Persoonlijk

Bright Skies, een opfrisser voor de meidenkamer

Na de lancering bij de Flexa Kleur van het Jaar in Amsterdam, ging ik aan de slag met Bright Skies en drie kleuren uit het Studio palet. Ik koos kleuren die matchen bij het hoeslaken van Madee haar bed, hoe leuk! Madee haar kamer was al vrij licht met een lambrisering in de lichtblauwe kleur Drifting Cloud. Die kon wel een beetje meer pit gebruiken.

(lees verder onder de foto’s)

Lees ook: Opzoek naar meer kleurinspiratie?

Lees ook: Deze blogs maakte ik al eens eerder in samenwerking met Flexa

Lees ook: Van warme naturellen naar frisse kleuren!

Het kleurpalet

Ik verfde een nieuwe lambrisering met een extra felle kleur er tussen. Mijn kleurpalet: een lage lambrisering in de kleur Sweet Sunset, daarboven een dunne baan Positive Blush en de bovenkant in de zachtroze kleur Poetic Pink. De plankenwand kreeg de kleur Bright Skies. Wat een verschil! Lees op de site van Flexa hoe ik het het aangepakt en bekijk het eindresultaat.

Wat vind jij van de kleur van het jaar 2022? Ga jij er ook mee aan de slag? Madee is in ieder geval erg blij met haar nieuwe kamer.

Smûk: het boek dat je inspireert om creatief te zijn

Wil jij leren hoe je knutselt, bakt en handwerkt? Met eenvoudige instructies en spullen die je vaak al in huis hebt, maak je indrukwekkende dingen. En zo creëer je je eigen geluk. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen.

In dit boek laat ik je zien hoe je zelf buitenkaarsen kunt maken van oude augurkenpotten, limonade kunt maken van zelfgeplukte vlierbloesem en gekookte eieren een afdruk kunt geven van de eerste madeliefjes. In de winter maak ik zelf de mooiste kransen en zoek ik in de herfst naar tamme kastanjes. Gepoft in eigen oven zijn ze het allerlekkerst!

Smûk is verdeeld in de vier seizoenen, zodat je altijd iets kunt vinden dat bij het seizoen past. Of je nu wilt ontspannen met een creatief project, je huis wilt versieren of een cadeautje wilt maken voor een vriend of familielid, in Smûk vind je inspiratie voor iedereen.

Bestel nu Smûk en ontdek hoe leuk en ontspannend knutselen, bakken en handwerken kan zijn!

  • 5 sterren via Bol.com ★★★★★ 4,9/5 (34 reviews)
  • 60 zelfmakers & recepten
  • 256 pagina’s
  • 24,95 en gratis verzending!

No Comments

    Leave a Reply