Persoonlijk

Hulp bij stomen met Brabantia

Jongens, vergeet strijken, kleding stomen it is. En ik kan zeggen, wat een verademing! Je bespaart tijd, je kleding blijft mooier en je hoeft niet de hele boel op te tuigen (strijkplank neerzetten) om een bloesje te strijken dat je meteen aan wilt. In deze blog vertel ik meer over de nieuwe Refresh en Steamcollectie van Brabantia, waar ik trotse ambassadeur van ben.

Voordelen van kleding stomen

Steeds vaker zie je stoomapparaten voorbij komen. Het is ook een slimme oplossing voor snel je kleding fris en kreukvrij te maken. Maar je kunt niet zomaar je blouse stomen aan een kledinghanger tegen de muur. Dit beschadigt de verf en / of stucwerk. Brabantia komt met fijne stoomaccessoires om je muren en kleding mooi te houden. Ik deel een paar fijne stoomtips!

  • Inmiddels kunnen de warme winterjassen weer naar zolder, maar niet voordat ze fris gestoomd zijn. Wollen jassen, colberts en wollen vesten fris je snel op door ze te stomen. Je bespaart dus kosten met de stomerij!
  • Zoals ik al zei, je hoeft niet eerst ruimte te maken voor je strijkplank en een mand strijkgoed te verzamelen. Stomen van kledingstukken kan dus per stuk, zonder ruimte te maken. Superhandig is het Linn kledingrek compact. Hier zet je het stoombord met klittenband aan vast en je kunt meteen beginnen met stomen. Je kunt het stoombord gewoon laten zitten. Let op, dit stoombord past alleen op het Linn kledingrek. Heb je geen ruimte voor een kledingrek? Dan kun je het opvouwbare stoombord gemakkelijk overal ophangen.
  • Je kunt een stoomapparaat samen met het opvouwbare stoombord meenemen tijdens je vakantie of weekendje weg. Zo loop je er altijd fris en kreukvrij bij 🙂
  • Je frist je gedragen bloesje snel even op door het stoomapparaat over het kledingstuk te halen. Hij is meteen weer kreukvrij en je kunt het gerust nog eens dragen. Lekker duurzaam ook.

Meer tips!

Wil je meer weten over de refresh & steamcollectie bijvoorbeeld welke stoffen je zelf kunt stomen of welke kleding kan ik stomen? Je leest er alles over op de website van Brabantia.

Lekker stomen!

Brabantia

Deze blogpost maakte ik samen met Brabantia. Ik werk graag samen met bedrijven en merken die bij mij en mijn blog passen. Dit jaar ben ik trotse ambassadeur en schreef ik al meer blogs met Brabantia.

Bloemkoolroosjes in zuur

Maak je borrelplank compleet met deze heerlijke zoetzure bloemkoolroosjes. Deze roosjes zijn ook heerlijk bij Oosterse gerechten, zoals bami, en zorgen voor een verfrissende twist.…

Lees verder