Persoonlijk

Lila in de slaapkamer – Iets heide

Goedemorgen! Wat is het fijn wakker worden in een zomerse slaapkamer! Weet je nog vorig jaar, toen kreeg de slaapkamer een prachtige hotelkamerlook kreeg, met Greyed Green gecombineerd met de Kleur van het Jaar Tranquil Dawn. Wopke was er heel blij mee, stoer en sfeervol. Maar ik moest na een half jaar nog steeds wennen. Het voelde niet als mijn slaapkamer. En als je een beetje naar de rest van ons huis kijkt, valt de groene slaapkamer een beetje uit de toon. Tijd om de slaapkamer een opfrisser te geven, ik ging aan de slag met de mengkleur Iets Heide en Indian Spice uit de Creation serie van Flexa.

(lees verder onder de foto’s)

Lila in de slaapkamer - Iets heide - Wimke.nl
Lila in de slaapkamer - Iets heide - Wimke.nl
Creëer in 5 stappen een zomerse slaapkamer met de kleuren lila en oranje. Een nieuwe blog voor Flexa staat online.

Deense inspiratie

Ik heb een grote liefde voor Deense blogs, kijk maar eens bij Trinesblend.dk en Mernee.dk. Blogs die mij op kleurgebied enorm inspireren. Steeds vaker zag ik de kleur lila terug komen. De combinatie met warm oranje maakte dat ik deze combinatie in de slaapkamer wilde.

In 5 stappen naar een schitterend resultaat met Iets Heide

Op de blog van Flexa heb ik in 5 stappen deze transformatie uitgelegd. Ik ben blij met deze geweldige combi. Wat vinden jullie van dit eindresultaat? Ben jij team groen (Greyed Green) of toch team lila (Iets Heide)?

Nieuwsgierig naar het eindresultaat?

Lees op het blog van Flexa hoe ik de transformatie heb aangepakt.

Tijd om de slaapkamer een opfrisser te geven, ik ging aan de slag. In 5 stappen naar een schitterend resultaat met iets heide van Flexa.

Flexa

Deze blogpost maakte ik samen met Flexa. Ik werk graag samen met bedrijven en merken die bij mij en mijn blog passen.

Kleurinspiratie nodig?

Op zoek naar nog meer kleurinspiratie kijk dan ook eens op deze pagina.

Welke kleur voor in de slaapkamer?

Tranquil Dawn slaapkamer make-over

Aan de slag met de kleur van het jaar! Tranquil dawn. Ik was al heel blij met onze slaapkamer. Lekker naturel en basic, met een mooie zandkleur op de muur en oud roze gordijnen en het lekkerste bed wat je maar kunt bedenken. Ik werd aan het denken gezet toen ik het nieuwe…

Lees verder…

Lila in de slaapkamer – Iets heide

Goedemorgen! Wat is het fijn wakker worden in een zomerse slaapkamer! Weet je nog vorig jaar, toen kreeg de slaapkamer een prachtige hotelkamerlook kreeg, met Greyed Green gecombineerd met de Kleur van het Jaar Tranquil Dawn. Wopke was er heel blij mee, stoer en sfeervol. Maar ik moest na een half jaar nog…

Lees verder…

2 Comments

 • Reply
  Maria de Vries
  11 juni 2021 at 10:03

  Hoi Wimke! Je slaapkamer vind ik echt prachtig met “iets heide” op de muur! Ik ben benieuwd hoe je dit hebt gecombineerd met de kleur “indian spice” maar de blog op Flexa kan ik niet vinden! Heb je misschien nog meer foto’s?

  Groetjes,
  Maria

  • Reply
   Wimke Tolsma
   29 september 2021 at 12:52

   Hoi Maria,

   Ah ja snap ik. Het eindresultaat staat op de site van Flexa (flexa.nl/klaarvoorkleur)

   Groetjes Wimke

Leave a Reply