Uittips

Appelscha

Meteen nadat we uit Frankrijk kwamen, vertrokken we de maandag erop met de caravan van Wopke zijn ouders naar Appelscha. Een midweek in de bossen. Bij onze kampeerplek boekten we en boomhut. Superhandig voor als het weer wat tegen zou zitten.
appelscha
appelscha-3
Op de camping stonden ook onze vrienden Peter en Neeltje met hun dochter Lycke. In Appelscha is genoeg leuks te doen. De jongens huurden een dag een mountainbike, wij shopten in Groningen. Maar ook deden we het avontuurlijke blotenvoetenpad en allemensen het was een echt belevingspad! Omdat het de afgelopen dagen flink had geregend stonden we tot onze knieën in de blubber! Tip; spray van te voren flink anti-mug want we werden aangevallen door muggen en paardenvliegen.
appelscha-7
appelscha-5We sloten onze vakantie af bij de Bosberg Foodbar in Appelscha. Deze foodbar is dit voorjaar geopend. Hier bestelden we ongeveer alles van de kaart, huisgemaakte friet, superfood salade en broodjes hamburger. Supertip neem vooral de eigengemaakte fricandel-icious van kip, zoete aardappel en havermout.
appelscha-9
appelscha-8En dan is thuiskomen ook weer heerlijk. Eigen bed, ruime douche en fijne tuin. Volgende week komt de zomer terug en zijn we te vinden op de Friese stranden.

Fijne dag!

No Comments

    Leave a Reply