Persoonlijk

Vitra toolbox
Het is zover! Ik heb de kerstkaarten weer in huis en kan aan de slag met schrijven. Misschien dat ik nog een van de weinigen ben die het echt leuk vind om kerstkaarten te schrijven. Halverwege november start mijn missie naar het zoeken van mooie kerstkaarten. Mijn doel is om ieder jaar een Nederlandse ontwerp(st)er te vinden met mooie geïllustreerde kerstkaarten. Dit jaar koos ik de handlettering kerstkaarten van Dreamkey Design en Annet Weeling. Deze mooie kaartjes krijgen een persoonlijke kerstwens en als ik het dan helemaal af wil maken strooi ik er nog wat confetti bij.

Samenwerking MisterDesign

Een poosje geleden vroeg MisterDesign of ik met ze wilde samenwerken. Maar natuurlijk! Ik smul van de spullen op hun website, dus zo’n samenwerking moet wel goed komen. De Storage Toolbox, ontworpen door Arik Levy voor Vitra, stond al even op mijn lijstje en wist nu waar ik hem voor wilde gaan gebruiken. De Toolbox is perfect om al mijn kerstkaart-materiaal netjes bij de hand te houden. Plakbandjes, knijpers, schaar, gouden sterren stickers, postzegels, een pen en de kaarten hebben allemaal een eigen vakje. Ideaal en lekker stevig ook! En om de styling helemaal af te maken knipte ik een paar dennentakjes van de kerstboom. De kleur van de Toolbox is steenrood, dé nieuwe kleur ons interieur samen met het blank hout, zacht roze en wit. Ik kan hem dus gewoon op de kast laten staan, als woonaccessoire.

Alles heb ik nu in huis om de kerstkaarten te schrijven. Nu wil ik graag mijn joker inzetten voor wat extra tijd. Het liefst zou ik willen dat de kaart op 6 december bij de geadresseerde op de mat valt. Dan staat de Nederlands ontworpen kaart extra lang op de schoorsteenmantel. Misschien dat ik volgend jaar in oktober alvast begin met de teksten.

Kerstkaart sturen?

Wat ik heel graag zou willen is een schoorsteenmantel / vensterbank vol met kerstkaarten, dus geen Facebook bericht met Prettige Kerstdagen, maar een écht kaartje. Stuur je mij een kerstkaart, dan krijg je een kaartje met persoonlijke noot terug! Mail mij op tolsmawimke@gmail.com voor de adresgegevens.

Fijne dagen voor kerst!
Lees hier mijn kerstkaarten posts van de voorgaande jaren:
2015 Kerstpost
2014 Writing Christmas carts

Deze blogpost maakte ik in samenwerking met MisterDesign. Ik werk samen met merken en bedrijven die bij mij en mijn blog passen. 

No Comments

    Leave a Reply