Persoonlijk

Charlotte Wooning

Dat was gek, een Moederdag vieren zonder de meiden. Geen ontbijtje op bed dit jaar. Ze waren dit weekend met pake en oma mee naar de camping, wat natuurijk het allerleukste is. De moederdagknutsels lagen ergens goed verstopt op hun kamertje. Toen ze thuiskwamen hebben we Moederdag nog even dunnetjes over gedaan. Hoe was jullie Moederdag?

(lees verder onder de foto)

Charlotte Wooning

Mijn moederdag was niet helemaal zonder cadeaus. Vorige week kreeg ik dit kettinkje opgestuurd van Charlotte Wooning. Een vergulde gouden letter W uit de Alphabet collectie. De W van Wimke … of van Wopke, dat klinkt nog romantischer. Ik serveerde het kettinkje voor mezelf bij het ontbijt.

Moederdag

Voor Moederdag maakte ik nog heerlijke bodyscrub welke je ook gemakkelijk zelf kunt maken met wat himalaya zout en olie.

Smûk: het boek dat je inspireert om creatief te zijn

Wil jij leren hoe je knutselt, bakt en handwerkt? Met eenvoudige instructies en spullen die je vaak al in huis hebt, maak je indrukwekkende dingen. En zo creëer je je eigen geluk. Want Smûk, dat is het mooie zien in de kleine dingen.

In dit boek laat ik je zien hoe je zelf buitenkaarsen kunt maken van oude augurkenpotten, limonade kunt maken van zelfgeplukte vlierbloesem en gekookte eieren een afdruk kunt geven van de eerste madeliefjes. In de winter maak ik zelf de mooiste kransen en zoek ik in de herfst naar tamme kastanjes. Gepoft in eigen oven zijn ze het allerlekkerst!

Smûk is verdeeld in de vier seizoenen, zodat je altijd iets kunt vinden dat bij het seizoen past. Of je nu wilt ontspannen met een creatief project, je huis wilt versieren of een cadeautje wilt maken voor een vriend of familielid, in Smûk vind je inspiratie voor iedereen.

Bestel nu Smûk en ontdek hoe leuk en ontspannend knutselen, bakken en handwerken kan zijn!

 • 5 sterren via Bol.com ★★★★★ 4,9/5 (34 reviews)
 • 60 zelfmakers & recepten
 • 256 pagina’s
 • 24,95 en gratis verzending!

4 Comments

 • Reply
  Alet
  14 mei 2017 at 20:13

  Wat een prachtig sieraad!
  Hier in Frankrijk wordt moederdag pas over 2 weken gevierd.

 • Reply
  Anna Maria
  15 mei 2017 at 09:57

  Wat een prachtig sieraad zeg!! Hier werd er geen bezoekje aan moeder gebracht, omdat dit met 36 weken niet zo lekker meer gaat (3 kwartier autorijden)

 • Reply
  Mandy
  24 september 2017 at 13:48

  Ik was verschillende blogs aan het terug lezen vanje. Heerlijk. Maar oh zo grappig jou kinderen hebben ook een pake en oma. Hier is dat ook zo. Oma wilde geen beppe genoemd worden, da s veels te oud aldus oma:-)

  • Reply
   Wimke Tolsma
   2 oktober 2017 at 22:20

   Ja gek he! Beppe klink vast veel ouder! 😉

   Groetjes!

Leave a Reply