Recepten

In de broodtrommel

Ik ben ‘s ochtend niet op mijn creatieve hoogtepunt. En dat zie je dus terug in de broodbak. Onze meiden krijgen iedere dag twee of drie stukken brood mee waarvan twee met kaas en één met pindakaas en / of chocopasta. In de drinkbeker gaat lauwe thee, water of limonade. Ik heb wel eens een uitspatting, dan bak ik om 7:30 uur speltpannenkoekjes of kook ik een eitje. Dat laatste willen de meisjes niet meer mee, want de hele klas meurt ernaar. Snap ik….
broodtrommel-2Ik blog alweer een tijdje voor Love Peace & Joy en daar hebben ze echt te gekke spullen om de lunchbox van je kind tot een feestje te maken. Kijk nou die olifanten broodbak en die gele rugtas! In het echt zijn de rugtassen nog mooier, erg stevig en een verhard ruggedeelte. Voor de blog van Love Peace & Joy wilde ik mezelf eens overtreffen en de inhoud van de broodbak wat spannender maken. Gewoon wat anders dan brood met kaas. Zo bakte ik bananenpannenkoekjes, waarvoor je verdacht weinig in huis hoeft te halen. Laat die bananen lekker bruin worden in de fruitschaal en je kunt ze gebruiken voor pannenkoekjes(ipv bananencake). O ja en de rijstwafel met groentedip is een ware hit! Houden de kinderen niet van rijstwafels, soepstengels is een prima alternatief.
broodtrommel-3
broodtrommel-4Op de blog van Love Peace & Joy heb ik vijf van deze broodtrommelliefdes gemaakt. Allemaal echt een eitje :). Wat geven jullie mee in de broodtrommel? Sta jij ‘s ochtend in de keuken uitgebreid een bento-box te vullen of ben je net als ik voor de supersnelle broodbak?

Een fijn weekend!

Liefs Wimke

No Comments

    Leave a Reply