Embed HTML not available.
Persoonlijk

Denim Drift de voorbereidingen

Morgen is het zover: De vtwonen & designbeurs. Ik ben zo trots dat ik samen met Marij en Souraya een ruimte voor Flexa in mag richten. Afgelopen vrijdag hebben we de stand geverfd en ingericht en hij is helemaal zoals ik gehoopt had, een weerspiegeling van mijn blog. De Kleur van het Jaar Denim Drift paste ik toe in een werkkamer.
hrdenim-drift_Ik hou van de frisse natuurlijk stijl van It Flinkeboskje en samen met Claartje verzamelde ik de afgelopen weken mooie spullen uit de pop-up shop (Sip en Clara) en mijn eigen huis. Ook zie je in mijn kamer een paar mooie zelfmakers voorbij komen. Deze zelfmakers komen de aankomende dagen met een beschrijving online.
hrdenim-drift_-4Ter voorbereiding op de woonbeurs maakte Souraya van Binti Home filmpjes van de bloggers. Dit is het eerste filmpje en ooo dat is toch wel even heel wat anders dan achter de camera. Maar ontzettend mooi geworden.

hrdenim-drift_-3
De voorbereidingsfilmpjes van Marij (My Attic) en Souraya (Binti Home) zijn ook te gek, kijk je mee!

En als je morgen of later deze week naar de Woonbeurs gaat, laat je even weten hoe je de bloggerskamers geworden vindt?

Fijne avond
Wimke
hrdenim-drift_-2

No Comments

    Leave a Reply