Persoonlijk

Adventskalender met cadeautjes

Adventskalender - MisterDesign - www.wimke.nlJaaah vandaag is het 1 December, het begin van de feestmaand. De Adventstijd begint vier zondagen voor Kerst. Dus zondag 3 december mag officieel de eerste adventskaars aangestoken worden. Maar de Adventskalender heeft 24 dagen tot Kerst en dan beginnen we op 1 december, vandaag dus!

Het vullen van een adventskalender is zo’n feestje om te doen. De cadeautjes zijn officieel een verrassing, maar met de hulp van Madee is het inpakken nog gezelliger. Ik bestelde de vilten Nepalese handgemaakte engeltjes bij Dille en Kamille, waarvan een deel van de opbrengst naar Helping Hands & Smiling Faces gaat. Een organisatie die zich inzet voor kansarme jongeren, dat is toch een mooie kerstgedachte. En pakten wat kleine kersthangertjes in, een lief gedichtje en we hadden nog wat snoep over van Sint Maarten. Alles kreeg een mooi papiertje en lintje. Adventskalender - MisterDesign - www.wimke.nlAdventskalender - MisterDesign - www.wimke.nlAdventskalender - MisterDesign - www.wimke.nl

Kerstspullen

Eind november komt de doos met kerstspullen al naar beneden. Steeds kom ik weer mooie kerstpullen tegen die ik wat vergeten was. De adventskalender van voorgaande jaren was vergane glorie. Daar kon ik wel wat nieuws voor maken. Maar toen ik alle ideeën voor adventskalenders bekeek op Pinterest kreeg ik het Spaans benauwd; het vouwen van 24 doosjes, 24 enveloppen versieren, 24 zakjes naaien, 24 wc-rolletjes vullen. Keus genoeg, maar ik kan even de tijd niet vinden. Ik besloot deze mooie adventskalender van Ferm Living aan de muur te hangen, het bespaard veel werk en ziet er te gek uit. Helemaal nu hij gevuld is met  kleine cadeautjes.

Ook de prachtige en eenvoudige adventskandelaar is van Ferm Living. Het is zo’n kandelaar die het hele jaar wel mag blijven staan. Dit weekend gaan we de kerstboom uitzoeken. We zijn vroeg, maar dan kunnen we veel langer genieten van al het moois en lekkers. Wanneer halen jullie de kerst in huis?

Liefs WimkeAdventskalender - MisterDesign - www.wimke.nlDeze blog maakte ik in samenwerking met MisterDesign. Ik werk graag samen met bedrijven en merken die bij mij en mijn blog passen. Wil je ook met mij samenwerken?

[mc4wp_form id=”140″]

No Comments

    Leave a Reply