Persoonlijk

Het KARWEI-huis

Tegen een ritje naar de 9 straatjes in Amsterdam, op een gewone donderdagmiddag, zeg ik natuurlijk geen nee. Ik was hier op uitnodiging van KARWEI. KARWEI opent morgen (13 oktober) haar deuren van hun eerste Pop-upstore aan de Runstraat 25: Het KARWEI-huis! Wat ziet het er gaaf uit! Grote eyecatcher in het huis is bij binnenkomst de eettafel met daarboven verschillende lampen. Heel ruimtelijk door de glazen kappen van de lampen gecombineerd met stoeltjes in nude-tinten.

(tekst loopt door onder de foto’s)

Kom van 13 oktober tot 29 november langs in de Pop-upstore: Het KARWEI-huis aan de Runstraat 25 in Amsterdam wimke.nlKom van 13 oktober tot 29 november langs in de Pop-upstore: Het KARWEI-huis aan de Runstraat 25 in Amsterdam wimke.nlKom van 13 oktober tot 29 november langs in de Pop-upstore: Het KARWEI-huis aan de Runstraat 25 in Amsterdam wimke.nlDe meeste spullen in het huis had ik al even gezien op de Woonbeurs. Nu ze zo gestyled bij elkaar staan krijgt de collectie vorm en een hoog ‘hebben’ -gehalte. Het KARWEI-huis heeft zeven verschillende kamers van slaapkamer tot eethoek. In het huis zie je ook veel zelfmakers, die je thuis ook meteen kunt toepassen zoals het zelfgemaakte hoofdboard van het bed. En hoe tof zijn de panelen met de nieuwste behangetjes waarmee je in no-time een compleet nieuwe look maakt.

Kom van 13 oktober tot 29 november langs in de Pop-upstore: Het KARWEI-huis aan de Runstraat 25 in Amsterdam wimke.nl

Workshops

Elke woensdag- en vrijdagmiddag kun je aanschuiven bij verschillende workshops. Op zaterdag kun je je aanmelden voor gratis interieuradvies. Kijk voor de workshops en interieuradviezen even hier: www.karwei.nl.Wil je nog meer wooninspiratie, kom dan elke week een kijkje nemen, want verschillende influencers (waaronder Enter My Attic, Tanja van Hoogdalem en De Huismuts) geven elke week de logeerkamer een make-over in hun eigen stijl.

Kom van 13 oktober tot 29 november langs in de Pop-upstore: Het KARWEI-huis aan de Runstraat 25 in Amsterdam wimke.nlKom van 13 oktober tot 29 november langs in de Pop-upstore: Het KARWEI-huis aan de Runstraat 25 in Amsterdam wimke.nlKom van 13 oktober tot 29 november langs in de Pop-upstore: Het KARWEI-huis aan de Runstraat 25 in Amsterdam wimke.nl

Informatie over het KARWEI-huis

Nog even alle informatie voor je op een rij. Het KARWEI-huis is vanaf morgen, zaterdag 13 oktober, tot en met donderdag 29 november geopend aan de Runstraat 25 in Amsterdam. Elke woensdag- en vrijdagmiddag kun je meedoen aan verschillende gratis workshops. Op zaterdagen is op afspraak gratis interieuradvies te krijgen.

Openingstijden van het KARWEI-huis:
Maandag 12.00 – 18.00 uur
Dinsdag 10.00 – 18.00 uur
Woensdag 10.00 – 18.00 uur
Donderdag 12.00 – 20.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 18.00 uur
Zondag 12.00 – 18.00 uur

Of kijk op de website van het KARWEI-huis

Kom van 13 oktober tot 29 november langs in de Pop-upstore: Het KARWEI-huis aan de Runstraat 25 in Amsterdam wimke.nlDeze blog kwam in samenwerking met KARWEI tot stand. Ik werk graag samen met merken en bedrijven die goed bij mij en mijn blog passen.

No Comments

    Leave a Reply