Persoonlijk

Keukenpraat en letterbox

keukenpraat en Saber light letterbox van Zuiver - www.wimke.nlWeet je nog dat we anderhalf jaar geleden de nieuwe keuken kregen? Het lange wachten werd beloond. De witte basis, ik zou er zo weer voor kiezen, net als de Quooker, de witte tegeltjes boven het blad en de beige Smeg. En wij niet alleen. We hebben veel vragen gekregen over onze keuken. De meeste antwoorden heb ik in deze blog uitgewerkt. Mocht je ook een vraag hebben, stel hem gerust! Ik vind het een eer als je onze keuken mooi vind.

keukenpraat en Saber light letterbox van Zuiver - www.wimke.nlkeukenpraat en Saber light letterbox van Zuiver - www.wimke.nlkeukenpraat en Saber light letterbox van Zuiver - www.wimke.nl

Letterbox lamp

Toch blijf ik schuiven, wisselen met theedoeken, servies sorteren en ook de plank boven het aanrecht wordt regelmatig leeggehaald. Vond ik het eerst nog mooi om mijn lievelingsservies neer te zetten, wil ik de plank nu zo leeg mogelijk. Schoonmaaktechnisch ook veel makkelijker. Ik haalde alle kopjes, wijnglazen en schaaltjes weg en zette de fotogenieke Chemex Coffemaker en wat blankhouten accessoires neer. En omdat ik vaak niet de snelste ben met trends bestelde ik een gave letterbox lamp, de Saber Light van Zuiver. Je kunt eindeloos variëren met de letters, er zitten 105 letters en cijfers bij de lamp. Mijn favoriete quotes in de spotlights! Je schuift de letters en nummers gemakkelijk in de box. Het licht van de lamp is best fel maar perfect voor in dit donkere hoekje van de keuken. Wat ook leuk is is om de lamp op de grond te zetten of aan de wand hangen. Grote kans dat ik hem nog eens verplaats.

keukenpraat en Saber light letterbox van Zuiver - www.wimke.nlkeukenpraat en Saber light letterbox van Zuiver - www.wimke.nlkeukenpraat en Saber light letterbox van Zuiver - www.wimke.nlkeukenpraat en Saber light letterbox van Zuiver - www.wimke.nlkeukenpraat en Saber light letterbox van Zuiver - www.wimke.nl

Smûk update

Op dit moment ligt Smûk bij de drukker. Over een maand ligt het in de winkels. Ik zal jullie binnenkort laten weten waar en wanneer ik de eerste boeken uitgeef.

Ik heb zoveel mooi fotomateriaal voor Smûk geschoten, waarvan een groot deel van de foto’s het boek niet hebben gehaald. Zonde, daarom zal ik af en toe een paar met jullie delen. Dit natuurlijk in overleg met de uitgever.  Uitgever, klinkt stoer toch :). Ondertussen kan ik vast beginnen met puinruimen van de diy-spullen. Want dit zijn er nogal wat.

Een fijne dag!

keukenpraat en Saber light letterbox van Zuiver - www.wimke.nl

Ik maakte deze blog in samenwerking met fonQ. Ik werk graag samen met merken en bedrijven die bij mij en mijn blog passen.

2 Comments

 • Reply
  Alet
  22 februari 2018 at 06:31

  Jullie keuken is en blijft prachtig!
  En wat een allerliefst bloempotje met pootjes staat daar op het aanrecht!

 • Reply
  Karlien
  22 februari 2018 at 07:02

  Heerlijk fris, jouw keuken! Ben ontzettend nieuwsgierig naar je boek.

Leave a Reply