Uittips

Piet Hein Eek lunch


Het fijne van bloggerslunches is dat je op de mooiste plekken afspreekt. Zoals gisteren bij Piet Hein Eek in Eindhoven. Deze locatie stond torenhoog op mijn te bezoekenlijst, maar op een doordeweekse woensdagmiddag heen te rijden vond ik wat te ver. Gisteren vertrokken Elske en ik om 9:00 uur richting het zuiden voor een lunch met Daan, Yvonne en Caroline. Na ruim twee uren bijkletsen over de snelweg waren we mooi op tijd voor de lunch en konden we eerst een rondje foto’s maken. Het licht in het restaurant van Piet Hein Eek is door de hoge ramen prachtig en er zijn teveel mooie hoekjes om foto’s te maken.

Bloggerslunch

Bij een bloggerslunch is het niet erg is om af en toe met je telefoon een update te plaatsen of een andere inspirerende Instagrammer te laten zien. We bestelden een tafel vol lekkers, waar we natuurlijk wat foto’s van maakten en kletsten bij. De tijd ging zo snel dat we nog net even tijd hadden om een rondje door de winkel te maken en de collectie van deze fantastische designer te bewonderen. Ik kwam erachter dat ik een gewoon een Piet Hein Eek-item in huis heb. De Jassa mand (welke ik zaterdag haalde bij Ikea) is een ontwerp van Piet. Ikea heeft samen met oa Piet Hein Eek een te gekke limited designcollectie gemaakt. Op deze manier willen ze design toegankelijk maken voor iedereen. Prima plan vind ik!
Het was fijn om weer eens af te spreken met collega’s en ideeën uit te wisselen. Tot de volgende lunch!

doei

Wil je ook eens naar het restaurant van Piet Hein Eek? Het restaurant en de winkel zijn zeven dagen per week geopend. Je vindt Piet Hein Eek aan de Halvemaanstraat 30 in Eindhoven.

3 Comments

 • Reply
  Alet
  13 maart 2017 at 21:00

  Dat ziet er super gezellig uit!

  • Reply
   Wimke Tolsma
   16 maart 2017 at 21:50

   En dat was het ook Alet! Ben jij al eens bij Piet Hein Eek geweest? Mocht je eens in de buurt zijn dan moet je daar zeker een plukplank met lekkers bestellen en de winkel bekijken.

   Groetjes!

 • Reply
  Tessa
  6 april 2017 at 10:23

  Heb hier ook een keer gegeten, mega lekker

Leave a Reply