Persoonlijk

Zomerse schemerroze keuken

Ja… Wopke vond het goed. Ik krijg vaak de vraag of Wopke wel oke is met mijn roze uitspattingen. Hij vindt de roze voordeur, slaapkamer en badkamer ook prima. Nu is daar een roze keuken aan toegevoegd. En hij vind het mooi. Net als wij. Want het is een prachtige schemerroze kleur en dat is precies de naam van de kleur op de muur: Schemerroze van Flexa. Wij houden van deze warme vrouwelijk kleur. Het matcht met het blank hout, wit en de andere licht pastels in ons huis.

(lees verder onder de foto’s)

Zomers roze

Ik zat een tijdje in een greige (grijs en beige) fase. Ik vond alle beige en grijze interieurs op Insta en Pinterest zo zen, heel Marie Kondo en volwassen. Mijn missie was om zo’n interieur te creëren. Ik verfde de keuken in de Easycarekleur Worthy Clay. Een prachtige lichtgrijze warme kleur. Die meteen rust in de keuken bracht. Alleen mijn kleurrijke servies belandde in de kast en de gekleurde tafelkleden werden niet meer gebruikt. Na een paar weken hield ik mijn greige fase niet meer vol. Er kwamen oranje en groene woonaccessoires in de kamer. Greige is prachtig, maar niet voor mij niet vol te houden. Wij houden van kleur: pasteltinten en een vleugje knal oranje. Dus we verfden de keuken zomers roze, het staat prachtig. We trekken de kleur helemaal door in de rest van het huis. Ook heel rustig.

Schemerroze van Flexa

Lees ook: Mooi Makkelijk van Flexa. Grondverfen niet meer nodig

Schemerroze van Flexa

Lees ook: Van warme naturellen naar frisse kleuren!

Schemerroze van Flexa

Suèdebruin en Schemerroze

Het huishoudtrapje gaf ik die de kleur Suèdebruin. De kleuren Suèdebruin en Schemerroze zitten in het nieuwe kleurpallet van Flexa Strak en Easycare. Voor de keuken gebruikte ik ook Easycare. Door deze verf te gebruiken kun je nog eens een vetspetter op de muur permitteren, je veegt de muur eenvoudig weer schoon.

35 procent korting

Wil je de nieuwe Flexa Strak en Easycare palet toepassen in jouw huis? Ik mag van Flexa een flinke korting geven. Gebruik de code: wimkeflexa35 met deze code krijg je tot en met 25 juni 2022 maar liefst 35% korting op Flexa verf via Flexa.nl. Hoe fijn is dat! Een mooi moment om aan de slag te gaan!

Smûk: het boek dat je inspireert om creatief te zijn

Wil jij leren hoe je knutselt, bakt en handwerkt? Met eenvoudige instructies en spullen die je vaak al in huis hebt, maak je indrukwekkende dingen. En zo creëer je je eigen geluk. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen.

In dit boek laat ik je zien hoe je zelf buitenkaarsen kunt maken van oude augurkenpotten, limonade kunt maken van zelfgeplukte vlierbloesem en gekookte eieren een afdruk kunt geven van de eerste madeliefjes. In de winter maak ik zelf de mooiste kransen en zoek ik in de herfst naar tamme kastanjes. Gepoft in eigen oven zijn ze het allerlekkerst!

Smûk is verdeeld in de vier seizoenen, zodat je altijd iets kunt vinden dat bij het seizoen past. Of je nu wilt ontspannen met een creatief project, je huis wilt versieren of een cadeautje wilt maken voor een vriend of familielid, in Smûk vind je inspiratie voor iedereen.

Bestel nu Smûk en ontdek hoe leuk en ontspannend knutselen, bakken en handwerken kan zijn!

ps. Bestel je mijn boek liever via Bol.com? gebruik dan deze link

No Comments

    Leave a Reply