Uittips

Snorfestival 2016

Dit weekend tankte ik de MINI vol en reed samen met Elske naar Utrecht voor het Snorfestival. Het Snorfestival werd deze keer gehouden in de nieuwe locatie: De Snorfabriek in Utrecht waar Snor meteen zeven(!) nieuwe boeken lanceerde. De fabriekshal was compleet tot festivalterrein omgeturnd en stond vol met leuke workshops, foodtrucks en een bloggersmarkt.
hrsnorfabriekHoe gaaf was bijvoorbeeld de Ukulele-workshop, rommelrobots maken met je kinderen bij Professor Loep, je portrettekenen laten tekenen bij Marloes de Vries of Flavio of gewoon een gratis appeltje schillen! En dan heb ik het nog niet eens gehad over de papier workshops van Flow in de sfeervolle kas.
hrsnorfabriek-4
hrcollage_fotor1
hrsnorfabriek-10Het Snorfestival barst uit zijn voegen van de inspiratie en creativiteit. Naast de workshops en de vele foodtrucs organiseerden bloggers Anki en Lonneke een bloggersmarkt ‘Uit het huis van’ waarbij een groot aantal bloggers hun huisraad verkochten.
hrcollage_fotor
hrsnorfabriek-5
hrsnorfabriek-6
Om 16:00 uur zijn we terug gereden. Het was een druk weekend met veel kilometers op de teller. Afgelopen vrijdag was ik alvast op de woonbeurs om een ruimte voor Flexa in te richten, zaterdag naar het Snorfestival en zondag naar Hemelum voor de laatste kofferbakmarkt van dit jaar. Ik ben nog steeds erg blij met mijn MINI op de weg. Ik hoef me geen zorgen te maken wanneer ik met pech komt te staan, want alles is bij Helder goed geregeld. Ik stap veel relaxter in mijn auto naar een afspraak. Heerlijk stressvrij vind ik dat. Op naar nog meer mooie festivals, uitjes of andere mooie plekken in Nederland!
Heb je het Snorfestival gemist of baal je dat je toch niet geweest bent? In het voorjaar organiseert Snor weer een Voorjaarsmarkt. Houd hun site in de gaten voor meer info.

Doei!

No Comments

    Leave a Reply