Persoonlijk Uittips

Natuurschoon in Oostenrijk

Soms kom je op plekken die je in één keer betoveren. Dat had ik met Fernsteinsee in Oostenrijk. Een doorreis hotel aan de Fernpass welke we voor twee nachten hadden geboekt voor onze vakantie in Toscane. En gelukkig maar dat het twee nachten waren, het was er zo verschrikkelijk mooi! Het licht, de natuur en al het groen waren bijna een sprookje te noemen. Ook het weer was er uitzonderlijk mooi waardoor we in het meer konden zwemmen of een waterfiets pakken. Ik maakte teveel foto’s welke ik graag met jullie deel.

Tussenstop in het betoverende Fernsteinsee Oostenrijk - wimke.nlTussenstop in het betoverende Fernsteinsee Oostenrijk - wimke.nlTussenstop in het betoverende Fernsteinsee Oostenrijk - wimke.nlTussenstop in het betoverende Fernsteinsee Oostenrijk - wimke.nlTussenstop in het betoverende Fernsteinsee Oostenrijk - wimke.nlTussenstop in het betoverende Fernsteinsee Oostenrijk - wimke.nl

Tussenstop in het betoverende Fernsteinsee Oostenrijk - wimke.nlTussenstop in het betoverende Fernsteinsee Oostenrijk - wimke.nlTussenstop in het betoverende Fernsteinsee Oostenrijk - wimke.nlTussenstop in het betoverende Fernsteinsee Oostenrijk - wimke.nlWanneer je op vakantie gaat naar Italië is dit een megatip. Je neemt de Fernpass (door de bergen van Oostenrijk) en daarna de Brennerpass. Heb je ook geen last van de Gotthardtunnel en kun je maximaal genieten van de mooie natuur. We verbleven in hotel Fernsteinsee, een belevenis. De inrichting is helemaal in Barok stijl. Het personeel is vriendelijk, kamers schoon en het uitgebreide ontbijtbuffet een aanrader. Het superkorte verblijf in Oostenrijk was de perfecte aftrap voor onze vakantie naar Toscane. Binnenkort deel ik onze ervaring en tips!

Fijne week!

2 Comments

 • Reply
  Jeanette Renting
  4 september 2017 at 11:11

  Oh wat prachtig is het daar. Ik ga je post bewaren want ooit gaan we naar Oostenrijk.

 • Reply
  Anna Maria
  4 september 2017 at 11:22

  Wouw wat prachtig!

Leave a Reply