Smûk Zelfmaken

Winterworkshop DIY broodplanken branden

Wil jij tijdens de feestdagen je brood en / of borrelhapjes serveren op een unieke sfeervolle plank? Dat kan! Ik geef volgende  maand verschillende workshops, kom je ook? Het wordt reuze gezellig, helemaal in Kerstsfeer en al.

(tekst loopt door onder de foto’s)

Tijdens de workshop maak je, met een beetje hulp van mij, je eigen unieke broodplank. Ik neem verschillende formaten mee, grote planken voor hele broden, maar ook fijne kleinere varianten om je stokbroodjes met brie op te serveren. Je kiest tijdens de workshop niet alleen een plank, maar ook het touw om je plank op te hangen en je brandt met een soldeerbout een mooie spreuk, of tekening om je plank een uniek design mee te geven. Tijdens de workshop is er koffie / thee en genoeg lekkers.

winter workshop diy broodplanken branden www.wimke.nl

Workshops broodplanken branden

Zondag 9 december, Flinke Winter Favorieten
In de oude melkfabriek in Hemelum, dat nu zeilschool de Morra is op zaterdag 8 en zondag 9 december de Flinke Winter Favorieten. De sfeervolste kerstmarkt in Friesland. Op zondag 9 december kun je bij mij aanschuiven voor een workshop broodplanken branden. Op 3 verschillende tijden: 11:00 uur, 13:00 uur en 15:00 uur. De workshops duren ongeveer een uur, dan heb je nog lekker de tijd om te shoppen tijdens de Flinke Winter Favorieten. Geef je op vòòr 1 december door een mailtje te sturen naar hallo@wimke.nl. De workshop kost per persoon 20,-. Geef je je op met zijn tweeën bijvoorbeeld je moeder, vriendin of buurvrouw, dan betaal je slechts 35,- voor 2 personen. Er kunnen maximaal 10 personen aan de workshop meedoen.

Zaterdag 15 december, bibliotheek Drachten
In de Bieb in Drachten geef ik dezelfde workshop broodplanken branden. Ik neem een mooie collectie planken mee om deze te een uniek ontwerp mee te geven. Geef je op via de website van de Bibliotheek. 

Per workshop is plek voor 10 personen. Dus geef je snel op!

Hopelijk zie ik je daar, groetjes.

Wimke

winter workshop diy broodplanken branden www.wimke.nl

PS; dit zijn natuurlijk mijn eigen broodplanken op de foto. Ik neem verschillende formaten planken voor jullie mee naar de workshops waar jullie uit kunnen kiezen.

No Comments

    Leave a Reply