Persoonlijk

Bright Skies, een opfrisser voor de meidenkamer

Na de lancering bij de Flexa Kleur van het Jaar in Amsterdam, ging ik aan de slag met Bright Skies en drie kleuren uit het Studio palet. Ik koos kleuren die matchen bij het hoeslaken van Madee haar bed, hoe leuk! Madee haar kamer was al vrij licht met een lambrisering in de lichtblauwe kleur Drifting Cloud. Die kon wel een beetje meer pit gebruiken.

(lees verder onder de foto’s)

Lees ook: Opzoek naar meer kleurinspiratie?

Lees ook: Deze blogs maakte ik al eens eerder in samenwerking met Flexa

Lees ook: Van warme naturellen naar frisse kleuren!

Het kleurpalet

Ik verfde een nieuwe lambrisering met een extra felle kleur er tussen. Mijn kleurpalet: een lage lambrisering in de kleur Sweet Sunset, daarboven een dunne baan Positive Blush en de bovenkant in de zachtroze kleur Poetic Pink. De plankenwand kreeg de kleur Bright Skies. Wat een verschil! Lees op de site van Flexa hoe ik het het aangepakt en bekijk het eindresultaat.

Wat vind jij van de kleur van het jaar 2022? Ga jij er ook mee aan de slag? Madee is in ieder geval erg blij met haar nieuwe kamer.

IN MIJN BOEK SMÛK LAAT IK ZIEN DAT IEDEREEN KAN KNUTSELEN, BAKKEN EN HANDWERKEN

60 zelfmakers en recepten

In mijn boek Smûk laat ik zien dat iedereen kan knutselen, bakken en handwerken. Dat je met eenvoudige instructies (en spullen die je vaak al in huis hebt) indrukwekkende dingen maakt. Én dat je zo je eigen geluk creëert. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen. 

Bestel
Informatie

€ 17,95 en gratis verzending!

Smûk is beoordeeld met 5 sterren via Bol.com

No Comments

    Leave a Reply