Lekkere recepten met appel

Mijn vader heeft een tuin vol appelbomen. Ideaal! Ik mag dan ook graag zelf aan de slag om lekkere recepten uit te werken waar de appels uit de tuin van mijn vader in zijn verwerkt. Zo maakte ik al eens een heerlijke plaattaart van appels en ook de appelclafoutis is een heerlijk recepten om eens te maken van appels. Wist je dat je van appels ook appelchips kan maken? In mijn boek Smûk heb ik dit recept al eens helemaal uitgewerkt.

Recepten met Appel

Appelchips maken uit SMÛK

Daar is ie weer, de jaarlijkse appelplukblog. Dit jaar is hij iets anders dan andere jaren en deel ik een appelrecept uit mijn boek; appelchips. Vorig jaar maakte…

Lees verder…

Appelclafoutis

Appelclafoutis dat maak je van zo’n enorm gevulde mand met appels! Ik stelde de vraag op facebook en kreeg veel bruikbare tips. De tip die we meteen gebruikten…

Lees verder…

Karamel appels

Samen met Bente en Madee plukte ik een tijdje geleden een tas vol appels bij mijn ouders uit de tuin. Iets wat we ieder jaar doen. Het zijn…

Lees verder…

60 zelfmakers & recepten

In mijn boek Smûk laat ik zien dat iedereen kan knutselen, bakken en handwerken. Dat je met eenvoudige instructies (en spullen die je vaak al in huis hebt) indrukwekkende dingen maakt.

Smûk kost € 17,95 en de verzending is gratis!

60 zelfmakers & recepten. In mijn boek Smûk laat ik zien dat iedereen kan knutselen, bakken en handwerken.