Persoonlijk

Favorieten van de Wonen&Co beurs

Gek dat ik nog nooit naar de Wonen&Co beurs in Groningen was geweest. Elk jaar ga ik naar de Woonbeurs in Amsterdam, terwijl hier in het noorden ook een megagroot woonevent hebben. Dit jaar was ik erbij! Lees mijn beursfavorieten en alles over mijn stijlkamer.

(lees verder onder de foto’s)

Wonen&Co beurs 2019 - www.wimke.nl

De beurs was van 14-17 maart in Martiniplaza in Groningen en had het thema Spice it up, met een knipoog naar de Flexa kleur van het jaar 2019. Alles om je huis up te spicen was aanwezig op de beurs. Ik zal een paar van mijn persoonlijke favorieten met jullie delen.

Wonen&Co beurs 2019 - www.wimke.nl

Favorieten

Ik werd erg blij van de stand van Vesta Meubelen. Hij was niet te missen, omdat het één van de grootste stands op de beurs was. Prachtig vond ik de stoere kinderkamers, de gestylde eetkamers en de accessoires die je kon shoppen. Mijn oog viel op de nieuwe Hay spijlenstoelen. Prachtig, eentje voor op de wensenlijst. Een stand die een stuk kleiner (maar zeker niet minder mooi) was was die van Boer Staphorst. In de warme roze met gouden woonkamer zag ik de prachtige kunstwerkjes van Tiny Stories voorbij komen. De afgelopen weken kom ik ze vaker tegen, op Instagram, in de magazines en Pinterest). Bij Boer Staphorst zag ik de kunstwerkjes weer en nu kon ik ze in het echt bekijken. Ik ben gezwicht en heb inmiddels een exemplaar van Tiny in huis.

Wonen&Co beurs 2019 - www.wimke.nl
Wonen&Co beurs 2019 - www.wimke.nl

De stand van Deense Dingen vond ik op het Plein der Favorieten. En dat was het zeker. Op het plein der favorieten stonden klein shops met de mooiste musthaves! De kleine handgemaakte vaasje van Lindform zijn zo mooi fragiel. Ook de fijne dierenprints zijn toch voor op de wensenlijst.

Na een ronde over de beurs kwam ik het prachtige kunstwerk van kunstenares Marjolein Caljouw tegen. Marjolein maakte tijdens de 4 dagen dit kunstwerk. Helaas heb ik geen foto van het eindresultaat, maar neem even een kijkje op haar internetsite, ik weet zeker dat je haar werk prachtig vindt.

Bij Ikea was het druk! Daar kon je meedoen met een wedstrijd: wie zet het snelst een Ikea-krukje in elkaar, en dat valt nog niet mee :).

Wonen&Co beurs 2019 - www.wimke.nl
Wonen&Co beurs 2019 - www.wimke.nl

Workshop wandkleed maken

Tussen het speuren door gaf ik een mini-workshop in de werkplaats wandhanger maken door te borduren op te schilderen. Niet te moeilijk en niet te lang, dan was er nog genoeg tijd om even rond te sjouwen op de beurs. Wil je zelf ook zo’n wandkleed maken? Ik nam hiervoor een diy-video op, daarin laat ik precies zien hoe je hem maakt.

Wonen&Co beurs 2019 - www.wimke.nl
Wonen&Co beurs 2019 - www.wimke.nl

Stijlkamer met Karwei

Voor het eerst dit jaar waren de stijlkamers. Samen met Jellina Detmar en Annemarie Poorter mochten we een ruimte inrichten met spullen van Karwei (filiaal Groningen Oost). Ik koost voor een roze vrouwelijke kamer met als basis het daybad (deze wil ik!). Ik combineerde hem net het VT-Wonenkleed en een witte open kast. De styling bestond uit goud, koper, roze en natuurlijk materialen.

Op de drie stijlkamers kon door de bezoekers gestemd worden. Jellina kreeg met haar slaapkamer de meeste stemmen.

Wonen&Co beurs 2019 - www.wimke.nl

En dit is nog maar een een klein overzicht van de beurs. Er was nog een plein met allemaal foodtrucs, de vakschuur waas je kleding kon zeefdrukken, het wonen&co cafe en adviesplein voor nog emer interieuradvies. Nou ja, zet de woonbeurs voor volgend jaar gewoon in de agenda. Bekijk hier nog even het fotoverslag.

Tot volgend jaar Wonen&Co!

Wonen&Co beurs 2019 - www.wimke.nl

No Comments

    Leave a Reply