Persoonlijk

Hiep hiep Hay J110

Eetkamerstoel Hay J110 van MisterDesign is de eyecatcher van het huis - wimke.nlWeet je het nog? Vorig jaar rond 14 september was er een hittegolf. Serieus! Ik weet het nog goed, omdat we toen net in de verbouwing zaten. Zonder keuken aten we bijna de hele maand september lekker buiten. Een wereld van verschil met de afgelopen dagen. Toch is september mijn favoriete maand. De schitterende luchten, de veranderende natuur en de onvoorspelbaarheid van het weer en de heerlijke herfstgerechten met stoofvlees en pompoensoep.

Een ander bijkomend voordeel is dat we weer meer binnen zitten. Er gaat niks boven een avondjes Netflixen. Wat is jouw favoriete maand en waarom?Eetkamerstoel Hay J110 van MisterDesign is de eyecatcher van het huis - wimke.nlEetkamerstoel Hay J110 van MisterDesign is de eyecatcher van het huis - wimke.nl

Scandinavisch design favoriet

Een van de mooiste designmerken vind ik het scandinavischeΒ Hay. Het is tijdloos, strak, maar sfeervol en herkenbaar. Onbewust komt er steeds weer een schitterend item ons huis binnen. Vorige jaar kocht ik voor de nieuwe eethoek de Hay Loop tafelpoten, legde er een underlayment plaat op en Β voila, een design tafel met persoonlijke touch. Begin dit jaar kwam daar de Hay J104 stoel bij. Een onbewerkte blankhouten spijlen stoel die ook nog eens heerlijk zit en overal bij past. Met de komst van de laatste eetkamerstoel, de Hay J110 chair, is mijn laatste woonwens (voor de eethoek) in vervulling gegaan.

De Hay J110 stoel

Wist je dat deze stoel in de jaren 60 ontworpen (door Poul M. Volther) was voor de Deense consumentenbond. Pas in 2011 is de stoel opnieuw op de markt gebracht. Nu voor de ‘gewone’ consument. Een hoge kwaliteit designstoel tegen een relatief lage prijs.

Deze stoel is echt een eyecatcher. Omdat de stoel super fotogeniek is, gebruik ik hem op verschillende plekken, zoals in de slaapkamer of werkkamer. Want naast dat het een eetkamerstoel is, is hij door de hoge rugleuning en armsteunen ook perfect als loungestoel. Kussentje of vachtje erin en in de woonkamer zetten.

Ondertussen ben ik alweer met mijn volgende project bezig. Een groots project met moodboard en zo. Alles uit de kast, maar zo leuk om mee bezig te zijn. Binnenkort zal ik alles vertellen en laten zien.

Voor nu een fijne dag!

Eetkamerstoel Hay J110 van MisterDesign is de eyecatcher van het huis - wimke.nl

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply