Persoonlijk

Loungestoel MENU

Het lijkt alweer veel te lang geleden dat we vorig weekend zonder jas in de tuin konden. Zo heerlijk! Wopke nam de sierbestrating onder handen met de hoge drukspuit en ik deed het snoeiwerk. Alle tuinstoelen en bloempotten maakten we schoon, helemaal klaar voor de lente. Zo jammer dat de tuinstoelen nu weer door de tuin vliegen.

We zijn in ieder geval bijna klaar als het mooie weer terug komt. We wachten nog even totdat de nachtvorst zo goed als weg is en kunnen dan de bloempotten vullen. Vorig jaar kocht ik fruitbomen en aardbeienplanten. In het vijgenboompje zie ik al knoppen tevoorschijn komen, alleen in het appelboompje zit schimmel. Wie weet wat je aan kunt doen? De meiden zochten een zakje bloemenmix uit en strooiden deze in de tuin. Waar de bloemen uitkomen is nog even een verrassing.

Achterin onze tuin staat een prachtige veranda met een houtkacheltje. Nu zitten we er nog niet zo vaak maar als de avonden weer wat warmer worden kunnen we daar heerlijk zitten met een glas wijn en een stinkkaasje. De veranda is nu heel basic, maar we denken erover om deze Scandinavisch rood te verven met witte kozijnen.

WM string loungestoel

Sinds een paar dagen staat de WM String Loungestoel van MENU Design in de kamer. Superstijlvol en lekker warm met een vachtje of Artis de Partis erin. De design stoel doet het erg mooi naast de lange witte kast, maar ook bij de bank en zit ook nog eens lekker. Ik had bedacht dat deze een mooi plekje zou krijgen naast de houtkachel in de veranda inclusief het vachtje. Maar nu ik zo een paar dagen de loungestoel van desigers Studio WM in huis heb staan vind ik het eigenlijk een zonde om hem naar buiten te verplaatsen. Het is wel een design klassieker! Laat ik eerst even wachten totdat de veranda helemaal zomerklaar is voor de komst van de stoel.

Fijne week!

Deze blogpost maakte ik in samenwerking met MisterDesign. Ik werk alleen samen met merken en bedrijven die bij mij en mijn blog passen.

2 Comments

 • Reply
  Stella
  23 maart 2017 at 13:44

  prachtige blog heb je toch Wimke, erg mooie foto’s en die stoel… <3

  • Reply
   Wimke Tolsma
   23 maart 2017 at 21:49

   Dank je wel Stella! Jaa de stoel is een plaatje 🙂

   Groetjes!

Leave a Reply