Smûk

Smûk naar Frankrijk

Smûk wordt vertaald in het Frans en omdat te vieren geef ik 3 exemplaren wegAgréable, confortable oftewel warm en knus in het Frans! Wie weet wordt dat de nieuwe titel van Smûk. Want we hebben wat te vieren, Smûk wordt vertaald in het Frans! Over een paar maanden ligt Smûk in de Franse boekwinkels. Bofkonten die Fransen :).

Winactie 3x Smûk (afgelopen)

En om te vieren dat Smûk over de grens gaat, geef ik 3 exemplaren van de Nederlandse versie weg. Een mooi cadeau voor jezelf of om je (schoon)moeder mee te verrassen. Want over twee weken is het Moederdag. Wat moet je doen…très simple: volg mij op Facebook en / of Instagram en laat hieronder een reactie achter waarom jij dit boek graag zou willen winnen. De drie leukste reacties worden beloond met het boek. Je kunt meedoen tot en met vrijdag 4 mei, zaterdag 5 mei maak ik de winnaars bekend.Smûk wordt vertaald in het Frans en omdat te vieren geef ik 3 exemplaren wegMijn foto-inspiratie was even ver te zoeken. Ik vond nog een mini Eiffeltoren van onze trip vorig jaar naar Parijs en vroeg Madee als model. Een Eiffeltoren als feestmuts moet voor 1 keer kunnen ;).

Fijne zondag!Smûk wordt vertaald in het Frans en omdat te vieren geef ik 3 exemplaren weg

85 Comments

 • Reply
  Jeske
  29 april 2018 at 18:07

  Ik doe graag mee! Zoals jij in het artikel noemt: ”Mijn foto-inspiratie was even ver te zoeken” (ook al zijn de foto’s wel heel erg leuk geworden), is bij mij mijn reactie-inspiratie ver te zoeken. Het lijkt mij gewoon een heel erg leuk boek en ik ben gewoon écht superbenieuwd!

  • Reply
   Marije
   29 april 2018 at 18:26

   Tres jolie!!!! Viva la France! Ik doe graag mee maar geef het boek dan graag aan mijn vriendin Miranda. Die wip vast veel leuks uit het boek maken. Houdt ze van.

  • Reply
   Renatr Lomans
   29 april 2018 at 20:58

   Nou gewoon… omdar ik heel nieuwsgierig ben naar het boek want ik heb het nog niet in mijn boekenkast! Fingers crost….

  • Reply
   Joke Lageveen
   4 mei 2018 at 19:20

   Voor mijn schoondochter die wat vrolijkheid kan gebruiken.

  • Reply
   Willemijn
   4 mei 2018 at 22:10

   Smûk hier, Smûk daar! Overal Smûk! Overal op IG zie ik dat prachtige boek van jou voorbij komen! Ben inmiddels heel benieuwd naar dat fijne Friese geluk! Hou van Friesland! Het boek staat op m’n verlanglijstje… maar winnen is natuurlijk helemaal tof!

 • Reply
  Dorine
  29 april 2018 at 18:17

  Gefeliciteerd, jouw boek over de grens!
  Nu nog een exemplaar naar Gelderland is mijn wens…;-)
  Van merci beaucoup tot a bien tot…
  Ik wil graag jouw boek gaan lezen sowieso♡

 • Reply
  Juffrouw Truus
  29 april 2018 at 18:27

  Lokwinske! Smûk bliuwt, gewoan smûk in de Franske fertaling, toch? Ús Fryske ‘smûk’ is krekt as ‘Hygge’ yn it Deens net om te setten! Ik wol graach meidwaan mei de winaksje, mar ik haw gjin Facebook of Instagram. Dyn blog folgje ik wol mei folle nocht.

  Noflike jûn.

 • Reply
  Helma_70
  29 april 2018 at 18:51

  Hihihi…..ik zou hem graag voor mijzelf willen winnen want om eerlijk te zijn moet ik altijd mijn eigen moederdagcadeautje kopen En met jouw boek zal ik mijzelf een groot plezier doen

 • Reply
  Mirte
  29 april 2018 at 19:18

  Omdat een moment voor mezelf met jouw boek mij even een heerlijk moment van rust kan geven! Heel graag dus….

 • Reply
  Lieuwe
  29 april 2018 at 19:26

  Wat een goed Nieuws! Gefeliciteerd!!
  Ik wil het boek graag voor mijn vriendin en mom to be (:

 • Reply
  Gemma
  29 april 2018 at 19:37

  Heb het te gekke boek zelf al, maar zou het te gek vinden om hem te winnen voor mijn dochter op haar moederdag. Echt verdiend, enne wat super dat je Frans gaat!!

 • Reply
  Sanne Steenstra
  29 april 2018 at 19:37

  Vive la Smûk. Wat wordt Smûk eigenlijk in t Frans? Ik doe graag mee in de loting!

 • Reply
  Eva
  29 april 2018 at 19:42

  Genieten, doe ik graag. Van grote en kleine dingen. Met een zware tijd op het werk is genieten dus belangrijk, 2 kindjes doen al heel veel, je boek lijkt me geweldig om van te genieten, door te bladeren, lezen en aan de slag te gaan

 • Reply
  Willemijn
  29 april 2018 at 19:45

  Quel bonheur!! En woord waar ik jouw boek ook mee associeer.. ik zou hem graag winnen en hoop voor jou dat frankrijk de eerste van velen landen is!! Courage!!

 • Reply
  Harmke
  29 april 2018 at 19:48

  Graag zou ik het boek willen winnen om inspiratie op te doen voor onze nieuwe woning op de Houkepoort.

 • Reply
  Marian
  29 april 2018 at 19:55

  Ik bin suver grutsk op dy! Machtig dast bûten Fryslân en Nederlân no ek Frankryk om syn kreatiefe fingerkes wynst . Ik wachtsje noch efkes mei keapjen, wa dit bliuwt der in te winnen eksemplaar yn Drylts! Au revoir!

 • Reply
  Janneke
  29 april 2018 at 19:55

  Ik doe heel graag mee! Ik lees altijd met veel plezier jou berichten. Heb al een aantal super leuke tips van jou kunnen gebruiken. Vroeger waren we collega’s en konden we van elkaar nog leren. Maar met dit boek kun je mij weer veel nieuwe dingen leren. En weer heel veel inspiratie voor leuke dingen in en rondom huis. Ga vooral zo door Wimke!! Ik heb bewondering voor jou!!

 • Reply
  Joekje
  29 april 2018 at 20:02

  Wat een groot compliment, gefeliciteerd!!
  Ik zou graag een exemplaar winnen, ik zit thuis met een burn out, dus ik kan wel wat positiviteit gebruiken.
  Met jou boek gaat het zeker lukken, mooie projecten om alleen of om samen met mijn dochters te doen/ maken.
  Ik ga duimen!
  Leafs Joekje

 • Reply
  Lisanne
  29 april 2018 at 20:03

  Viva la France!! Heel graag zou ik je boek winnen, als Friezin in Brabant kan ik hier wel Smuk gebruiken.

 • Reply
  Anna Visser-Riewald
  29 april 2018 at 20:03

  Sels ha ik t boek krigen as ôfskiedcadeau op myn wurk. Wit seker dat myn mem it boek ek prachtig fine sil. Gewoan in perfect cadeau foar memmedei foar de leafste mem.

 • Reply
  Anastasia
  29 april 2018 at 20:13

  Zag laatst het boek bij de boekhandel liggen en was meteen enthousiast. Eenmaal thuis vertelde uk mijn dochters over jouw boek en dat leek hun ook heel leuk. Dus als ik win maak je niet één maar drie personen blij.

 • Reply
  Annette van Vondel
  29 april 2018 at 20:15

  Jaaaaa dat zou heel tof zijn! 13 mei ben ik jarig én is het Moederdag!! Soms moet je papa en de kindjes een beetje helpen met een goede cadeau-tip hè!
  Een mooi boek om even een rust-momentje in te vinden!!

 • Reply
  Angelina
  29 april 2018 at 20:33

  Wat ontzettend tof én natuurlijk gefeliciteerd!! Net bijgekomen van de lancering hier in Nederland en nu al de grens over.
  Het boek ziet er zo mooi uit en ben benieuwd naar de Friese lifestyle en Smûk aangezien dat dichterbij huis is (woon zelf in Groningen) haha.

 • Reply
  Conchita
  29 april 2018 at 20:44

  Hoi Wimke,
  Wat gaaf een Fries boek in het Frans dat is toch UNIEK!! Ik maak graag kans om zo’n leuk exemplaar te winnen.. Voor de helft stroomt er Fries bloed door mij heen en Friesland heeft een speciaal plekje in mijn hart met hele dierbare herinneringen.. het boek houd ik lekker zelf als ik wij, maar deelde projecties gezellig met mijn schoonmoeder en mijn kids…
  Groet Conchita (zo geen Friese naam haha)

 • Reply
  Ing
  29 april 2018 at 20:45

  Joeperdepoepske, wat een leuke winactie.! Doe graag mee. Creatieve inspiratie daar kun je nooit genoeg van hebben!

 • Reply
  marjon
  29 april 2018 at 20:50

  Ik zou jouw boek graag aan mijn lieve vriendinnetje willen geven. Zij wordt 40 en kan wel wat gezelligheid en knusheid gebruiken.

 • Reply
  Marloes
  29 april 2018 at 20:51

  Super leuk en gefeliciteerd! Ik wil het boek heel graag winnen, om straks met mijn dochter wat meer smûk aan te brengen in ons heerlijke huis, in prachtig Friesland 🙂 Ook hier trots op Friesland en kippenvel bij “zo trots als een Fries” 🙂 Herkenbaar dus en ik ben dan ook heel erg benieuwd naar je boek! Liefs!

 • Reply
  Sietske
  29 april 2018 at 21:14

  Wat leuk! Ik soe dyn boek graach winne wolle omdat it safolle makliker is (foar my) om oan de hân fan foarbielden ús hûs smûk te meitsjen :). Toitoitoi!

 • Reply
  Trudy
  29 april 2018 at 21:21

  Dol op Hygge en dol op d.i.y. projecten. De vakantieslonger, granola, denimslinger… allemaal al uitgeprobeerd. Bedankt voor je online inspiratie. En nu ben ik natuurlijk ook heel benieuwd naar je boek, de foto’s zijn al prachtig. Hij staat op mijn wish list voor moederdag maar winnen is altijd leuk!
  Die Fransen hebben, net als wij, maar geluk!!

 • Reply
  Charlotte
  29 april 2018 at 21:22

  Oh ja zo leuk! De Franse versie wil ik ook wel hoor!:) ik ben bijna klaar met mijn studie docent Frans. Vier dit jaar mijn eerste Moederdag en als klap op de vuurpijl verhuizen wij zeer binnenkort.
  In het leven heb ik geleerd te genieten van klein geluk. Hoe meer kleine gelukjes hoe gelukkiger!

 • Reply
  Sophie (IG miss_friszz)
  29 april 2018 at 21:26

  oh wow dat lijkt me heel tof zeg. je eigen boek en dan ook nog eens n Franse vertaling (ik zou t daar ook gewoon smûk laten blijven hihi). Congrats! En daarnaast zou ik t boek ook nog eens graag willen winnen. Ik heb namelijk een bijna vijfjarige tweeling die wel van smûk houden. zelf bakken, knutselen en t thuis gezellig maken. Maar deze mama kan wel wat leuke tips en trucs gebruiken. En wat dan leuker dan uit jouw boek.

 • Reply
  Ingrid Terpstra
  29 april 2018 at 21:36

  Hee Wimke, wat geweldig! Wat een opsteker voor je! Super leuk de foto’s! Je doet t goed.
  Ik zou je boek heel graag willen ontvangen. Ik heb het nu te leen van de bieb, maar wil het heel graag zelf krijgen en in huis hebben ;-)Er staan zoveel “hobbydingen” in.
  Je bent zeker “creatief”!!
  Leafs fan Ingrid

 • Reply
  Ilse Luijendijk
  29 april 2018 at 22:05

  Oh wauw! Hij staat hier ook op het verlanglijstje / maar winnen zou tof zijn natuurlijk (:

 • Reply
  Marleen
  29 april 2018 at 22:14

  Jeetje Wimke, wat fantastisch!! Ik ben eigenlijk net al de Fransen heel benieuwd naar je boek.
  Ik heb haar helaas nog niet in mijn bezit. Nu ik verhuist ben heb ik er eindelijk tijd voor… en waag ik dus graag een gokje!
  Liefs,
  Marleen (van der Heijden)
  IG: homestyleen
  En hij staat natuurlijk heul mooi in mijn interieur op de tafel.

 • Reply
  Joyce
  29 april 2018 at 22:33

  Ja! Ik doe graag mee! Ik ben geen moeder maar wel een gezellige bonusmoeder! En met jouw boek kunnen we heel veel leuke knutseluurtjes doorbrengen samen!

 • Reply
  Michelle Los
  30 april 2018 at 07:44

  Na hele heftige weken in het ziekenhuis, nu lekker knus thuis in het ziekenhuisbed wat beneden staat. Lijkt mij heerlijk om samen met mijn famke Yfke te bladeren in het boek, ideetjes op te doen en uit te voeren.. en ondertussen vol bezig met herstel!

 • Reply
  Klaske
  30 april 2018 at 08:17

  Aaah wat in moai nijs, wauw! As Frys om útens (in Utrecht) mis ik Fryslân sa no en dan wol, dus wat Fryslân en smûkte disse kant op lieket my in goed idee! Bin benijd nei dyn prachtiche boek!

 • Reply
  Nathalie van Egmond
  30 april 2018 at 08:26

  Gefeliciteerd Wimke! Ik denk dat na de Fransen nog vele buurlanden zullen volgen. 🙂

  Ik waag ook een kansje voor mijn moeder. Die is dol op zulke mooie boeken en maakt graag zelf leuke, mooie dingen. Dus doigts croisés dan maar! ☺️

 • Reply
  Amarens van der Meulen
  30 april 2018 at 08:59

  Ik gaf het boek al aan mijn friese moeder Berber, die er heel blij mee is. En ik ben jaloers. Want het is Echt Een Heel Mooie Boek!!! Dus….. ik probeer het nu voor mijzelf, soms moet je ook voor een beetje Smuk in je eigen leven zorgen toch? En gefeliciteerd met de Franse uitgave. Stoer hoor!

 • Reply
  Laura Dijkman-Holterman
  30 april 2018 at 09:32

  Wat tof!! We zijn net een dag thuis uit Parijs, te gek dat je boek daar in de boekwinkels zal liggen!
  Zou mijn moeder je boek heel graag cadeau doen met Moederdag, kan ze als aanstaand oma lekker creatief aan de slag 😀

 • Reply
  Verie
  30 april 2018 at 10:29

  Wat super gaaf! En jah, ik zou heel graag een exemplaar willen winnen van het boek SmUk! Het lijkt me een super tof boek waaruit ik weer veel kan knutselen en inspiratie vanuit kan halen. Fijne dag! Liefs, Verie

 • Reply
  patricia van Pop-a-porter
  30 april 2018 at 10:52

  oh oui je joue! felicitations!
  Ik will graag een examplaar van je boek winnen. ik ben bezig met de kon marie method om aleen mooi spullen in mijn huis te hebben. jouw boek zal goed zijn in mijn collectie!

  groets,
  Patricia van Pop-a-porter

 • Reply
  Jelly Joustra
  30 april 2018 at 10:59

  Wat in moai nijs! Lokwinske!

  Ik zou graag het boek Smûk willen winnen om het Friese gevoel weer in huis te kunnen halen! Geboren en getogen in Fryslân, maar nu al ruim 5 jaar de provincie uit. Eerst om te studeren (in Groningen) en nu voor werk al een jaar in Utrecht woonachtig. Hoe fijn het ook is om elders te wonen, toch blijft het ‘gemis’ van het Friese gevoel.

 • Reply
  Alet
  30 april 2018 at 11:44

  Mag ik alvast een Frans exemplaar reserveren ?

 • Reply
  Sietske van der Leeuw
  30 april 2018 at 11:49

  Wat bijzonder dat je boek ook in Frankrijk uitkomt! Overal zie ik je boek liggen en in de Margriet ook al een stuk over je boek! Wie weet kom ik het in Frankrijk ook tegen als we er in augustus gaan kamperen! Wat ben je goed bezig Wimke! Mocht ik je boek winnen dan ga ik het me zelf op moederdag geven. Heb ik wel verdient als oppasmoeder van heel veel kinderen 🙂

 • Reply
  Alyt Vlieg
  30 april 2018 at 13:05

  Facebook, check! Instagram, check! Direkt doe ik dyn boek fûn yn de biblioteek treie wiken lyn bin ik begûn mei dy te folgjen. Smûk is in heerlik boek en hellet herinneringen op út myn jeugd. Lekker nifelje! Ik wol it boek graach selst ha. Miskien meitsje it hjir in kâns. Wa wit.

 • Reply
  Jet
  1 mei 2018 at 10:25

  La réaction la plus banale serait une réaction en français .. mais ne vous disons pas en français à quel point le livre est charmant. Maar gewoon in het Nederlands; super tof boek. Maak ik mijn lieve moeder (a.k.a. omi) kei blij mee.

  En hoera voor Frankrijk, stelletje bofferds. Félicitations.

 • Reply
  Miranda | Taxx Life Blog
  1 mei 2018 at 11:55

  Ja ik wil heel graag mee doen met deze winactie! En super gaaf dat je de grens over gaat, ik volg je al zo lang, cool hoor!!

 • Reply
  Katleen Brusselmans
  2 mei 2018 at 10:11

  Ik doe graag mee voor mezelf. Het boek staat op mijn verlangslijstje en zou een leuk cadeau zijn voor moederdag. Mijn man gaat dat weekend 2 keer 125 km fietsen voor het goede doel ‘Kom op tegen kanker’ en zal dus geen tijd hebben om zelf een cadeautje te gaan halen :).

 • Reply
  Berendina Jaasma
  2 mei 2018 at 11:54

  Ik ben erg benieuwd naar dit boek,ik wil het graag lezen,en daarna doorgeven aan mijn dochter

 • Reply
  Vera
  3 mei 2018 at 07:58

  Na Frankrijk volgen vast wel meer!
  Wat heb je een superleuk boek gemaakt, zo inspirerend!
  Ik zag het bij mijn dochter, wil het zelf ookkkkkk….

 • Reply
  Pien
  3 mei 2018 at 14:17

  Wauw wat gaaf!! Het zou leuk zijn als de naam Smûk ook voor de Franse versie wordt gebruikt.
  Ik wil graag meedoen met de win actie en het boek wil ik dan aan mijn moeder geven. Haar roots liggen in Friesland en ze bezoekt het hoge noorden minstens twee keer per jaar. Zelf wonen we allemaal in de Randstad waar licht en lucht beperkt is.
  Gaasterland en Franeker zijn haar favoriete plekken. Altijd als ze in Friesland is, voelt het voor haar als thuiskomen. Met jouw prachtige boek hoop ik Fries geluk naar haar toe te brengen! 🙂

 • Reply
  Wendy
  3 mei 2018 at 14:31

  Wat goed! Gefeliciteerd Wimke!! Ik heb het boek mezelf laatst cadeau gedaan. Ik volg je zowel op instagram als Facebook en vind het altijd leuk om weer op je website te komen. En nu ik je boek in huis heb is het dan ook elke keer weer een feestje als ik ‘m in mijn handen heb. Mocht ik dit boek winnen dan wil ik ‘m heel graag cadeau geven aan mijn vriendin. Heeft een nogal nare tijd achter de rug en met dit boek weet ik zeker dat ze het net als mij elke keer weer een feestje vind als ze het boek vast heeft.

 • Reply
  Kim
  4 mei 2018 at 09:09

  Ik heb zo’n rare rommelige week dat ik niet tot iets origineels kom.
  Heb je boek bij de boekhandel al ingekeken en gaf gelijk inspiratie om weer wat meer creatief bezig te zijn, dus daarom zou ik graag willen winnen!

 • Reply
  Annemarie
  4 mei 2018 at 09:25

  Wat leuk Wimke! Smûk in la douce France! Ik als Fries in Vlaardingen wil Smûk hier ook introduceren 🙂 Dan kan ik met jouw recept dúmkes maken als tegenhanger van de Vlaardingse ijzerkoekjes.

 • Reply
  Annemarie Bakker
  4 mei 2018 at 09:30

  Als Frysk in Vlaardingen vind ik het hoog tijd dat Smûk hier ook wordt geintroduceerd. Dan kan ik ze hier trakteren op dúmkes als tegenhanger van het Vlaardingse ijzerkoekje 🙂

 • Reply
  Gea
  4 mei 2018 at 09:30

  Ik bin hiel neiskjirrig nei dyn boek! Yn moai kado fiar memmedei!

 • Reply
  Anne Paternoster
  4 mei 2018 at 09:37

  Net je blog en boek ontdekt via mijn Femma magazine! Ik wil ook wel wat Smûk in mijn leven krijgen! Mag ik ook mijn kans wagen om je boek te winnen?

 • Reply
  Lotte
  4 mei 2018 at 09:46

  Gewoon omdat ik DIY-fan ben! En dit boek er zoooo mooi uitziet! (weinig origineel, maar zo is het nu eenmaal!)

 • Reply
  Cecile
  4 mei 2018 at 09:58

  Wauw!! Wat super gaaf dat je boek naar Frankrijk gaat!! Gefeliciteerd!
  Ik zou heel graag je mooie boek winnen. Ik heb er al heel vaak voor gestaan en zou hem heel erg graag lezen (ziet er zo prachtig uit!) maar ik kan het op dit moment helaas niet betalen…
  Bedankt iig voor al je fijne inspiratie!

 • Reply
  Brechtje
  4 mei 2018 at 09:59

  Mijn moeder in het Brabantse land kan wel wat Friese inspiratie gebruiken! Zou haar graag verrassen met dit boek (en wil ‘m zelf ook heel graag, dus kan ik ‘m van haar lenen: win-win) m’n moeder is niet van de blogs, maar wel helemaal gek van boeken. Mooie manier om haar met jou en je toffe stijl te laten kennismaken.

 • Reply
  Wieteke
  4 mei 2018 at 10:12

  Wauw jouw boek nu al de grens over, zo tof! Graag zou ik het boek Smuk winnen omdat ik dol ben op Friesland en heel benieuwd ben naar het Friese geluk!

 • Reply
  Joyce
  4 mei 2018 at 10:14

  Geboren en getogen in Wolvega, vorig jaar verhuisd naar Leeuwarden en deze zomer verhuis ik naar mijn vriend in Ferwert. Veel Friezer en Noordelijker zal het niet worden voor mij, daarom lijkt het me heerlijk om in mijn toekomstige tuin het boek ‘Smuk’ te lezen!

 • Reply
  Joëlle van Arnhem
  4 mei 2018 at 10:17

  Ah wat ontzettend leuk dat het in het Frans vertaald wordt, gefeliciteerd! Ik zou jouw boek heel graag winnen omdat het er zo mooi uitziet en ik wel even wat inspiratie kan gebruiken deze dagen!

 • Reply
  Rieneke
  4 mei 2018 at 10:22

  Door alle mooie plaatjes van jou boek die ik tegenkom op Instagram, heb ik al wel 15 keer gedacht: dit boek wil ik ook! Daarom maak ik heel graag kans, gewoon omdat ik een nieuwschierig Frysk famke ben die ook graag dit boek wil bekijken en er mee pronken!

 • Reply
  Ingrid Oosterhuis
  4 mei 2018 at 10:31

  Ik doe ook graag, maar niet voor mijzelf maar voor mijn vriendin Miranda. Zij roept nl al vanaf dat dit boek uit is, dat zij deze graag wil hebben. Maar ze is nog lang niet jarig .

 • Reply
  Marije Dijkma
  4 mei 2018 at 11:13

  Yn myn hûs (foar myn gesin) en ek yn myn wurk as doula meitsje ik it faaks smûk foar oaren. As ik dyn boek win, dan gean ik der ris lekker mei op’e bank sitten en meitsje it foar de feroaring in kearke smûk foar mysels ♡

  P.S wat gaaf Wimke! In Franske fertaling. Mon dieu!

 • Reply
  Eline Gardebroek
  4 mei 2018 at 11:17

  Quel plaisir! Ik zou Smûk graag voor mijn moeder willen winnen, ze verdiend zo’n leuk boek vind ik : ). Niet om een speciale reden, maar gewoon omdat ik blij met haar ben!

 • Reply
  Imke
  4 mei 2018 at 11:29

  Ooh, die wil ik graag winnen! Lekker inspiratie opdoen en genieten van je mooie boek. Heb alleen een friese naam, verder niets fries hier, maar denk dat jouw fries geluk mij goed kan inspireren in mijn zoektocht naar een langzamer leven…

 • Reply
  Paula Kort
  4 mei 2018 at 11:48

  Gefeliciteerd!! Al zoveel positieve berichten over je boek gehoord, dat deze nu ook op mijn verlanglijstje staat. Dus een exemplaar winnen zou geweldig zijn! Bon chance en France!

 • Reply
  reiny Bokma-deJong
  4 mei 2018 at 11:51

  Het boek lijkt me super leuk! Allemaal inspiratie en us moaie fryslan!

 • Reply
  Esther
  4 mei 2018 at 13:31

  Binnen nu en drie weken wordt mijn eerste kindje geboren. Mijn moeder wordt voor de eerste keer oma! Het zou geweldig zijn als ik je mooie boek voor moederdag aan haar kado kan doen!

 • Reply
  Ariadne
  4 mei 2018 at 14:22

  Jouw boek mag niet op onze kast ontbreken! Een kaart van Engeland van hout staat op onze kast, mijn man komt uit Engeland. Deze kaart wordt zo langzamerhand gevuld met bierdopjes uit de verschillende regio’s. Het boek Hyge uit Denemarken en het boek uit Ikegai over geluk in Japan staan ook op deze kast, de kast is van Ikea (Zweden). Om de boel nog wat meer op te fleuren staat er een prachtige Aloë Vera plant uit het Arbisch Schiereiland. Zelf ben ik geboren en getogen in Friesland, dit prachtige boek mag ik hier eigenlijk niet ontbreken!

 • Reply
  Kim breden
  4 mei 2018 at 14:29

  En dan zit ik hier heerlijk te genieten in het zonnetje op Mn loungebank… er ontbreekt 1 klein dingetje! Een boek!! Een boek waarin ik geïnspireerd wordt door het maken van kleine, simpele zelfmakers een boek waarin ik bij het zien van de voorkant me al realiseer dat geluk en genieten in echt hele kleine dingen te vinden zijn! Jouw boek Wimke! Als ik dat toch mocht winnen… ja, daar zou ik toch superblij van worden!

 • Reply
  Gerrieke Pas
  4 mei 2018 at 14:40

  Jou boek staat op mijn verlanglijstje. Voor het eerst naar Frankrijk ook. Happy me, dat is geboekt voor de zomervakantie Nu het boek nog Ik ben daar reuze benieuwd naar. Succes met de verkoop!

 • Reply
  Amber
  4 mei 2018 at 15:06

  Très cool toutes mes félicitations! Dat mooie boek zou een gaaf kadootje zijn voor moederdag liefs

 • Reply
  Evelien
  4 mei 2018 at 17:05

  Viva la France!!! Wat ontzettend leuk zeg is ook een prachtig boek. Ik zou er graag een winnen voor mijn vriendinnen een door geef boek zodat ze allemaal er iets uit kunnen pikken en dan een post iT tussen de bladzijde wat ze eruit gaan maken …GEWELDIG!!!

 • Reply
  Annemieke
  4 mei 2018 at 18:35

  Allereerst van harte, internationaal is wel heul tof
  Ten tweede…ik zou dolgraag je boek willen winnen. Mijn Frans is ok, maar mijn Nederlands tóch ietsje beter . En wellicht kan mijn mams me helpen met de Friese woordjes die erin staan. Ik geef haar als moederdagcadeau een dagje ‘Friesland’ cadeau ( mijn moeder komt uit Drachten) en wil allemaal leuke plekjes met haar bezoeken. Dit zou de dag helemaal compleet maken!

 • Reply
  Samantha Hettinga
  4 mei 2018 at 20:51

  Ik zou je boek graag willen winnen voor mijn moeder, want als het ergens ‘smûk’ is is het daar wel! Ze staat altijd voor iedereen klaar… ❤️

 • Reply
  Hendrika
  4 mei 2018 at 20:51

  Als Fries om ûtens is geweldig om te zien dat jij smûk hebt gemaakt tot wat hygge is voor de Denen. Dat gevoel wat je als Friezen hebt en dan in zo’n mooi vormgegeven boek. Dat zou fijn zijn om te lezen!

 • Reply
  Alette Wintermans
  4 mei 2018 at 22:13

  voor wie en waarom ik het boek zou willen winnen? Heel graag voor mijzelf… na een best pittig jaar met een flinke operatie ben ik wel toe aan een beetje smûk… en dat zou ik graag uit jouw boek willen leren. Zeker na al die inspirerende recensies en plaatjes die op of langskomen! Duimen dus… Enneh.. wat gaaf dat je boek óók in Frankrijk wordt uitgegeven… we zullen deze zomer kijken of ze daar ook smûk kennen…

 • Reply
  Dineke
  4 mei 2018 at 22:16

  Wauw, Smûk over de grens. Gefeliciteerd! Ik hoor heel veel enthousiaste verhalen, dus ben erg benieuwd!

 • Reply
  Lotte
  4 mei 2018 at 22:26

  Ja leuk! Ik win het boek graag voor mijn Friese schoonmoeder. Die niet meer in Friesland woont maar wel blij wordt van al het moois uit Friesland. Met jouw boek dus!!

 • Reply
  Ymke
  4 mei 2018 at 23:13

  Oh, Yes Please! Na zoveel insta post over je boek ben ik enorm nieuwsgierig! En omdat mijn oma er altijd voor zorgde voor knusse gezelligheid. Grappig, ze heette Wimke:-).

  Geniet van dit fijne succes!

 • Reply
  Marja Schuurman
  4 mei 2018 at 23:35

  Oohh dit boek willen we wel graag winnen !! Een paar weekjes geleden gaven we dit kado aan onze vrienden die op vakantie waren in Friesland en 12.5 jaar getrouwd waren. Ondertussen hopen dat ze het niet leuk vonden…maar helaas. Dus nu op het nippertje kans maken om te winnen.

Leave a Reply