Persoonlijk

Met Flexa naar de woonbeurs

col-flexa-standDe woonbeurs is alweer bijna twee weken geleden en aflopen week kreeg ik de foto’s en video’s van Souraya (Binti Home) in de mailbox. Nog even nagenieten van dit te gekke avontuur wat al begon in onze zomervakantie. Toen we op vakantie waren in de Jura kreeg ik een mail van Flexa of ik samen met twee bloggers een ruimte voor Flexa op de woonbeurs wilde stylen met de kleur van het jaar. Zo’n mooie kans wilde ik niet laten lopen en heb meteen ja gezegd. Het is een eer om samen met bloggersMy Attic en Binti Home te mogen werken aan een stand voor Flexa.

flexa-stand-11Ik koos ervoor om een werkkamer in te richten waarin verschillen zelfmakers naar voren komen en welke dichtbij mijn blog staat. Als groot liefhebber van it Flinkeboskje vroeg ik Claartje of ze me wilde helpen met de spullen en inrichting. Ik shopte spullen uit hun pop-up store Sip en Clara en haalde meubels uit ons eigen huis. Souraya legde het hele proces vast. Hoewel ik mezelf niet graag terugzie op beeld is het wel heel tof om deze foto’s en filmpjes nog even terug te kijken.

flexa-stand-18
Je zag in de eerdere video al waar ik mijn inspiratie vandaag haalde. We maakten van droogbloemen en bladeren verschillende schilderijen. De plantenpers was een van de zelfmakers in de stand, net als de denim vlaggetjes en de plantensilhouet. Alle zelfmakers had ik gemarkeerd met een gele DIY-sticker.col-flexa-stand2flexa-stand-19De gele meidenkast welke bij ons in de gang staat kreeg de kleur Fiesta Latina en aan één muur plakte ik kurk. Dit werd een megagroot inspiratieboard. Ideaal voor het opprikken van leuke knipsels, foto’s,  kaarten of visitekaartjes die je wilt bewaren. Ik bestelde een rol 8 mm dik kurk online bij kurk24.nl.

flexa-stand-14

De stand van Flexa kreeg een eervolle vermelding van de vt wonen & design beurs als een van de drie mooiste stands op de beurs. Een mooie kroon op dit avontuur.
Ik wens je een goed weekend!

No Comments

    Leave a Reply