Persoonlijk

Zomerse schemerroze keuken

Ja… Wopke vond het goed. Ik krijg vaak de vraag of Wopke wel oke is met mijn roze uitspattingen. Hij vindt de roze voordeur, slaapkamer en badkamer ook prima. Nu is daar een roze keuken aan toegevoegd. En hij vind het mooi. Net als wij. Want het is een prachtige schemerroze kleur en dat is precies de naam van de kleur op de muur: Schemerroze van Flexa. Wij houden van deze warme vrouwelijk kleur. Het matcht met het blank hout, wit en de andere licht pastels in ons huis.

(lees verder onder de foto’s)

Zomers roze

Ik zat een tijdje in een greige (grijs en beige) fase. Ik vond alle beige en grijze interieurs op Insta en Pinterest zo zen, heel Marie Kondo en volwassen. Mijn missie was om zo’n interieur te creëren. Ik verfde de keuken in de Easycarekleur Worthy Clay. Een prachtige lichtgrijze warme kleur. Die meteen rust in de keuken bracht. Alleen mijn kleurrijke servies belandde in de kast en de gekleurde tafelkleden werden niet meer gebruikt. Na een paar weken hield ik mijn greige fase niet meer vol. Er kwamen oranje en groene woonaccessoires in de kamer. Greige is prachtig, maar niet voor mij niet vol te houden. Wij houden van kleur: pasteltinten en een vleugje knal oranje. Dus we verfden de keuken zomers roze, het staat prachtig. We trekken de kleur helemaal door in de rest van het huis. Ook heel rustig.

Schemerroze van Flexa

Lees ook: Mooi Makkelijk van Flexa. Grondverfen niet meer nodig

Schemerroze van Flexa

Lees ook: Van warme naturellen naar frisse kleuren!

Schemerroze van Flexa

Suèdebruin en Schemerroze

Het huishoudtrapje gaf ik die de kleur Suèdebruin. De kleuren Suèdebruin en Schemerroze zitten in het nieuwe kleurpallet van Flexa Strak en Easycare. Voor de keuken gebruikte ik ook Easycare. Door deze verf te gebruiken kun je nog eens een vetspetter op de muur permitteren, je veegt de muur eenvoudig weer schoon.

35 procent korting

Wil je de nieuwe Flexa Strak en Easycare palet toepassen in jouw huis? Ik mag van Flexa een flinke korting geven. Gebruik de code: wimkeflexa35 met deze code krijg je tot en met 25 juni 2022 maar liefst 35% korting op Flexa verf via Flexa.nl. Hoe fijn is dat! Een mooi moment om aan de slag te gaan!

MIJN 60 FAVORIETE ZELFMAKERS EN RECEPTEN

In mijn boek Smûk laat ik zien dat iedereen kan knutselen, bakken en handwerken. Dat je met eenvoudige instructies (en spullen die je vaak al in huis hebt) indrukwekkende dingen maakt. Én dat je zo je eigen geluk creëert. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen.

Smûk is verdeeld in de vier seizoenen. Zo laat ik je zien hoe je zelf buitenkaarsen kunt maken van oude augurkenpotten – superleuk voor die lange zomeravond! -, of hoe je in de lente limonade kunt maken van zelfgeplukte vlierbloesem en gekookte eieren een afdruk geeft van de eerste madeliefjes. Maak ik in de winter zelf de mooiste kransen en zoek in de herfst naar tamme kastanjes. Gepoft in eigen oven zijn ze het allerlekkerst!

  • 5 sterren via Bol.com ★★★★★ 4,9/5 (34 reviews)
  • 60 zelfmakers & recepten
  • 256 pagina’s
  • 20 euro en gratis verzending!
Bestel direct
Meer informatie

ps. Bestel je mijn boek liever via Bol.com? gebruik dan deze link

No Comments

    Leave a Reply