Persoonlijk

Preview slaapkamer

koeka-5
koeka-11
koeka-6
koeka-3
koeka-13
Toen Koeka mij benaderde voor hun Home-collectie moest ik wel even nadenken. Koeka ken ik nog van de tijd dat de meiden een baby waren. We hadden de dekentjes met de herkenbare wafeltjesstof en de witte wafeltjes boxzak. Deze mooie babyspullen hebben ze nog steeds, alleen hebben ze er nu ook nog mooie woonspullen bij zoals, kussens, woonplaids, dekbedovertrekken en spreien. Na een korte blik op de verschillende producten heb ik ook voor onze slaapkamer een mooie aanvulling gevonden.

We wonen nu zes jaar in ons huis en onze slaapkamer is eigenlijk nog precies hetzelfde. De witte verduisteringsgordijnen, de witte schuifdeurkast en witte stoelen als nachtkastjes. Supersaai! Maar daar komt nu langzaamaan verandering in. Deze zomer kochten we een nieuw bed. Een boxspring in een mooie lichtblauwe kleur. Na een nacht slapen werd ik onrustig van de blauwe kleur. Ik hou van kleur, maar een lichtblauw bed ging me toch net wat te ver. Het beddengoed zou er niet bij staan en je bed blijft toch zo’n twintig jaar staan. Gelukkig was ik nog op tijd om het blauw om te ruilen voor een licht beige-kleur.

Uit de online shop van Koeka bestelde ik de oud roze Vermont sprei. Een mooi zwaar doorgestikt sprei en ook nog eens lekker groot (180 x 260 cm), zodat hij mooi over het bed valt. En samen met het beige bed en een toefje goud (in de spiegels en accessoires) wordt de slaapkamer zelfs al een beetje gezellig. Maar hij is nog niet klaar. Over twee weken zijn de rood/roze gordijnen klaar en er staan nog twee blikken verf klaar om wat meer kleur toe te voegen.

We hebben het bed nu een paar weken en het is alsof we in een superluxe hotel slapen. En zo ziet het er voor mijn gevoel nu nog meer uit met al die lagen beddengoed er overheen. Bij het bed zit zelfs een afstandsbediening bij waarbij het hoofd- en voeten gedeelte omhoog kan. Het is te gek speelgoed, en dat vinden de meiden ook. Nog meer ontbijtjes op bed!

Doei!

Deze blogpost maakte ik in samenwerking met Koeka. Ik werk samen met merken en bedrijven welke passen bij mij en mijn blog.

No Comments

    Leave a Reply