Persoonlijk

Charlotte Wooning

Dat was gek, een Moederdag vieren zonder de meiden. Geen ontbijtje op bed dit jaar. Ze waren dit weekend met pake en oma mee naar de camping, wat natuurijk het allerleukste is. De moederdagknutsels lagen ergens goed verstopt op hun kamertje. Toen ze thuiskwamen hebben we Moederdag nog even dunnetjes over gedaan. Hoe was jullie Moederdag?

(lees verder onder de foto)

Mijn moederdag was niet helemaal zonder cadeaus. Vorige week kreeg ik dit kettinkje opgestuurd van Charlotte Wooning. Een vergulde gouden letter W uit de Alphabet collectie. De W van Wimke … of van Wopke, dat klinkt nog romantischer. Ik serveerde het kettinkje voor mezelf bij het ontbijt.

Voor Moederdag maakte ik nog heerlijke bodyscrub welke je ook gemakkelijk zelf kunt maken met wat himalaya zout en olie.

60 zelfmakers & recepten

In mijn boek Smûk laat ik zien dat iedereen kan knutselen, bakken en handwerken. Dat je met eenvoudige instructies (en spullen die je vaak al in huis hebt) indrukwekkende dingen maakt.

Smûk kost € 17,95 en de verzending is gratis!

4 Comments

 • Reply
  Alet
  14 mei 2017 at 20:13

  Wat een prachtig sieraad!
  Hier in Frankrijk wordt moederdag pas over 2 weken gevierd.

 • Reply
  Anna Maria
  15 mei 2017 at 09:57

  Wat een prachtig sieraad zeg!! Hier werd er geen bezoekje aan moeder gebracht, omdat dit met 36 weken niet zo lekker meer gaat (3 kwartier autorijden)

 • Reply
  Mandy
  24 september 2017 at 13:48

  Ik was verschillende blogs aan het terug lezen vanje. Heerlijk. Maar oh zo grappig jou kinderen hebben ook een pake en oma. Hier is dat ook zo. Oma wilde geen beppe genoemd worden, da s veels te oud aldus oma:-)

  • Reply
   Wimke Tolsma
   2 oktober 2017 at 22:20

   Ja gek he! Beppe klink vast veel ouder! 😉

   Groetjes!

Leave a Reply