Persoonlijk

Muuto Ripple Throw – Herfstdeken

Een deken van Muuto Design in fijne herfstkleuren - wimke.nlZo’n verschil is ons huis in vergelijking met vorig jaar. Toen zat er nog zachtroze op de muur en hadden we een lichtblauwe Zweedse klepbank. Hoe meer kleur hoe beter. En nog wordt ik heel blij van kleur. Kijk maar naar mijn stijlkamer voor Flexa (deze blog komt volgende week online), een overload aan roze in de kinderkamer. Kleur in de kinderkamers, slaapkamer en werkkamer vind ik prima. Maar in de woonkamer wil ik nu meer rust. Ik hou van blank hout gecombineerd met natuurlijke tinten zoals beige, bruin, okergeel en een vleugje poederroze. Mijn smaak verandert, of heeft het iets met leeftijd te maken… Ons huis is in ieder geval in de herfststemming. Een deken van Muuto Design in fijne herfstkleuren - wimke.nlEen deken van Muuto Design in fijne herfstkleuren - wimke.nlEen deken van Muuto Design in fijne herfstkleuren - wimke.nl

Na een paar superdrukke weken, liet ik deze week even de computer wat vaker uit. Ik ruimde de spullen van de Woonbeurs op en deed wat achterstallig onderhoud in het huishouden. Het bankje die ik in de kinderkamer op de woonbeurs gebruikte kreeg een nieuwe plek in de woonkamer. Geïnspireerd door de stijlkamer van Theo-Bert (the Nice stuff Collector) decoreerde ik mijn stapel oude tijdschriften op het bankje.

Muuto Ripple Throw

Herfst en warme dekens horen bij elkaar. En dan heb ik het niet over een fleece deken. Altijd als ik onder een fleecedeken zit dan ben ik meteen elektrisch geladen. Alles wat ik aanraak knettert en geeft een schok, zelfs wanneer ik de meisjes een kus wil geven knalt er een pijnlijk vonkje op mijn lippen. Een deken van Muuto Design in fijne herfstkleuren - wimke.nl

Een houtkachel

Het Muuto design kleed ontworpen door Margrethe Odgaard is ons favoriet. Hij is lekker groot en de kleur is warmbruin met mintgroen. Een verrassende combinatie die makkelijk te combineren is. De setting op het  bankje is bijna Pinterest-waardig. Een paar jaar terug stond op deze plek een houtkacheltje. Doordat het rookkanaal beschadigd was en de kachel niet meer goed zijn werk deed, hebben we drie jaar geleden de schoorsteenmantel en kachel eruit laten halen. Nog steeds missen we het knetterend haardvuur van het haardje. Wie weet komt er nog eens een mooie houtkachel terug op deze plek, want gelukkig hebben we het rookkanaal behouden.

Een deken van Muuto Design in fijne herfstkleuren - wimke.nl

Deze blog maakte ik in samenwerking met MisterDesign. Lees hier alle blogs voor MisterDesign.

MisterDesign

113 Comments

 • Reply
  Jennie
  13 oktober 2017 at 22:23

  Wauw, Wimke Mooi die kleuren!! Die deken wil ik graag winnen… duimen maar

  • Reply
   Gethy
   13 oktober 2017 at 22:59

   Oh die zou ik graag willen winnen! Wegens omstandigheden later kunnen beginnen met bouwen van veranda! Zou nog heerlijk kunnen zitten onder deze deken tijdens een herfstavond….

  • Reply
   Marieke v Pijkeren
   14 oktober 2017 at 11:27

   Wat een mooie deken zeg, en een hele warme kleur …..zou super staan in ons nieuwe huis met 3 meiden die er graag onder willen liggen

  • Reply
   Pleun de Groot
   14 oktober 2017 at 11:45

   Oh, dat zou zo’n fijne vriend zijn voor onze bank.

  • Reply
   Margarite
   14 oktober 2017 at 12:36

   Inspirerend! En de deken is zeer welkom!

 • Reply
  Sanne Horlings
  13 oktober 2017 at 22:28

  Mooie blog weer Wimke! En eeb mooi plaid ook! Die zou hier ook niet misstaan in huis

 • Reply
  Nina van den Bos
  13 oktober 2017 at 22:29

  Wauw die is gaaf! Die zou ik heel graag willen winnen voor ons nieuwe huis

 • Reply
  Jennie
  13 oktober 2017 at 22:32

  Wauw Wimke ! Mooie kleuren. De herfstdeken wil ik graag winnen, zou gier ook mooi passen… duimen maar

 • Reply
  Sietske Joustra
  13 oktober 2017 at 22:34

  Ook ik doe graag een poging om deze prachtige deken te winnen. Nu duimen

 • Reply
  Klaske
  13 oktober 2017 at 22:43

  Mooi die natuurlijke tinten! En dat prachtige kleed ziet er heerlijk uit, dus ik maak graag kans!

 • Reply
  Eline Gardebroek
  13 oktober 2017 at 23:07

  Ah wat superleukk! Ik doe graag mee om een kansje te wagen voor die mooie deken : ) Zou gaaf staan in m’n studentenkamer!

 • Reply
  Kim Krabben
  13 oktober 2017 at 23:15

  Wauw, erg mooi!
  Ons huis is bijna klaar en deze deken zal perfect passen bij onze mintgroene chaise longue ❤ Heerlijk straks weer bij de kachel…

  Fijne avond!

 • Reply
  Minke de weger
  14 oktober 2017 at 00:58

  Wat een prachtige herfstdeken! Hij zou heel mooi staan op onze nieuwe grijs groene bank! Dan kunnen onze jongens er samen lekker onder kruipen!

 • Reply
  Maaike
  14 oktober 2017 at 05:07

  Geen herfst/winter zonder dekentje op de bank! En ik heb altijd van die cheap-ass fleece dekentjes die wel aan vervanging toe zijn. Deze lijkt me prachtig en past goed bij onze inrichting! Fingers crossed 😉

 • Reply
  Liesbet R
  14 oktober 2017 at 06:33

  Ik heb hetzelfde probleem met fleece dekens dus ik zou heel blij zijn met zo’n mooi deken. Het is ook de ideale aanzet om de woonkamer te restylen.

 • Reply
  Alet
  14 oktober 2017 at 07:40

  Die deken is veel te mooi om niet te proberen een kansje te wagen.
  Fijn weekend daar. .

 • Reply
  Marijke
  14 oktober 2017 at 07:51

  Prachtige foto’s! En ohhh…wat zou ik deze deken graag op onze bank hebben liggen. Mooi! En dat elektrisch geladen zijn….heel herkenbaar.

 • Reply
  de wonderkamer
  14 oktober 2017 at 08:01

  Die ziet er prachtig uit in je interieur! Kan zo in de boekjes 🙂 Die mooie deken mag gerust de winter doorbrengen bij mij 🙂

 • Reply
  Ymke
  14 oktober 2017 at 08:05

  Fijne blog om te lezen! En het muuto design kleed zal hier echt shinen! We houden er van om in de koude maanden onder dekentjes te kruipen (of hutten te bouwen…;-) ), iets minder statisch geladen zijn is best een goed idee;-)….

 • Reply
  Isabel Verriet
  14 oktober 2017 at 08:07

  Bijna Pinterestwaardig? Deze foto’s horen er gewoon op te staan!
  Aangezien we ook nog geen kachel hebben in de woonkamer, zou dit ontzettend mooie deken een vast plekje krijgen: bovenop mezelf en 1 of 2 kindjes er ook nog onder….

 • Reply
  Heidy
  14 oktober 2017 at 08:48

  Wow wat een super fijne deken die zou ik hel graag winnen.

  Groetjes Heidy

 • Reply
  Linda van den Noort
  14 oktober 2017 at 08:50

  Hey Wimke,

  Het lijkt mij heerlijk om in herfst en natuurlijk de winter onder die prachtige deken weg te kruipen. Wat een schitterende foto’s heb je gemaakt van de woonkamer.

  Groetjes,
  Linda

 • Reply
  Jessie
  14 oktober 2017 at 08:57

  Wij hebben dus van die fleecedekens op de bank… Dus ik doe graag mee!

 • Reply
  Marleen
  14 oktober 2017 at 08:59

  O wauw, lijkt mij echt super om die deken te winnen. Lijkt me heerlijk om op de bank mee te liggen.

 • Reply
  Erna Hoekstra
  14 oktober 2017 at 09:24

  Hallo Wimke,
  Wat een heerlijke warme behaaglijke give away,
  Graag waag ik het erop om deze te winnen, heerlijk.
  Warme lieve groet
  Erna

 • Reply
  Amalla
  14 oktober 2017 at 09:35

  Mooie deken! Ik zou hem graag aan mijn zus geven, zij is haar slaapkamer compleet opnieuw aan het inrichten.

 • Reply
  haak en pen
  14 oktober 2017 at 09:43

  Wat een gave deken, echt de kleur van herfst,
  Fijn weekend Manon

 • Reply
  Angelique
  14 oktober 2017 at 09:55

  Hoi Wimke, wat een mooie foto’s. Mijn huis wordt ook steeds meer roze ondanks dat ik er met drie mannen in woon. Zwart staal, wit, en goud zijn mijn combikleuren. De deken zou er super bijpassen. I give it a try. Liefs, Angelique

 • Reply
  Dieuwke
  14 oktober 2017 at 10:27

  Wauw die zou ik heel graag willen winnen voor de warme winteravonden

 • Reply
  Mamoesjka
  14 oktober 2017 at 10:35

  Ik heb nog geen deken! Maar serieus; ik heb al mijn hysterische dekens opgeruimd en heb op bed 1 deken die door het hele huis gaat. Ik zou voorheen ook voor roze gekozen hebben maar ik heb de afgelopen periode veel roze opgeruimd. Count me in!

 • Reply
  Ellen
  14 oktober 2017 at 10:40

  Zeg herfst, en ik zeg dekens! Heerlijk op de bank, kopje thee erbij. Ik doe dus heel graag mee met de giveaway!

 • Reply
  Variouskinds
  14 oktober 2017 at 10:46

  Wat een mooi deken! Muuto is zo’n prachtig merk.

 • Reply
  Lisanne
  14 oktober 2017 at 10:46

  Neeeee??!!! Mag je die weggeven! Oh, echt een favoriet, staat op het wenslijstje. Dus ik doe graag mee. Dat wordt duimen!

 • Reply
  Freekje
  14 oktober 2017 at 10:52

  Heerlijk sfeertje met de rustige tinten. Ik merk het zelf ook aan mijn kleur keuzes. Minder kleuren en liever ton-sur-ton. Blond hout, veel wit, wat bruin, een lichte zalmkleur en een toefje aubergine. Daar zou de bruine deken fijn bij passen!

 • Reply
  Ageeth
  14 oktober 2017 at 10:59

  Wat een mooi blog en wat word ik enthousiast over deze fijne deken. We hebben één hoek in de woonkamer die wel extra sfeer kan gebruiken en dus doe ik graag mee aan deze giveaway! Groetjes, Ageeth

 • Reply
  Emmy
  14 oktober 2017 at 11:39

  Die wil ik graag winnen! Heerlijk voor de koudere avonden.

 • Reply
  Claire
  14 oktober 2017 at 11:40

  Prachtig dat bruin ik doe ook graag een poging!

 • Reply
  Tessa Triesscheijn
  14 oktober 2017 at 11:46

  Hoi Wimke, wat een heerlijke herfstige blogpost! Mijn dochtertje Teddi en ik zijn allebei herfstmeisjes (1 en 22 oktober) en iedere avond voor het slapen gaan, kruipen wij samen onder een dekentje in het hoekje van de bank, om haar dag samen af te sluiten. Even cocoonen. Dol op dekentjes dus! En helemaal als ‘ie van zo’n mooi merk als Muuto is. Wens je een mooie zonnige herfstdag vandaag!

 • Reply
  Yvonne Glas
  14 oktober 2017 at 11:47

  Ik doe graag mee …de ene helft in huis heeft het vaak koud terwijl de andere helft het warm genoeg heeft …verwarming gaat hier op en neer ! Plus deze mooierd zou heel mooi staan op de bank

 • Reply
  Pleun de Groot
  14 oktober 2017 at 11:48

  Oh, dat zou zo’n fijne vriend zijn voor onze bank.

 • Reply
  Marijke
  14 oktober 2017 at 11:56

  Met de verandering van het weer gaat ook ons huis vaak in de metamorfose. ☺️ Een paar kleine aanpassingen in met name de accentkleuren geeft al snel een nieuw, fris gevoel! Bij ons is dit nu zachtroze met mosgroen icm wit, grijs en hout. Naar een mooie woondeken ben ik nog opzoek! Deze deken van Muuto zou echt een perfecte match zijn!

 • Reply
  Marianne Ruijter
  14 oktober 2017 at 11:57

  Wat een mooie,warme kleur heeft de deken. Ik zou hem heel graag willen winnen, dus duimen maar.
  Groetjes

 • Reply
  Marije
  14 oktober 2017 at 12:33

  Leuk, ik doe mee! Hij zou een plaatsje krijgen in onze nieuwe slaapkamer… die is nog in de maak

 • Reply
  Sanne
  14 oktober 2017 at 12:33

  Wat een mooie kleur deken! Nu veel (oud) groen in huis, maar zou graag een herfstkleur toe willen voegen voor meer warmte in huis voor het najaar. Deze is perfect!

 • Reply
  Saskia
  14 oktober 2017 at 12:41

  Mooie kleur! Ik ben aan het afkicken van grijs (mannenhuishouden hier, te weinig roze sowieso ) en ik vind deze bruin echt heel mooi, dus ik doe heel graag mee!

 • Reply
  Marie-José Poels
  14 oktober 2017 at 12:42

  Oh yes! Die willen wij wel! Wij liggen ‘s avonds altijd onder een dekentje. Het is alleen niet zo’n mooie, dus hij moet overdag weer verstopt worden. Deze kan blijven liggen om mooi te zijn!

 • Reply
  Suzanne de Jong
  14 oktober 2017 at 12:45

  Ooooh Wimke wat mooi! Ik ben zo verliefd op de kleur, dat ik ook eens een kansje waag. Wat zou deze welkom zijn hier. Prachtige kleur! En hele mooie foto’s en stijl. Het viel mij laatst al op dat je een ander stijltje opgaat. Ik hou ervan! X Suus

 • Reply
  (hobbydingen) Marjan en Ingrid
  14 oktober 2017 at 13:02

  Ik doe graag mee met deze give away. We houden van “Hygge” en Scandinavië! Ons huis leent zich hier voor! De deken past mooi bij onze spulletjes! Dus heel graag 😉 groet,
  Hobbydingen.com Ingrid

 • Reply
  Letty
  14 oktober 2017 at 13:03

  Een hele gave deken en wat een herkenbaar verhaal van die elektrische vonken . Mijn kinderen willen mij al geen kus meer geven als ik op de bank onder mijn dekentje zit, want zoals de jongste zei:”jouw kussen zijn zo lekker dat ze pijn doen”! . Dus als ik het dekentje zou winnen, heb ik daar straks geen last meer van!

 • Reply
  Ans
  14 oktober 2017 at 13:13

  Wat een prachtige foto’s! Ik kijk er nu al naar uit om onder die mooie grote deken te kruipen

 • Reply
  Brigitte
  14 oktober 2017 at 13:24

  Wauw! Prachtige foto’s en een prachtig plaid! Na mijn zwangerschap en de komst van ons kindje Olivia 5 weken geleden, beginnen de veranderkriebels hier ook weer te komen! Vlak voor haar komst hebben we nog een muur geverfd, maar dat is geen goede kleurkeuze geweest! Dus volgende week gaat de kwast er over! Een mooi begin voor een nieuw sfeertje! En laat de kleur van de deken nou net de kleur zijn waar ik wat meer van zou willen toevoegen! Dus; Fingers crossed!

 • Reply
  Barbara
  14 oktober 2017 at 14:25

  Wauw. Niks fijner dan ‘s avonds lekker onder een plaid op de bank te kruipen! En deze is erg mooi, die wil ik wel!

 • Reply
  Marije Bootsma
  14 oktober 2017 at 14:32

  Ik vind het echt knap hoe je iedere keer weer een inspiratiebron bent!
  Prachtige deken!

 • Reply
  eva
  14 oktober 2017 at 14:33

  Oh mooi deken. Een groter, dat klinkt goed, we zijn hier ondertussen met 4 en de andere dekens zijn wat klein om er samen onder te zitten

 • Reply
  Mattanja
  14 oktober 2017 at 14:44

  Wauw wat een super mooie deken! Ook hier is onze woonkamer helemaal veranderd na de zomer. Deze deken zou dan ook heel goed passen in ons nieuwe interieur!

 • Reply
  Annemarije
  14 oktober 2017 at 14:47

  Hallo Wimke, ik volg je nu een poos en je hebt mij geïnspireerd om de heartwood kleur in de woonkamer te integreren. Deze herfstdeken staat er prachtig bij! Groetjes Annemarije

 • Reply
  Marijn
  14 oktober 2017 at 15:00

  WAUW echt heel tof! Ik waag echt een gokje, want kan hem heel goed gebruiken in ons nieuwe huisje….

 • Reply
  Wieke
  14 oktober 2017 at 15:27

  Wat een prachtig exemplaar. Nu ik zwanger ben van ons tweede wonder, zie ik mij hier deze herfst en winter wel onder groeien☺️

 • Reply
  Ceoray Rozenboom
  14 oktober 2017 at 15:40

  “Herfst.. wat een prachtige tijd met al die gekleurde dingen, die je voor de voeten vallen of je zelfs aan komen waaien..”

  Hopelijk dit prachtexemplaar

 • Reply
  Olaf Ox
  14 oktober 2017 at 16:34

  Prachtige deken en de kleur is ook weer eens wat anders. Top dat je er een weg gaat geven. Hopelijk val ik in de prijzen. In ieder geval een goed weekend en ik blijf je posts met belangstelling volgen!

 • Reply
  Esther
  14 oktober 2017 at 16:38

  Wat een fijne deken voor ons huisje in het bos. Na een frisse boswandeling lekker onder zo’n deken kruipen, niet verkeerd!

 • Reply
  Esther
  14 oktober 2017 at 16:45

  Wat een fijne deken voor ons huisje in het bos. Lekker knus na een frisse wandeling in het bos.

 • Reply
  Marianne Couperus
  14 oktober 2017 at 18:01

  Tof! Ik combineer zo’n dekentje het liefst met een een stevig stuk appeltaart en een haardvuurtje. Heerlijk, herfst!

 • Reply
  Styntsje
  14 oktober 2017 at 19:02

  Prachtig. Zou erg mooi bij ons passen. Wij liggen ook graag onder een dekentje.. Kopje thee… Chocolaatje..

 • Reply
  Doetie (Lijn51)
  14 oktober 2017 at 19:28

  Ja ik maak heel graag kans op zo’n prachtige deken van mijn favoriete merk ♡
  Dan zitten we er op de koude avonden lekker warm bij

 • Reply
  Joyce
  14 oktober 2017 at 20:11

  Prachtige deken! Dol op!

 • Reply
  Geeske Stienstra
  14 oktober 2017 at 20:13

  “GEWOON”
  Prachtig, Mooii & Warm..
  HEERLIJK om onder te vertoeven !!!!
  Kortom ZÉÉR Welkom..

 • Reply
  Irma Boddé
  14 oktober 2017 at 21:24

  Prachtig! Ik zou er echt heel blij mee zijn als ik deze deken een plek bij mij thuis mag geven. Samen met man of dochters knus en warm op de bank en een mooie eye catcher in het interieur.

 • Reply
  Marije
  14 oktober 2017 at 21:56

  Lijkt me heerlijk in ons nieuwe huis onder dit prachtige deken op de bank te kruipen. PS: met de houtkachel aan…. groetjes Marije

 • Reply
  Lydia
  14 oktober 2017 at 22:14

  Mijn motto is hoe meer kleur hoe beter! Maar sinds ik samenwoon hebben de felle kleuren plaats moeten maken voor rustigere en vooral warmere kleuren (en dat is best heel mooi!)… Dit kleed zou daar prachtig bij staan! <3

 • Reply
  Sigrid Slob
  14 oktober 2017 at 22:18

  Prachtig!!! Ik doe heel graag mee

 • Reply
  Annelies Dorsman
  14 oktober 2017 at 22:32

  Wow wat een prachtige kleur!! Instant coziness! Ik ga heel hard duimen! X

 • Reply
  Mirte
  14 oktober 2017 at 22:46

  Grappig, ik ben je blog gaan volgen toen je twijfelde over de roze kleur op de muur en inmiddels is er inderdaad weer heel veel veranderd bij jullie! Nog steeds ook helemaal mijn smaak, heel mooi, knus en rustgevend. Het statische verhaal is mij ook maar al te bekend, gek genoeg ben ik de enige in mijn familie die daar heel snel last van heeft, terwijl dekentjes in de winter mijn beste vriend zijn als ik lekker op de bank zit met een kop thee of wijntje. Deze deken is prachtig, dus ik doe graag mee met de winactie!

 • Reply
  Jolien
  14 oktober 2017 at 23:44

  prachtig deken! ik doe heel graag mee

 • Reply
  Debbie
  15 oktober 2017 at 08:33

  Oei, die is prachtig! Die zie ik graag in onze nieuwe woonkamer 🙂

 • Reply
  Janneke
  15 oktober 2017 at 16:15

  Ik vind je blog heerlijk om te volgen! Het ziet er altijd zo warm en gezellig uit bij jullie 🙂 Een betere inspiratie nog dan Pinterest! De deken zou bij mij als koukleum super welkom zijn!

 • Reply
  Brechtje
  15 oktober 2017 at 16:49

  Oeh, heel mooi! Zou ook hier heel mooi op de bank staan. En mijn favo dekentje van de V&D is bijna aan vervanging toe 🙁

 • Reply
  Petra
  15 oktober 2017 at 19:22

  Wat een toffe deken!
  We hebben vorig jaar (na de woonbeurs) in ons nieuwe huis de Denimdrift van Flexa gebruikt en Ik denk dat de deken op onze grijze bank tegen de Denimdrift muur echt een topper is!

 • Reply
  Renata
  15 oktober 2017 at 20:19

  Wat een leuke blogpost weer Wimke! En een hele mooie deken <3
  Ik vind het hartstikke leuk om je blog te volgen, iedere keer verras je weer met items, merken en sites die ik anders niet ontdekt had, maar super tof vind. Ik zou de deken graag eens uitproberen, aan de foto's te zien is hij heerlijk zacht. Fingers crossed Xx

 • Reply
  Margriet
  15 oktober 2017 at 20:39

  Ooh Wimke dit is een perfect dekentje voor Maartje en mij bij gho. Kan die ons mooi warm houden deze winter!

 • Reply
  Geertje
  15 oktober 2017 at 20:57

  Mijn man is echt een koukleum dus wil altijd een dekentje op de bank! Ik hou er van om ons nieuwe huis te stylen en deze deken (en vooral het materiaal en de kleur) zou er prima in passen! Twee redenen waarom ik graag mee doe met je winactie….

 • Reply
  Jo-Lynn
  15 oktober 2017 at 21:37

  Dekens heb ik nooit genoeg met drie mannen in huis die niets liever doen dan voetbal kijken onder een dekentje!

 • Reply
  Shirley
  15 oktober 2017 at 22:25

  Jaaa wauw denk ik alleen maar! Dat is niet zomaar een kleedje maar een aanvulling die je niet hoeft te verstoppen maar altijd gezien mag worden

 • Reply
  Mayke Zandstra
  15 oktober 2017 at 22:38

  Dat lijkt me een heerlijk dekentje! Dan kan ik eindelijk dat lelijke maar wel zachte ding uit een kerstpakket van al veel te lang geleden wegdoen.

 • Reply
  Heidi
  15 oktober 2017 at 23:05

  cold, cozy nights. warm blankets & hot chocolate ♡ Wauw Wimke, wat een mooie foto’s met dit fijne dekentje… Ik zou ‘m héél graag winnen voor op onze nieuwe bank! X

 • Reply
  Carolina
  16 oktober 2017 at 01:15

  Wauwwww! Wat een prachtige deken, die zou zooooo mega gaaf staan in ons nieuwe huis in Heiloo, I love it!!
  Fingers crossed

 • Reply
  Matty
  16 oktober 2017 at 07:46

  Wauw, die bruine zou prachtig staan in onze woonkamer. Alweer een tijdje op zoek naar een nieuw plaid, deze is heel erg welkom! Mooie blog heb je!

 • Reply
  Karin Goedegebure
  16 oktober 2017 at 12:11

  Prachtige herfstdeken, in m’n favoriete kleur! <3

 • Reply
  Manon Overduin
  16 oktober 2017 at 16:00

  Ooh leuk. Ik volg je net op Instragram en zie gelijk een winactie. Mooie deken. Eens wat anders dan al dat grijs op mijn bank.

 • Reply
  Marlies Terpstra
  16 oktober 2017 at 21:18

  WoW die zou echt super mooi staan in de logeerbedstee (under construction)!

 • Reply
  Brigitte
  17 oktober 2017 at 12:16

  WoW ik doe graag mee! Heel tof deze warme kleur op de nieuwe kamer van onze dochter met mooie natuurlijke tinten.

 • Reply
  Baukje
  17 oktober 2017 at 13:20

  Mooi, mooi, MOOI!

 • Reply
  Rosanneke
  17 oktober 2017 at 14:01

  Wat een prachtige deken! Perfect om met mijn twee meisjes (4 jaar en 10 weken) onder te knuffelen..

 • Reply
  Richt
  17 oktober 2017 at 20:30

  De wind heeft onverwachts
  mijn zomerhoed gejat
  Terwijl hij nog wel
  zo ontzettend lekker zat

  Maar kort daarna
  maakte hij me weer blij
  Er waaide opeens
  een warme Muuto deken voorbij

  Een boze vrouw al best wel oud
  Raasde tegen de wind en had het koud
  Vertel mij in hemelsnaam wat ik moet
  Met zo’n malle zomerhoed

  Geef me liever vliegensvlug
  Mijn warme deken weer terug

 • Reply
  Astrid van der Helm
  18 oktober 2017 at 22:12

  Wat een prachtig deken! Ik zit nu op de bank met een roze deken die nog van mijn ouders geweest is. Lekker warm, maar totaal niet stylish verantwoord. Ga heel hard duimen dat dit mooie exemplaar binnenkort mijn kant op komt!

 • Reply
  Aukje
  19 oktober 2017 at 09:07

  Waauw wat een prachtige kleur! Morgen komt eindelijk onze nieuwe houtkachel (een Saey Gustav) en hoe heerlijk is het om daar naast te zitten met dit kleed… Ik doe graag mee!

 • Reply
  Myrthe
  20 oktober 2017 at 19:12

  De dagen worden korter, het wordt kouder buiten… wat zou het fijn zijn als we de kachel nog even uit konden laten en onder deze deken kunnen kruipen! Ik geef hem aan mijn moeder, die wordt begin november 60 en kan wel wat kleur en warmte in haar leven gebruiken! <3

 • Reply
  Marike
  20 oktober 2017 at 19:13

  Wauw, wat is mooi! Zou fantastisch zijn voor op onze bank, de meiden vinden het heerlijk om onder dekentjes te liggen. Komt dus zeker van pas!

 • Reply
  Dieuwy
  20 oktober 2017 at 19:14

  OOh helemaal vergeten mee te doen.. Thanks voor de reminder want ik wil graag een gokje wagen! Lijkt me een hele mooie deken, hier veel groen in huis dus ben benieuwd naar die combi.

 • Reply
  Rixt Hellema
  20 oktober 2017 at 19:17

  Wat een fijne vernieuwende kleur! Wauw!
  I’m in!

 • Reply
  Wilma
  20 oktober 2017 at 19:21

  Wat een prachtige deken…
  Wil deze graag cadeau doen aan mijn schoonvader van 84, die het nu al koud heeft.
  Héérlijk warm in zijn Scandinavische bruinleren schommelstoel….

 • Reply
  Melissa
  20 oktober 2017 at 19:24

  WoW, wat een prachtige plaatjes én prachtig plaid natuurlijk ik doe graag mee

 • Reply
  Linda
  20 oktober 2017 at 19:28

  Wat een prachtig kleed! Ik doe graag mee met deze give-away.

 • Reply
  Agnes
  20 oktober 2017 at 19:29

  Wat een prachtig plaatje en deken!! Doe op laatste moment graag nog mee met de actie om lekker warm de herfst in te gaan!

 • Reply
  Miriam Ekkerink
  20 oktober 2017 at 19:40

  Die zou ik graag willen winnen!! Kan ik samen met mijn kindjes lekker knus op de bank met het dekentje!!

 • Reply
  Harmina
  20 oktober 2017 at 19:42

  Oooh, voor onze kleine Daan met zijn gipsarmpje om er samen onder te zitten. Lekker knus en troostend.

 • Reply
  Pernette
  20 oktober 2017 at 19:42

  Heel herkenbaar de overgang van veel kleur naar een wat rustiger palet in het interieur. Ook wel weer lastig om het niet saai te laten worden. Met de prachtige herfstdeken gaat dat zeker lukken!

 • Reply
  Annemiek
  20 oktober 2017 at 19:46

  Heerlijk zo een deken. Kan altijd en mooi ook deze kleur. Doe graag mee

 • Reply
  Cezanne
  20 oktober 2017 at 20:02

  Oh heerlijk, zo’n dekentje. Ik doe graag mee!

 • Reply
  Claudia
  20 oktober 2017 at 20:11

  Prachtige deken! Lijkt me heerlijk om mee te nemen naar Terschelling deze herfstvakantie.

 • Reply
  Debby
  20 oktober 2017 at 20:19

  Wat een prachtige deken. Had sinds het verbannen van fleece de juiste deken nog niet gevonden. Maar deze “ticks all the right boxes”

 • Reply
  Reny
  20 oktober 2017 at 20:19

  Ik doe op het laatste moment toch graag mee om deze mooie deken te winnen.
  Zit graag op de bank onder een deken met een kop thee en de kaarsjes aan. Vooral met dit herfstweer (vind ik stiekem wel gezellig).

 • Reply
  Arianne
  20 oktober 2017 at 20:26

  Wat een beauty. Zodra ik weer even tijd heb ga ik weer verder met het schilderen van de eetkamer en deze plaid zou helemaal in het plaatje passen wat ik daar voor ogen heb. Knapt de Ikea klippan ook gelijk een stuk van op .

Leave a Reply