Persoonlijk

Kleed aan de muur


Vloerkleed aan de wand

Oké het zwarte snoer moet je even wegdenken… maar met zo’n tof wandkleed heb je wel een prachtige eyecatcher aan de muur. Eigenlijk is het een vloerkleed, maar ik vind het zonde om het op de grond neer te leggen. Hij komt beter tot zijn recht aan de muur. Op Pinterest zie ik ook steeds vaker voorbij komen dat de mooist kleden aan de wand hangen.

De kleuren van dit Ferm Living kleed, ontworpen door Trine Andersen, staan prachtig bij de rest van ons huis. Het oud roze met het okergeel van de bank en rotan accessoires. Voordat het kleed aan de muur hing zijn er een een tal van opties geweest om hem op te hangen omdat ik de muur zo min mogelijk wil beschadigen. Je kunt bijvoorbeeld een schilderij-rails  aan het plafond hangen, megasterk klittenband tape tegen de wand plakken of een latje tegen de muur plaatsen en het kleed er tegenaan nieten met een tacker.Ik deed de supersnelle methode en je haalt het kleed ook binnen no-time weer van de want. Ik kocht een zakje betonsspijkers en sloeg vier spijkertjes aan de bovenkant van het het kleed tegen de muur. Klaas is Kees! 

Eucalyptusplant

De Eucalypusplant is herstellende van een zwaar voorjaar. Vorig jaar kocht ik het plantje en zette het buiten neer. Met de winter op komst zette ik hem binnen. Overal waar ik hem neer zet haalt hij de ruimte op. Nu dacht ik wel een beetje groene vingers te hebben, maar dit plantje is een enorme opgave. In de winter werd hij droger en droger. Ik wilde hem al wegdoen, totdat ik een paar mini nieuwe scheutjes ontdekte dit voorjaar. Met een paar zomerse dagen voor de boeg zette ik het plantje weer buiten om veel groter te groeien. Helaas deden de vroege voorjaarsnachten de Eucalyptus geen goed, alle nieuwe scheuten waren afgestorven. Ik zette het plantje weer binnen en er komen gelukkig weer een paar nieuwe takjes tevoorschijn. De Eucalypus blijft nu binnen, om te herstellen en om een enorme boom te worden.

Lekker weekend!

Deze blog maakte ik in samenwerking met MisterDesign. Ik werk alleen samen met merken en bedrijven die bij mij en mijn blog passen.

No Comments

    Leave a Reply