Een weekend in het boshuis Friesche duin

Een weekend in Boshuis Friesche Duin in Appelscha - www.wimke.nlAls ik 40 word, en dat duurt nog hartstikke lang ;), dan vraag ik ook een weekend naar het boshuis. Afgelopen weekend verbleven we in Boshuis Friesche Duin, dit was mijn cadeau voor Wopke zijn 40-ste verjaardag. Een weekend in Boshuis Friesche Duin in Appelscha - www.wimke.nlEen weekend in Boshuis Friesche Duin in Appelscha - www.wimke.nlEen weekend in Boshuis Friesche Duin in Appelscha - www.wimke.nlEen weekend in Boshuis Friesche Duin in Appelscha - www.wimke.nlEerder gingen we al eens naar Boshuis Nij Hildenberg, maar nu gingen we naar het nieuwe Boshuis Friesche Duin. En zoals vakanties en weekendjes weg horen te zijn, het moet er mooier zijn dan thuis zodat je niet meer weg wilt. Precies zoals dit vakantiehuis. Het staat aan de rand van Appelscha in het bos. Een plek waarbij je zo de mooiste fiets en wandelroutes pakt en zomers loopt naar het Bosbad. Wij deden dit weekend niet heel veel, maar hebben wel even een frisse neus gehaald bij de Kale Duinen (natuurgebied). Als je de foto’s ziet, snap je waar de naam vandaan komt. Een weekend in Boshuis Friesche Duin in AppelschaEen weekend in Boshuis Friesche Duin in AppelschaEen weekend in Boshuis Friesche Duin in AppelschaEen weekend in Boshuis Friesche Duin in AppelschaEen weekend in Boshuis Friesche Duin in AppelschaEen weekend in Boshuis Friesche Duin in AppelschaNaast steeds een blok hout op het vuur gooien deden we veel spelletjes, maakten we een regelmatig een borrelplank en gingen op zoek naar eekhoorntjes. Echt waar, we hebben zelfs een paar gezien! Het was fijn om het weekend even helemaal niks te hoeven.

Zondag hebben we nog een bezoek gebracht aan het gevangenismuseum in Veenhuizen. Dat is trouwens ook een aanrader. Een weekend in Boshuis Friesche Duin in Appelscha

Heb je mijn andere uittips ook al eens gelezen?

Bestel mijn boek Smûk voor nog meer inspiratie!

Bestel Smûk bij mij! Met 60 zelfmakers en recepten om met elkaar te genieten. Makkelijk, snel en met groots resultaat. Ik schrijf er dan een persoonlijk kaartje bij, voor je zelf of als je het boek cadeau wilt geven. Dat maakt het boek nog even wat persoonlijker! 

Meer informatie 
of bestel mijn boek via Bol.com

 

Andere blogs...

2 Reacties

 • Reageer
  Alet
  31 januari 2018 op 08:55

  Dat ziet er geweldig uit! Mooi om kado te doen.

 • Reageer
  Verie
  2 februari 2018 op 19:51

  Wat een mooi vakantie-stekkie en je boek (inkijk-exemplaar) is te mooi!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 • Laat een reactie achter