Persoonlijk

Mijn woonbeurs favorieten 2018

Na twee dagen hard (maar met veel liefde) te hebben gewerkt aan mijn stijlkamer voor Flexa, was ik inmiddels ook wel heel benieuwd geworden naar de rest van de woonbeurs. Dinsdagochtend vertrok ik vroeg naar Amsterdam. Ik startte mijn dag meteen met een bezoek langs de stijlkamers van Flexa. Ik was te nieuwsgierig wat de reacties van de bezoekers zouden zijn. En jeetje wat was het druk en de reacties waren zo positief en leuk. De kleur van het jaar; Spiced Honey, valt in de smaak!

Volgende week laat ik uitgebreid mijn woonkamer zien. In deze blog deel ik mijn favorieten van de woonbeurs. Kun je deze stands meteen even bezoeken als je deze week nog naar de beurs gaat.

(tekst loopt door onder de foto’s)

woonbeurs-favorieten 2018 www.wimke.nl
woonbeurs-favorieten 2018 www.wimke.nl
woonbeurs-favorieten 2018 www.wimke.nl

VT Wonen

In plaats van veel zwart en grijs vond ik het te gek om te zien dat VT Wonen aardetinten gebuikte en brocante. Mijn favoriet is de vakkenkast in de woonkamer. De nude gekleurde vakkenkast gevuld met mooie terra, roze en blank-houten accessoires. Verrassend is ook de fijne brocante kinderkamer. Verschillende pasteltinten gecombineerd met  vintage meubels, prachtig! Net als de eetkamer met de papieren lampionnen  erboven. Overal waar ik kijk zie ik iets wat mij verrast, zoals de taart op de eetkamerstoel en de stolp met droogbloemen.

woonbeurs-favorieten 2018 www.wimke.nl
woonbeurs-favorieten 2018 www.wimke.nl
woonbeurs-favorieten 2018 www.wimke.nl
woonbeurs-favorieten 2018 www.wimke.nl

Ariadne at home

In het huis van Ariadne at Home zou ik wel kunnen wonen. De kleuren, de subtiele accessoires, de rust van de natuurlijke materialen en de lichte sfeer gecombineerd met fijne vintage erfstukken. Eigenlijk wil ik mijn huis precies zo. Echt prachtig! De fiets zet ik dan wel even in de garage :).

woonbeurs-favorieten 2018 www.wimke.nl

H&M Home

Nieuw op de woonbeurs is H&M Home. De stand valt meteen op tussen de andere stands. Alsof hij uit karton geknipt is en gevuld met moois, gestyled door niemand minder dan Theo Bert Pot! En dat zie je ook, de rijke kleuren en stoffen nonchalant gestyled. Herkenbaar en een schitterende aanwinst op de woonbeurs.

woonbeurs-favorieten 2018 www.wimke.nl
woonbeurs-favorieten 2018 www.wimke.nl
woonbeurs-favorieten 2018 www.wimke.nl
woonbeurs-favorieten 2018 www.wimke.nl

Flexa

De kinderkamer van Marina (Veel Woongeluk), de slaapkamer van Theo-Bert Pot (The Nice Stuff Collector), de keuken van Marij (Enter My Attic), het tinyhouse van Souraya (Binti Home) en de woonkamer van mij. Ik ben echt trots op de stijlkamers, de stand van Flexa en op de mensen die het mogelijk hebben gemaakt. Alle kamers zijn gestyled met de kleur van het jaar Spiced Honey. Het is zo gaaf om in de verschillende stijlkamers de bloggers te herkennen die de ruimtes hebben gestyled.

En als klap op de vuurpijl heeft Flexa Erica van Miko Design gevraagd om een aantal mini kamers te maken. Ik ben fan! Wat is Erika creatief en haar kamertjes zijn stuk voor stuk minikunstwerken. Want zeg nou zelf, jij dacht ook dat onderstaande foto’ s echte stijlkamers waren!

Wimke

woonbeurs-favorieten 2018 www.wimke.nl
woonbeurs-favorieten 2018 www.wimke.nl
woonbeurs-favorieten 2018 www.wimke.nl

Hieronder nog meer blogs welke ik in samenwerking met Flexa heb gemaakt

Bright Skies bij lancering Kleur van het Jaar 2022

Hoe je een lancering moet organiseren, daar weet Flexa wel raadt mee! Wauw, Flexa vroeg kleurvrienden Marij (van Enter my Attic) voor de fantastische styling en Souraya deed de presentatie. Wij (Elske en ik) waren gisteren uitgenodigd voor de kleur van het Jaar 2022 in het Hoogtij in Amsterdam. Een locatie met uitzicht…

Lees meer…

Witte keuken krijgt kleur

Ken je deze blog nog? Onze nieuwe witte keuken, mijn pride & joy :). Vier jaar geleden zochten we de keuken uit. Ik wist precies wat ik wilde, alles moet wit. Zelfs de stootrandjes bij de kastjes moesten wit worden. Kleur kon ik wel toevoegen met accessoires. Op wat houten schalen en snijplanken,…

Lees meer…

Lila in de slaapkamer – Iets heide

Goedemorgen! Wat is het fijn wakker worden in een zomerse slaapkamer! Weet je nog vorig jaar, toen kreeg de slaapkamer een prachtige hotelkamerlook kreeg, met Greyed Green gecombineerd met de Kleur van het Jaar Tranquil Dawn. Wopke was er heel blij mee, stoer en sfeervol. Maar ik moest na een half jaar nog…

Lees meer…

Klaar de Voorjaarsklus; make-over van de werkkamer

De werkkamer Ik knipper met mijn ogen en er is alweer een week voorbij. De tijd gaat snel thuis. En daar helpt het mooie weer ook bij. Vorige week ben ik aan de slag gegaan met het opruimen van de zolder. Wopke deelt hier de werkkamer samen met Madee. Het is een mooie…

Lees meer…

Tranquil Dawn slaapkamer make-over

Aan de slag met de kleur van het jaar! Tranquil dawn. Ik was al heel blij met onze slaapkamer. Lekker naturel en basic, met een mooie zandkleur op de muur en oud roze gordijnen en het lekkerste bed wat je maar kunt bedenken. Ik werd aan het denken gezet toen ik het nieuwe…

Lees meer…

Rich Butterscotch voor een tienerkamer

Twaalf jaar is Bente geworden! Over twee weken mag ze haar boeken ophalen en gaat ze naar de brugklas. Voor haar verjaardag vroeg ze een outfit, schooltas en een make over van haar kamertje, eentje voor grotere meiden. Nu moet ik haar gelijk geven, het kamertje kon wel wat kleur gebruiken. Ik haalde…

Lees meer…

Terug naar een roze basis met Flexa Gentle Red

Dat ik een beetje fan ben van de kleur roze wisten jullie al. Al eerder verfde ik de muren in de woonkamer de Flexa-kleur Stylish Pink. Ik was op slag verliefd op de poederroze kleur, hij is zacht, subtiel, sfeervol en combineert gemakkelijk. Door de verbouwing kregen alle muren weer een witte basis….

Lees meer…

No Comments

    Leave a Reply