentle Red

Dat ik een beetje fan ben van de kleur roze wisten jullie al. Al eerder verfde ik de muren in de woonkamer de Flexa-kleur Stylish Pink. Ik was op slag verliefd op de poederroze kleur, hij is zacht, subtiel, sfeervol en combineert gemakkelijk. Door de verbouwing kregen alle muren weer een witte basis….

Lees meer…

8 Comments

 • Reply
  Wietske
  8 januari 2018 at 18:21

  Door jouw blogpost hakte ik ook de kleurknoop door voor stylish pink. En het is nog mooier dan ik had verwacht! Zacht en warm. Dankjewel voor je inspiratie, Wimke!

  • Reply
   Wimke Tolsma
   8 januari 2018 at 20:38

   Hoi Wietske,

   Wat geweldig om te horen! Prachtige kleur is het he? Ik ben er ook nog steeds helemaal fan van. Ik denk erover om de slaapkamer ook deze kleur te geven 🙂

   Groetjes

   Wimke

 • Reply
  Antina
  7 maart 2018 at 20:17

  Wat leuk en fijn om te lezen. Ik heb de kleurknoop vandaag doorgehakt en ben helemaal niet tevreden. Hij is een beetje paarsig geworden en dat wilde ik absoluut niet. Ik ben op zoek naar een zachte poeder-pastel kleur roze en die van jou ziet er fantastisch uit. Bedankt voor je inspiratie!

  • Reply
   Wimke Tolsma
   7 maart 2018 at 20:41

   Heel graag gedaan! Ik weet zeker dat je Stylish Pink fantastisch gaat vinden!

   Succes!

   Groetjes

   Wimke

 • Reply
  Henrike
  18 april 2018 at 21:00

  Wauw deze foto’s zien er heel mooi uit! Ik zoek een warm zacht kleurtje voor achter mijn keuken die best donker is.
  Maar ik wil ook geen kleur die meteen als roze aanvoelt. Is deze kleur echt duidelijk roze of meer een creme kleur met een zachtroze tintje?
  Vast bedankt!!

 • Reply
  Loes
  29 oktober 2018 at 20:22

  Ook wij gaan voor stylish pink dankzij jouw blog! Ik vind de styling in combinatie met de kleur heel erg mooi! Zou je me kunnen vertellen waar je die gave witte tafellamp vandaan hebt? Ik heb overal gezocht maar kan het maar niet vinden. Alvast bedankt!

  • Reply
   Wimke
   29 oktober 2018 at 20:33

   Wat leuk om te horen Loes! De witte lamp is van Pols Potten. Misschien kun je nog eens op Marktplaast proberen, want
   het is een oudje :).

   Groetjes!

   Wimke

 • Reply
  Sarah
  10 mei 2019 at 08:53

  HI Wimke, I fell in love with the cupboards in mint green that are standing against the pink wall. Do you care to share where did you buy them?

Leave a Reply