Gezond eten op drukke dagen

Sinds een klein jaar eet ik geen vlees meer, wel vis. En, heel eerlijk, ik heb mijn gehaktballetje nog niet gemist. Ik wilde eens proberen of ik 30 dagen zonder vlees zou kunnen. Ik was al geen groot vleesliefhebber dus de stap om vleesloos door het leven te gaan was niet heel groot. Tot nu toe levert het alleen maar voordelen op. Ik hoef niet meer te dubben over welk vlees we bij de aardappels eten. Het scheelt in de portemonnaie, we helpen we de natuur en mijn huid is zoveel rustiger. Alleen vind ik het wel lastig om wat variatie in de keuken aan te brengen en helemaal op dagen dat ik het druk heb en ook nog wat lekkers op tafel moet zetten. Gelukkig mochten we Marley Spoon uitproberen!

Marley Spoon testpanel

Nog niet eerder hadden we een maaltijdbox uitgeprobeerd. Ik vind het fijn om te koken, nieuwe dingen uit te proberen. Ik heb tenslotte een opleiding gedaan tot restaurantkok.  Maar in topdruktes zijn mijn kookkunsten ook niet heel bijzonder, een snelle pasta of stamppot staan hier vaak op tafel.

Van Marley Spoon mochten we 2 boxen uitproberen. Het leukste van Marley Spoon vind ik het uitkiezen van de recepten. De keuze is groot en zo bepaal je nog steeds zelf wat je eet, alleen hoef je niet naar de winkel.

Ik zocht twee vegetarische gerechten uit. Ik had ook met vis kunnen kiezen of met vlees voor de rest van de familie, maar ik ging voor twee vega-variaties ook omdat die er heerlijk uitzagen; een courgette-kokossoep met gnocchi en lauwwarme bulgursalade met gegrilde groente en feta. Vandaag aten we de lauwwarme salade.

Bij de pakketten zit een kaart met fotobeschrijving hoe je de gerechtjes moet maken. Superhandig, zelfs Bente of Madee zouden dit nog kunnen maken. Binnen een half uur ruikt het in huis heerlijk en kunnen we aan tafel. Op de website van Marley Spoon vind je genoeg inspiratie voor in de keuken. Neem nou voor deze week de frisse veldsla stamppot of de romige paddenstoelen risotto.

Na het uitproberen van de boxen zijn we wel een beetje fan geworden. Na onze vakantie gaan we zeker door met de maaltijdboxen. de keuze in recepten fijn, de frisheid van de producten en ik heb het idee dat ik echt wat lekkers op tafel zet. Daarnaast vind ik het heerlijk dat ik alles wat ik nodig heb in de koelkast ligt.

Marley Spoon uitproberen?

Wil jij ook de maaltijdbox van Marley Spoon uitproberen? Ga naar de bestelpagina en gebruik de actiecode MSXWIMKE, dan krijg je 25,00 euro korting op je bestelling. Wedden dat je ook blij wordt van alle heerlijke recepten?

Groetjes!

Wimke

Deze blog schreef ik in samenwerking met Marley Spoon. Ik werk alleen samen met merken en bedrijven waar ik enthousiast over ben!

Andere blogs...

Geen reacties

Laat een reactie achter